1. Verkkokauppa
  2. Suunnittelutoimisto

Hos MossBloom skaber vi unikke og bæredygtige mosvægge, der bringer naturens ro og skønhed ind i dine omgivelser. Vores håndlavede moskunst er designet til at skabe stemning, forbedre akustik og tilføre et grønt, vedligeholdelsesfrit element – perfekt til både hjem, kontorer og offentlige rum. Vi bruger kun 100% naturligt, konserveret mos af højeste kvalitet og skræddersyr hvert design efter dine ønsker. Vores passion for æstetik, bæredygtighed og detaljer gør MossBloom til det oplagte valg, når du vil gøre noget ekstra ud af dine vægge. Hos os er kundetilfredshed og personlig service i fokus – vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdig installation.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Flotte mosvægge.

Flotte mosvægge.

Vi købte nogle flotte runde 'mosbilleder' som har en fantastisk 3D effekt - de giver et lækkert spil i rummet.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Tusind tak for de pæne ord! 🙏 Det glæder mig meget at høre, at I er glade for mosvæggene og deres effekt i rummet. Jeg ser frem til mulige samarbejder i fremtiden – tak fordi I valgte os!

Virkelig suveræn oplevelse!

Virkelig suveræn oplevelse jeg havde med dette firma! Virkelig god kundeservice og produktet er bare fantastisk. Super flot mosvæg, som passer perfekt ind på mit kontor. Meget stor anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med både service og mosvæg.

Fantastisk god kvalitet vare og…

Fantastisk god kvalitet vare og leveringstiden var fin. Takk!!

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Selv tak! Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen 🙌

god service

god service. tusind tak for et utroligt kunstværk, som fra nu af vil være hovedattraktionen i min stue. helt anbefale🌿

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Tusind tak for de fine ord! Vi er så glade for, at kunstværket har fået en særlig plads i din stue. Det betyder alverden for os 🌿✨

Meget flot mosvæg

Meget flot mosvæg! Hurtig og nem levering på trods af produktets størrelse, så kan varmt anbefales, selv hvis man ønsker en hel væg dekoreret. Vi er super tilfredse med hele processen, så 5/5 stjerner herfra.

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at I er tilfredse med både mosvæggen og leveringen – det betyder meget for os!

Meget tilfreds med produktet

Super glad for produktet, den er lige som jeg havde ønsket. Hurtig og nem levering også.

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mossbloom

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Vi håber, du får stor glæde af dit køb!