Motorkledingstore.nl Arvostelua 356

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Het was een gezellig dagje uit. Ontzettend veel keuze, Leuke prijzen en alle merken aanwezig! Slechts 40 minuutjes vanaf Almere ben ik geslaagd in alle opzichten dat begon met een vriendelijk welkom,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great, quick and super friendly service. A button on my jackets was missing and within one day they sorted me out! These guys deserve some credit. Recommend!

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen zondag naar deze mooie motorwinkel geweest. Ik vertelde het personeel dat ik net begonnen ben met lessen en nog niet alles weet. Hij is met mij de hele winkel doorgelopen en werd overal mee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen door het vriendelijke personeel. Moest een motor jeans en oordopjes hebben en ben tevreden met de artikelen die ik heb aangeschaft. Het was op 2de paasdag en... Näytä lisää

1. Moottoripyörät
  2. Vaateliike
  3. Moottoripyörän varaosat ja tarvikkeet
  4. Moottoripyöräkauppa
  5. Urheiluvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Motorkleding voor iedere motorrijder! Van motorhelm, motorjas of motorbroek tot alle motor accessoires. 10.000 motor artikelen uit voorraad leverbaar.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Motorkledingshop Apeldoorn is echt top.

Complimenten voor Erik en zijn vrouw van filiaal Apeldoorn, je voelt je meteen zeer welkom. Goed advies, behulpzaam het zijn toppers. Ik kom er graag terug.

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat leuk om te horen Jeroen! Fijn, bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens :)

Great

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat fijn dat u zo goed bent geholpen, bedankt voor uw positieve review!

Saanut 4/5 tähteä

Mooie spullen kunnen scoren voor een…

Mooie spullen kunnen scoren voor een erg nette prijs.
Hierna ook nog leuk spul door een tombola uit kunnen zoeken.

19. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Leuk om te horen Roy! Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service , en voor iedere portemonnee

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Bedankt voor uw positieve review! Hopelijk tot snel weer eens.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. En mooie producten.
En heel gezellig.

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Goed om te horen John! Bedankt voor uw positieve review :)

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen en ruime keuze

Ruime keuze, vakkundig geholpen , goede kennis van zaken

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Bedankt voor uw positieve review Mario! Hopelijk zien wij u snel weer eens.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Overzichtelijke zaak met voldoende voorraad.

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Goed om te horen! Bedankt voor uw positieve review Arnold!

Top winkel!

Top winkel altijd bijna alles op voorraad,aardig en vriendelijk personeel allemaal,o ja koffie thee aanwezig en natuurlijk gratis,een echte aanrader!gr aan alle motorrijders :) :)

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens, al is het voor een bakje koffie/thee :)

Saanut 5/5 tähteä

Jullie hebben een grote voorraad

Jullie hebben een grote voorraad, dus voldoende keus.
Het personeel is heel behulpzaam en heeft ruime kennis van alles wat ze verkopen. zeker een aanrader.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens.

Saanut 5/5 tähteä

Voor deskundig advies, vriendelijk en aanwezig personeel en leuke prijsjes voor kwaliteit, ga je naar Motorkledingstore in Vianen.

Slechts 40 minuutjes vanaf Almere ben ik geslaagd in alle opzichten dat begon met een vriendelijk welkom, eerlijk en deskundig advies, kans op mooie prijzen en een lekker patatje aan het eind van de shopexperience! Vanaf nu rij ik naar Vianen als ik iets nodig heb voor mijn motor

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat een toffe review Marcel én wat leuk om te horen! Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens. Veel veilige kilometers gewenst! :)

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben geweldig geholpen met een nieuwe…

Ik ben geweldig geholpen met een nieuwe helm en Sena apparatuur.
Werd goed uitgelegd en in mijn helm geplaatst.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat super om te horen Willem! Bedankt voor uw positieve review en veel veilige kilometers gewenst :)

Saanut 5/5 tähteä

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen…

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen door het vriendelijke personeel.
Het was op 2de paasdag en dat betekende een lekker broodje Frankfurter gratis erbij.

Helemaal top!

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat leuk om te horen Johan! Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens. Veel veilige kilometers gewenst :)

Top gewoon weer.

Top gewoon weer.
Keurig, snel en super vriendelijk geholpen. Zelfs bij drukte zoals op 2de paasdag.

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier met uw aankopen hoor :)

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en vooral hele grote winkel met…

Mooie en vooral hele grote winkel met uitermate behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik ben door verschillende personeelsleden geholpen en allemaal waren ze rustig, duidelijk en bovenal behulpzaam. Niet pushen voor verkopen wel actief jou als klant informeren en helpen. Zeer prettig en ik ben dan ook goed geslaagd met diverse kledingstukken.

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Goed om te horen! Fijn dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie review en hopelijk tot snel weer eens :)

Heel gastvrij ontvangen

Heel gastvrij ontvangen. Ik had mn kind mee die net geschminkt was op een feestje, maar men deed totaal niet moeilijk. Ik ben zelf erg goed geholpen met het passen vd helm. Alles werd netjes in orde gemaakt zodat de helm ook direct gebruikt kon worden. 2e paasdag ben ik er weer om nog wat spulletjes aan te schaffen voor mn nieuwe motor.

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat fijn om te horen Marjolein! Ook uw mooi geschminkte kind is altijd welkom bij ons hoor, alleen maar gezellig ;). Bedankt voor uw positieve review en hopelijk tot snel weer eens!

Eerste ervaring, gelijk perfect

Zeer goede ervaring

Na ruim 2 uur uitgebreid advies gehad te hebben tot sluitingstijd, zijn we uiteindelijk alleen toegekomen aan het uitkiezen van een jas en broek. Er werd aangegeven dat ik later nog korting zou krijgen als ik zou terugkomen voor de helm, handschoenen en de rest.

Een week later stond ik weer op de stoep en werd ik direct gezien en ontvangen met een kop koffie. We zijn opnieuw zo’n 2 uur bezig geweest en ik ben zeer tevreden weggegaan.

Binnen een week scheurde helaas de binnenvoering van de handschoenen. Ik ben teruggegaan en stond binnen 5 minuten weer buiten met een nieuw paar, zonder gedoe.

Ik ben zeer te spreken over deze zaak in Vianen en raad iedereen aan hierheen te gaan voor deskundig advies van ervaren rijders en specialisten.

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Motorkledingstore.nl

Wat een mooie complimenten! Hartelijk dank voor uw positieve review en hopelijk zien wij u snel weer eens. Wij wensen u veel veilige kilometers en veel plezier met uw aankopen :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin