Saanut 5/5 tähteä

Jag letade på nätet efter en svart dokumentbox i full storlek med möjlighet att köpa till hängmappar och MoveTech var den enda leverantören som kunde leverera dessa produkter. Jag är amatörmusiker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Gummimattan jag köpte till mina gamla och ostadiga föräldrar fungerar perfekt i deras badrum och dusch. När mor ramlade räddade den tjocka mattan henne från en fraktur (som hon råkat ut för tidigare... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hej! Jag tycker att det var krångligt att betala till Svea Ekonomi. Jag klarade inte av deras appar mm, men efter flera försök att nå dem per tfn lyckades det idag och jag fick en faktura via E... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Utmärkt hantering och den beställda plockvagnen motsvarade helt mina förväntningar, hållbar och ändamålsenlig! Trots sin storlek har den en fantastisk svängradie som gör den lätt hantera även inomhus... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

5. Toimistokalusteet

Tietoja yrityksestä MoveTech

Yrityksen kirjoittama

Hej! Det är vi som är MoveTech

Här brinner vi för smart lagerinredning, robust arbetsplatsutrustning och hållbara lösningar för logistik och industri. Hos oss hittar du lösningar som gör jobbet enklare, effektivare och mer hållbart. Oavsett om du behöver en smart tippcontainer, omtänksam vagn eller en hel uppsättning snabba plastlådor.

Varför välja MoveTech?

Hos oss hittar du produkter för lager, industri och kontor med fokus på återanvändning, kvalité och hållbarhet. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning som containrar, plastlådor, kontorsmöbler, lyftar, dragare, vagnar, hyllor, arbetsbord och arbetsplatsmattor.

Smarta lösningar för verkligheten: Våra lösningar är anpassade för tuffa arbetsmiljöer inom lager, industri och verkstad.

Snabba leveranser från vårt lager i Sverige: Vi lagerför våra bästsäljare så att du snabbt får hem det du behöver.

Personlig service för proffs: Vi hjälper dig hitta rätt förvaringslösning, lyftutrustning eller källsorteringssystem direkt i telefon eller via mail.

Hållbarhet på riktigt: Vi erbjuder begagnade produkter, hållbara nyköp och tips för att förlänga livslängden på din utrustning.

Utforska våra produkter

Vi erbjuder mer än bara prylar

MoveTech är mer än en e-handel, vi är din rådgivare inom hållbar logistik och industriförbättring. Filtrera på miljömärkta produkter, köp cirkulärt eller hyr arbetsplatsutrustning när det passar.

Bli en MoveMaker du också

Optimera din arbetsplats och spara både tid, pengar och klimatpåverkan.

WE MAKE WORK WORK

1 tähti

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Fantastisk bra service!

Fantastisk bra service och otroligt till mötes gående personal. Mathias och Linus är lösningsfokuserade och väldigt proffsiga, rätt personer på rätt plats! Vi är jättenöjda!

4. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Dåligt att dyra halkmattor börjar…

Dåligt att dyra halkmattor börjar spricka sönder efter endast 2 säsonger under några vintermånader. Övrig tid förvarade svalt och mörkt. Hade förväntat mig att det skulle gå på garanti.

17. joulukuuta 2025

Lösningsorienterade

Lösningsorienterade
MoveTech hittar snabba lösningar till oss på Euromaint. Detta passar oss perfekt då vi jobbar i en branch där det går undan och vi tvingas till snabba och effektiva lösningar

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MoveTech

Tack för din fina Feedback, det glädjer oss! 😊

/Vännerna på MoveTech

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans. Ett minus är när man ringer till er så är det ett väldigt liv i bakgrunden. Det är svårt att höra vad telefonisten säger. Men det är nog ännu värre för henne. Känns lite oproffsigt.

10. lokakuuta 2025
MoveTech-logo

Vastaus yritykseltä MoveTech

Tack för din recension och dina fina ord om produkten och leveransen. Vi uppskattar också att du lyfter ljudnivån när du ringde oss, det ska självklart vara lätt att höra och vi har förbättrat rutinen sedan dess! 😊

Tack igen för feedbacken.

/Vännerna på MoveTech

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin