Överlag nöjd med dagen med upplägg och bra val av restauranger. De gjorde ett bra jobb och levererade bra service och god mat. Önskvärt hade varit att allergiinformation kunde ges innan. Vi hade... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Så bra uppstyrt. Bra blandning på olika restauranger och mat. Flöt supersmidigt och folk var trevliga och glada överallt. Bra och lätt app som var lätt att hantera. Kul att man kan betygsätta när man... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mycket trevlig höstdag och för mig första gången i vackert Västervik. Bra och god mat på restauranger med toppen service. Tack alla som tipsade mig och Västervik besöker jag gärna fler gånger för en... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Discover exciting restaurants, wine bars, and cozy hidden gems. Moveat is a unique food experience where you and your company plan your own route and visit handpicked flavor stops in any order and pace you like. All food is included in your ticket – no guides, no stress, just pure food joy.
Buy your ticket on our website and download the Moveat app. In the app, you will find your digital tickets as well as a map of all participating venues, opening hours, and today’s menu. You easily plan your own route directly on your phone.
Moveat Original is available in Sweden and Germany. You can also book the exclusive and unique Moveat Limited or the flexible Moveat Anytime on a day that suits you.
Our classic event held on selected Saturdays, featuring 5–8 flavor stops. A vibrant food festival shared with hundreds of fellow Moveaters, making the city come alive.
Maximum freedom! Our most flexible concept with 4–6 flavor stops. Buy your digital ticket and go on your food walk on whichever day and time suits you best – perfect for a spontaneous treat or a cozy date.
Exclusive special events with 4–8 flavor stops. Unique themes, seasonal ingredients, or a specific beverage focus, usually organized as a one-time experience with a limited number of tickets.
By collecting points for each Moveat you attend, you'll move towards a new regular level with more and better benefits.
We have already had the privilege of welcoming over 180,000 guests to our food walks across more than 70 cities. Moveat is a continuously growing international concept that currently spreads food joy in Sweden and Germany. Our goal is for every Moveat to deliver wonderful flavors, smooth experiences, and great memories.
Östermalmsgatan 26A, 11426, Stockholm, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Första gången vi var med men absolut inte den sista. Supertrevligt å god mat.

Vastaus yritykseltä Moveat
Önskvärt hade varit att allergiinformation kunde ges innan. Vi hade en glutenintolerant i sällskapet och restauranger hade önskat att denna info givits tidigare för planering och hantering. Så ett minus på det.
Hoppas den möjligheten finns till framtiden.

Vastaus yritykseltä Moveat
alla ställena hade så god mat o det är ju helt perfekt att kunna ta det i egen takt, ingen stress

Vastaus yritykseltä Moveat
Trevlig personal på alla ställen! Roligt med variationen av mat på de olika restaurangerna.

Vastaus yritykseltä Moveat
Superkul upplevelse med massa goda små rätter!
Nynäshamn som matstad 😍

Vastaus yritykseltä Moveat
Detta är en så mysig upplevelse! Prova massa god mat, dricka gott och se nya ställen. Rekommenderas starkt!!

Vastaus yritykseltä Moveat
Gott och varierat prova på koncept. Men det var förvirrande med öppettiderna. En tid i appen - en annan tid på dörren så det blev lite springande fram och tillbaka.
Annars hade det varit en femma.

Vastaus yritykseltä Moveat
Brukar alltid vara 5/5 för oss. Denna runda var vi dock lite besvikna. Maten var bra men inte lika grym som den brukar vara. Fanns såklart guldkorn och var väldigt väldig mysigt. Men sammantagna betyget för denna runda fick bli en 3:a

Vastaus yritykseltä Moveat
Alltid trevligt bemötande. Ni bryr Er om oss gäster/kunder. Oftast bra matstopp. Erat koncept passar oss och våra vänner sååå bra.

Vastaus yritykseltä Moveat
Varierad kvalitet på maten, men förstår att det skall passa många olika smaker..

Vastaus yritykseltä Moveat
Jag själv tycke att de var lite mycket mat med sju olika ställen, hade ju varit underbart med en efterrätt/dessert på något ställe

Vastaus yritykseltä Moveat
Supertrevligt att gå runt och prova små rätter överallt. Detta kommer vi göra om.

Vastaus yritykseltä Moveat
Bemötandet på de olika matställena.
Några, inte alla, visade upp fantastiska smårätter där man verkligen ansträngt sig.

Vastaus yritykseltä Moveat
Trevliga restauranger, god mat, fick maten snabbt och bra presentationer av det man fick att äta 🤗❤️

Vastaus yritykseltä Moveat
Utmärkt sätt att upptäcka nya städer och platser.