Mostbet Casino Arvostelua 21

2,0

Yrityksen tiedot

1. Kasino

Yrityksen kirjoittama

Mostbetcasino7.pl to nowoczesne kasyno internetowe, które przyciąga graczy bogatą ofertą gier, atrakcyjnymi bonusami i intuicyjną obsługą. Na użytkowników czekają setki automatów, klasyczne gry stołowe oraz emocjonujące kasyno na żywo z prawdziwymi krupierami. Nowi gracze mogą liczyć na hojne bonusy powitalne i darmowe spiny, a stali użytkownicy korzystają z regularnych promocji i cashbacku. Platforma zapewnia szybkie i bezpieczne płatności — obsługuje BLIK, karty, portfele elektroniczne i kryptowaluty. Działa na licencji zagranicznej, gwarantując legalność i bezpieczeństwo rozgrywki. Całodobowa obsługa klienta, mobilna wersja strony i przejrzysty interfejs sprawiają, że gra na mostbetcasino7.pl to prawdziwa przyjemność.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Od 2tygodni staram się odzyskać swoje…

Od 2tygodni staram się odzyskać swoje pieniądze wysłane za pomocą "blik" niestety sprawa dalej w toku obsługą to jakaś tragedia bada oszustów 2 emeile od początku zgłoszenia i cisza sprawa zgłoszona wyżej a oni nic sobie z tego nie robią żadnego konkretnego terminu co do rozwiązania sprawy kasy jak nie było tak nie ma nie polecam chyba że chcecie się cieszyć wygrana którą utknie gdzieś w powietrzu i raczej jej nie odzyskacie

30. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Wcześniej wszystko było ok ..od kilku…

Wcześniej wszystko było ok ..od kilku dni moja wypłata dalej jest w realizacji i jest to nieduża kwota,zawsze wypłacali w ciągu kilkunastu minut ...w rozmowie z botem napisali mi że w ciągu 75 godzin będą pieniądze na koncie ..więc zobaczymy czy to prawda

27. maaliskuuta 2026

Id -256846560

Id -256846560
WARNING! Do not play here! I won 500,000 CZK, my account was fully KYC verified. As soon as I requested a withdrawal, they blocked my account and stole my money without any explanation. Scammers!"

14. joulukuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Dałbym 3 gwiazdki

Dałbym 3 gwiazdki, bo mam mieszane odczucia. Wypłata trwała ponad 4 dni i już się martwiłem, czy pieniądze dojdą. Ostatecznie przyszły, ale czas oczekiwania był za długi. Kasyno działa ok, ale obsługa mogłaby być lepsza

24. maaliskuuta 2026

CD….o złodziejskim Mostbet

Przeczytałam inne opinie i te,które mówią jak kasyno ingeruje w automaty są dla mnie niewiarygodne. Nie wierzę w to,natomiast cała reszta to prawda. Najgorsze jest jednak to,że nie wypłacają bez powodu, lekceważą klienta, oszukują.
Pomoc na czacie to jakaś porażka ale tez premium pomoc dla klientów VIP na Telegramie również. Wklejanie tych samych tekstów przez wiele dni,zwodzenie,okłamywanie,lekceważenie. Traktują klientów jak idiotów. Mam znajomych menadżerów w innych kasynach i nie mogą uwierzyć w to, co robi Mostbet. Są zszokowani. Opowiedzieli mi też jak w praktyce wyglądają różne reklamacje.
Mostbet …jesteś zwykłym złodziejem i oszustem.
Ktoś napisał,że regulator,który wydał licencję to *gów…..ny regulator. Nie zgadzam się. To całkiem dobry regulator. Sprawdziliśmy to. Gdyby jednak nie zareagował na oficjalną skargę,w co wątpię to pójdę do sądu. Dłużej ale warto! Ja nie straszę. Ja im nie odpuszczę. Konsekwencja i upartość to moje drugie ja;)
Ps.
Moj problem opisany jest już przeze mnie. Jak ktoś chce poczytać wystarczy wejść w mój nick i opinie ;)

3. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Obsługa techniczna w skali od 1 do 10…

Obsługa techniczna w skali od 1 do 10 zdecydowanie słabe 1 minimalny czas oczekiwania na konsultanta minimum godzina... problem nie zostaje rozwiązany.... ponadto trzeba cały czas pilnować swoich bonusów żeby zostały przyznane... natomiast bonusa powitalnego I za instalację aplikacji do tej pory nie otrzymałem.... a koło fortuny od prawie dwóch lat z odpowiedzi pracowników biura obsługi trwają prace modernizacyjne co skutkuje brakiem możliwości skorzystania z koła fortuny.... jednym słowem nie polecam

7. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nie można w żaden sposób dodać nr…

Nie można w żaden sposób dodać nr telefonu. A to jest niezbędne do wyplaty. Moim zdaniem celowa zagrywka żeby nie wypłacać. Jest to po prostu zablokowane. Nie polecam jutro idę na policję. Nie odpisują, zero kontaktu z nimi.

6. maaliskuuta 2026

Bez wariantów

Ostatnimi czasami (3-4) miesiąca wygrać co kolwieg normalnego nie możliwe. Bardzo rozczarowany w tym Mostbet.
Wcześniej było spoko zł a teraz paraszka. Nie polecam. Z Mostbet ja już skończył.

28. helmikuuta 2026

Dear sir,

Dear sir,

We did deposit INR3000 but did not receive my amount .
Gaming id:- 253443250

Time 11:41 PM DATE 18-1-2026

Agent tell me your money reverse but amount is not received my bank account??

18. tammikuuta 2026

Banda złodzieji

Banda złodzieji, fatalna obsługa, brak odpowiedzi na reklamacje.
Czy ktoś może mi pomóc? Jak mozna się nimi zająć aby odebrać skradzione przez nich pieniądze?

Stanowczo przestrzegam!!!

5. tammikuuta 2026

Bezwzględni oszuści i SCAM

Bezwzględni oszuści i SCAM. Ostrzegam przed nimi! Przeczytaj uważnie.

Gram u nich codziennie od trzech lat.
Zdarzało się, że po usunięciu konta, otwierałem nowe i grałem dalej, na co mostbet zawsze przyzwalał, pod warunkiem, że stare konto było usunięte i dopiero wtedy nowe otwarte (co nawet podkreślała obsługa klienta, mam screeny z czatu)
Wtopiłem tam masę pieniędzy, ale wiadomo, na własne życzenie. Natomiast w tym scamie nie wszystko, a w zasadzie to bardzo mało zależy od Twojego szczęścia. Oni ingerują w gry, rozłączają połączenie z serwerem kiedy zaczynasz wygrywać, żeby po przelogowaniu gry, wszystko stracić. Ale to nie wszystko. Kłamią notorycznie w centrum obsługi, które nigdy w niczym nie pomaga. A najśmieszniejsze jest to, że kiedy po tak długim czasie wyrobiłem sobie pewną strategię gry poprzez szybkie doładowania salda w trakcie grania, Ci oszuści bezczelni zaczęli mi blokować możliwości dokonywania depozytów….zeby tylko udaremnić sukces w strategii. Dotarlem do poziomu VIP, na którym nie ma żadnych korzyści. Potrafili nawet rozłączać gry TRZYKROTNIE w trakcie jednej rundy bonusowej, żeby tylko zgubić wygrane. Scam na potęgę. A kiedy zirytowałem się i usunąłem konto, a po otwarciu nowego mogłem jako nowy klient korzystać ze wszystkich możliwości depozytów i jak to przy nowych kontach (z większego RTP, które ma być na zachętę) i kiedy tylko wygrałem jakieś ochłapy…wtedy Ci oszuści zamrozili mi konto i złośliwie wymagają weryfikacji, która będą frajersko przeciągać. Pomimo, ze znają mnie doskonale :-)

To w dużym skrócie. Mostbet to banda oszustów, w dodatku perfidnych, kłamliwych i złośliwych. Przestrzegam przed wkręceniem się w to szambo. Nie jesteś dla nich klientem, nawet jeśli dajesz im zarobić kupe kasy. Jesteś ofiarą do zdojenia.

I co Mostbet? Teraz wasz rzecznik pięknie się wypowie na moją odpowiedź i poprosi publicznie o ID, żeby niby rozwiązać mój problem i przeprowadzić weryfikację? Lepiej ogarnijcie się, bo o ile wcześniej wszystko było super, teraz spadliście na samo dno sQrwysynstwa i w dodatku nie szanujecie stałych klientów.

1. joulukuuta 2025

oszuści

Fakt jak się człowiek zarejestruje w tym pseudo kasynie dadzą wygrać jakieś marne grosze a póżniej jest lipa ostatnio zdarzyło mi się wygrać przeładowali grę i nie było wygranej na koncie jednym słowem oszuści że też człowiek jest tak naiwny kuszą bonusami i tak się dorabiają ciężkich pieniędzy odradzam gry w tym czymś

6. marraskuuta 2025

Scam, OSZUŚCI

Scam, perfidni oszuści.
Wypłacają ekspresowo na zachętę, ale im dłużej grasz, tym bardziej ingerują w grę. Rozłączają gry na starcie, w trakcie, a nawet w trakcie wygranej rundy bonusowej. Te ścierwa mają podgląd od dostawców gier i widzą, która rozgrywka ma wysokie RTP, wtedy notorycznie będą was dojeżdżać, aż stracicie…w dodatku stosują masę nieuczciwych praktyk ruskieszmaty. Mi ostatnio udawało się wygrywać co chwilę, to złośliwe kmioty bez honoru co chwilę przeciągali i odrzucali wypłaty, a jak próbowałem wymusić na tej tępej obsłudze klienta konkrety, to nie odpisywali, albo kłamali, że zgłosili sprawę do wyjaśnienia. Nie dałem za wygraną i cisnąłem śmieci, aż wypłacili, a kiedy ponownie zacząłem wygrywać, to odpięli mi z konta możliwość dokonania depozytu przez blik, Apple Pay i przez karty i pozostawili tylko krypto.

Nie dajcie się zwieźć pozytywnymi opiniami, są podstawione przez tych oszustów. Zachęcam wszystkich do szczegółowego opisywania praktyk tego scamu. Niech ustrzeże to jeszcze tych nowych i naiwnych potencjalnych klientów.

To jest kasyno z licencją goowno wartą, prowadzony przez bandę oszustów, a obsługa jest na poziomie ameby.

Co z tego, że wypłaca Ci błyskawicznie, jak za chwilę ścierwa będą was rozłączać gry podczas wygrywania?

Pozostało tylko zaczekać, aż jakaś ameba napisze komentarz, że kasyno to wynik losowy i że nie mają wpływu na gry. A właśnie że mają, bo oni władają serwerem i o ile nie wpłyną na losowość gry, o tyle mogą was z tej gry rozłączyć i robią to nagminnie oszuści.

13. marraskuuta 2025

Oszustwo i Scam

Oszustwo i Scam. Wysłałem zgłoszenie do CERT. Strona internetowa przypięta do tego profilu, to tylko wizytówka. Nie dajcie się omamić pozytywnymi opiniami tutaj, bo na pewno są kupione przez teŚcierwa. To są oszuści, który przyciągają szybkimi wypłatami, ale gdy już myślisz, że masz szczęście, to oni czekają tylko, żeby wywalić Cię z gry. Wiedzą kiedy gry dają wygrane. Są ustawieni z dostawcami, kiedy tylko wygrywasz, rozłączają grę, zerują salda resetują połączenie z serwerem. Oszuści, omijać te szmaaaty szerokim łukiem

26. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Więc szybko i prosto kasyno z…

Więc szybko i prosto kasyno z oszustwami bonusowymi niewywiązujących się z ofertą jestem dlugo klientem kasyna i mogę powiedzieć tylko jedno grają wpłacają ponieważ wypłaty są odrazu to na plus pozatym tragedia czyli wypłacalni szybko ale wszystko inne na minus obsługa, bonusy ,promocje ,kolo itp itd nie polecam

16. elokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin