MOONTOPUP BV Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

I had to wait 3 days for my giftcard to be delivered cuz of some error, it was unsatysfying experience but everything worked perfectly after this. Support also helped with explaining things to me so i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

I´ve paid for an azteco bitcoin voucher, on 11th feb 2026, but no code was sent to me!! The amount was paid to moontopup according to my bank records, but in my moontopup account it keeping show... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Anscheinend kann man keine iCloud-E-Mail für den Bestellprozess nutzen. Dies wird jedoch nicht mitgeteilt sondern man merkt es erst wenn man keine Bestellbestätigung erhält und den Support kontakti... Näytä lisää

Tietoja yrityksestä MOONTOPUP BV

Yrityksen kirjoittama

Moontopup.com is de vernieuwde versie van smsbeltegoed.nl. Waar we vroeger alleen beltegoed aanboden, hebben we nu ons aanbod uitgebreid met een breed scala aan betaalkaarten, gamingtegoed en cadeaukaarten. Wij opereren nu wereldwijd en bieden innovatieve oplossingen zoals internationale top-ups, waarmee je eenvoudig beltegoed, energierekeningen of waterrekeningen voor je familie en vrienden in het buitenland kunt regelen. Ontdek het uitgebreide assortiment en de nieuwe mogelijkheden bij Moontopup.com!

Let op: Wij willen u informeren dat er helaas oplichting en fraude plaatsvindt waarbij onze naam wordt misbruikt. Wij werken NOOIT via andere platforms zoals Marktplaats en delen ook geen betaallinks via aparte berichten. Wij werken uitsluitend via onze officiële website. Betaal daarom nooit gekregen betaal-linken maar plaats uw bestelling alleen via onze website om veilig te blijven.

Välttävä

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I pay

I pay , I didn't received the code and never give back the money or credit on the phone.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

If you haven't received a code or suspect fraud or a scam, we recommend contacting our customer support at support@moontopup.com.

Gutt

Gutt gutt
Gutt

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

It means a lot to know you're satisfied — it motivates us to keep doing our very best.

Makkelijk

Altijd op tijd en snel met mijn crypto codes!

24. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

hartelijk dank voor uw positieve woorden, dat waarderen wij enorm.

Oplichters

Oplichters. Verkopen tickets via Instagram en laten je betalen via dit bedrijf. Vervolgens wordt alle communicatie verbroken en accounts en telefoonnummers geblokkeerd en verwijderd.

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

We vinden het erg jammer dat er gefraudeerd is en ons bedrijf daarbij is betrokken. Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden, artikel 6 over fraude, kunnen wij geen terugbetaling doen nadat de bestelling is verzonden. Indien de bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij deze nog tegenhouden. Daarnaast, volgens artikel 9, zijn wij niet aansprakelijk voor schade als gevolg van (account)hacking of andere onrechtmatige handelingen door derden, of in geval van fraude.

Onze medewerkers werken uitsluitend via onze klantenservice en zijn niet actief op platforms zoals Marktplaats of WatchTivo. Daarnaast delen wij nooit betaallinks via dergelijke kanalen.

Wij raden u aan om aangifte te doen bij de politie, zodat er verdere stappen kunnen worden ondernomen. Wij nemen de veiligheid van onze klanten zeer serieus en werken samen met de autoriteiten om fraude te bestrijden.

GMC €25 card received instantly - Top service

I purchased a €25 Gift Me Crypto gift card from Moontopup and the experience was flawless. The code was delivered straight to my inbox after payment. The card activated smoothly and I could use it right away. The website is user-friendly, the checkout process is simple and secure. This is exactly what I expect from a digital gift card service. Fair pricing and instant delivery. I highly recommend them and will definitely purchase again.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Your feedback truly brightened our day. We really appreciate you taking the time to share it with us.

Snel en goed

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Het doet ons goed om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor je compliment!

Goede en heldere uitleg

Goede en heldere uitleg, ook de reactie mail vond ik erg snel.
Al met al een goede site👍👍👍

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Bedankt voor uw positieve review!

Saanut 4/5 tähteä

Aangeschafte cadeaukaart blijkt niet leverbaar

Na 2x naar tevredenheid een PaysafeCard te hebben aangeschaft, geeft de bestelling van De Cadeaukaart meer problemen. Bij navraag waarom ik de bestelde cadeaukaart nog niet heb ontvangen, blijkt deze niet leverbaar te zijn door een storing. Uiteindelijk is de betaling netjes teruggestort. Omdat dit wel lang heeft geduurd en ik er achteraan moest, geef ik niet het maximale aantal sterren.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

beste klant, uw orders zijn netjes terugbetaald.

Nooit it’s ontvangen

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

beste klant, neem contact op met onze klantenservice zodat wij dit voor u kunnen controleren.

Saanut 5/5 tähteä

Heb bestelling binnen minute ontvangen…

Heb bestelling binnen minute ontvangen heel overzichtelijk website meer assortiment . Speciaal international Topup en eSIM heb ik ook gezien . Keep it up !

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer te mogen helpen.

Geen code ontvangen

Geen code ontvangen
Na contact met de klantenservice en een beoordeling hier code ontvangen

7. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Beste klant, uw code is 5 minuten nadat uw betaling is afgerond verzonden naar het door u opgegeven emailadres.

Waardeloos bedrijf

Op 1 augustus een valorant gift card aangeschaft. Deze tot op heden niet ontvangen. Na contact met de klantenservice is er een technisch probleem dat opgelost moet worden en geen zicht wanneer dat gebeurd. Manueel de code sturen doen ze niet. Wel de klant laten betalen maar leveren ho maar. Laatste keer dat ik deze site heb gebruikt.

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Beste klant, zou u contact kunnen opnemen met support@moontopup.com zodat wij dit voor u kunnen controleren

Saanut 1/5 tähteä

Ik hebt steamcard bestelt maar die…

Ik hebt steamcard bestelt maar die werkte niet dus ik hebt een miskoop gedaan dus ik bestel niet meer bij uw meer mijn geld ben ik nu kwijt dus ik krijgt geen nieuwe steamcard die wel werkt

Saanut 1/5 tähteä

Betaald maar niets gekregen.

Ik heb betaald maar nooit mijn order ontvangen, meerdere malen contact gezocht maar nog geen antwoord mogen ontvangen.

24. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Volgens onze systeem is uw bestelling meerdere malen verstuurd naar het gmail account dat u naar ons heeft gestuurd, ook is uw bestelling verstuurd per SMS.

Please inform your customers

Your service ok

But 1lib are crooks and liars

To avoid because risk of money laundering and tax fraud

17. heinäkuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Ik moet 12,50 uitgeven om 6 euro te…

Ik moet 12,50 uitgeven om 6 euro te kunnen betalen, omdat verschillende partijen er geld aan willen verdienen.

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä MOONTOPUP BV

Beste klant, als u geen code heeft ontvangen of problemen ervaart, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin