Helt ekstraordinær sød betjening og service! Min pakke var ledsaget af en meget sød, håndskreven hilsen til mig personligt med stor tak for min ordre og lovning på rabat ved næste køb. Fantastisk!
100% positiv oplevelse. Vi søgte en bestemt vare af god kvalitet og havde søgt flere steder uden held.Fandt via Google Mormors loft i Gilleleje som vi ikke kendte. Fin webside. God telefon samtale for... Näytä lisää
Jeg søgte længe efter den rette krog til mit vinkel loft til at hænge min sansegynge op. Heldigvis lykkedes det mig at finde Mormorsloft som havde præcis det jeg søgte. Kan varmt anbefale solide kroge... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds... eller .. modtog nogle ting, der slet ikke var i orden. Indpakningen og det fine kort var fremragende. Skrev reklamation, blev straks ringet op, det var en enkeltstående fej... Näytä lisää
Familieliv, Højtider og Leg - Hos Mormors Loft finder du Interiør og legetøj i en kvalitet, der kan bruges i flere generationer. Børn udvikler sig bedst gennem leg i barndomsårene. Vores mål er, at tilbyde kvalitetslegetøj og interiør, der stimulerer børn til at bruge deres fantasi og skabe egne forunderlige verdener. Vi er omhyggelige i udvælgelse af varer i vores sortiment og vægter kvalitet og omtanke i vores produkter højt! Vi ønsker ikke at være den butik med det største sortiment - vi vil i stedet være den butik med et sortiment, der bærer præg af familieliv, barndom og leg.
Stæremosen 11A, 3250, Gilleleje, Tanska
- kundeservice@mormorsloft.dk
- mormorsloft.dk
Personlig service og hurtig eksp
Dejligt at handle med en lille virksomhed, hvor der stadig findes personlig service. Hurtig forsendelse og pakkede varen ind som gave, for en sikkerheds skyld. De mærkede at jeg var i sidste øjeblik med en gave til min datter :-)
Anbefaler at handle her.
Hurtig levering og alt som det skulle
Lynhurtig levering og alt som det skulle være. Perfekt online køb
Som altid super fin oplevelse at handle…
Som altid super fin oplevelse at handle med Mormorsloft😊
Pakken var så godt pakket
Pakken var så godt pakket, så intet kunne gå i stykker. Kun positiv anmeldelse herfra. Og tak for påskeæg 😊
Bestilte de fineste små vinterhuse til…
Bestilte de fineste små vinterhuse til min dørkrans, fik dem 2 dage efter bestillingen.
Meget fin service, og en håndskrevet hilsen 🤗👍
Det er ikke sidste gang jeg handler hos mormor ❤️
Kvalitet og kommunikation
Mormors loft er et sted hvor det er trygt at handle, der er kvalitet og altid en god kommunikation omkring varen
Jeg er er meget tilfreds kunde og har handlet flere gange
Vh Marianne
God betjening
God betjening. Rart lige at få info om at leveringen var lidt længere end normalt følte mig godt informeret og fik en hyggelig håndskrevet hilsen i min pakke.
Fantastisk service
Fantastisk service og opfølgning på min ordre.
Kan kun give de bedste anbefalinger
Personlig og super engageret service.
Personlig og super engageret service.. Med de sødeste oprigtige mennesker bagved... Super god oplevelse. Tusind tak....
Personlig kontakt fra firmaet og fin…
Personlig kontakt fra firmaet og fin aftale, da der var udfordring med levering. Yderst tilfredsstillende handel.
Super god service og en fantastisk…
Super god service og en fantastisk oplevelse. De fik mig til at føle min ordre var værdsat men karameller og enda et håndskrevet personligt kort. Det er bestemt ikke sidste jeg handler der og kan varm anbefale Deres shop
Jeg er meget tilfreds
Skrev reklamation, blev straks ringet op, det var en enkeltstående fejl. Jeg får fluks pengene retur, retur-label, undskyldninger og rabatkode.
Jeg handler gerne ved Mormorsloft igen, ting kan ske :-)
Flot kjole der gjorde barnebarnet meget…
Flot kjole der gjorde barnebarnet meget glad
Hurtig levering og med en smuk…
Hurtig levering og med en smuk indpakning og sød personlig hilsen.
Smukke fugle og god kvalitet.
Hurtig levering
Hurtig levering, god kontakt da jeg var i sidste øjeblik med at hente pakken
Rigtig god oplevelse
Meget venlig og behagelig tone i mails og varen kom meget hurtigt og var hel intakt. Jeg kan varmt anbefale mormors loft.
Et herligt udvalg
Et herligt udvalg, venlig og hurtig betjening, fine varer og priser.
Her er mange ting, man ikke vidste, man altid havde ønsket sig 💜
Supergod købsoplevelse 🤗🤗🤗