Mooi by Emmy Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden van het resultaat. Geeft duidelijke uitleg en er word ervoor gezorgd dat je weinig tot geen pijn hebt zoals tijdens de behandeling even stoppen om nog wat verdovende crème aan te bren... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kan Mooi! By Emmy aan iedereen aanbevelen. Vanaf het eerste adviesgesprek met Caroline tot de uiteindelijke behandeling was alles perfect geregeld. Er wordt heel secuur gewerkt en de nazorg en... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Happy kwam ik in april 2026 buiten bij 'mooi by Emmy'.Na lang onderzoek en bekijken van reviews had ik uiteindelijk de juiste locatie uitgekozen. Topservice! Heel vriendelijke dame die mijn powderbrow... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zó tevreden over mijn behandeling bij Mooi by Emmy 🤍 Heel professioneel, rustig en perfectionistisch gewerkt. Emmy en Kelly nemen echt hun tijd, leggen alles goed uit en kijken wat het mo... Näytä lisää

1. Kestopigmentoinnit
  2. Kauneushoitola
  3. Tatuointi- ja lävistysliike

Yrityksen kirjoittama

“Permanente make-up is een vak, mijn ervaring jouw voordeel!” Fijn dat je een kijkje neemt op mijn site! Mijn naam is Emmy Mattan, dol op make-up & schoonheid in al zijn vormen. Ik ben inmiddels heel wat jaren terug met dit fantastische beroep gestart en gaandeweg is mijn fascinatie voor visagie geëvolueerd naar permanente make-up. Wij zijn geen klassiek schoonheidssalon en doen uitsluitend PERMANENTE MAKE-UP (Wenkbrauwen, ogen, lippen en medisch) en prikken van oorgaatjes aanbieden!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

74 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfectie

Aangename ontvangst,je voelt je direct relaxed en je ogen schitteren als je buitenstapt.

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Klanten doen schitteren daar doen wij het voor! Fijn om te lezen Cindy, bedankt.
Warme groet

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, je krijgt vooraf mooi uitleg van hoe ze te werk zullen gaan. Melden ook tussen in wat de volgende stappen zullen zijn.
Vragen meerdere malen naar u welzijn tijdens de behandeling. Luisteren naar wat je wenst en geven op een gepaste manier advies en raad. Zeker een aanrader.

26. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Laurence, dank voor uw review, we proberen idd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen maar ook met de beleving voor de klant. Blij te mogen horen dat u tevreden bent,
het mooi by emmy team

Saanut 5/5 tähteä

Na 2 jaar eventjes mijn eyeliner boven…

Na 2 jaar eventjes mijn eyeliner boven en onder laten bijwerken. Super tevreden met het resultaat . Mijn specialiste was ook een heel warm persoon. Mij zien ze zeker nog terug

26. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Wat fijn dit te mogen horen,

Saanut 5/5 tähteä

Pmu ogen zowel boven als onder

Professionele werking! Mooi resultaat. Bij verschillende organisaties al pmu laten plaatsen en opmerkelijke was hier; geen pijn, vlotte genezing, snel en fijn geplaatst.

15. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Celine, wat fijn dit te horen, blij dat u tevreden bent,

Saanut 1/5 tähteä

Niet goed voor tattoo's !

Ik ben er geweest voor een tiny tattoo < 4cm, ik wou graag de tekst "Family First" en had op voorhand een voorbeeld doorgestuurd. Daar werd niet meer over gecommuniceerd dus ik dacht ok, top. Daar aangekomen, zag ik een prachtige zaak, ik werd vriendelijk ontvangen, daarover geen verkeerd woord maar de tattoo die ik kreeg, leek totaal niet op mijn voorbeeld. Alle letters waren van een verschillende grootte, staan ook niet op een rechte lijn, ze "dansen" gewoon op en neer. Wat er ook nog bijkomt is dat de letters een verschillende dikte hebben, de ene letter is fijner/dikker dan de andere. Het is alsof iemand het heeft geschreven, die nog "leert" schrijven. Wat ben ik ontgoocheld en ik keek er zo naar uit, zo spijtig!
Ze hebben wel voorgesteld om de tattoo te laten weg laseren en de kosten te betalen maar toch : I didn't sign up for that...

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Griet, jammer dat u op deze manier wenst te communiceren, zoals ik u reeds mailde, dit kan idd geenszins de bedoeling zijn, wij staan bij mooi! garant voor mooie resultaten en willen dan ook zeker onze verantwoordelijkheid hierin opnemen.
Voor dit soort zaken hebben wij een verzekering.
Ik stel voor dat (indien u hiervoor openstaat uiteraard) een consultatie inplant bij iemand die wij kunnen aanbevelen voor het verwijderen van tattoos, bespreek even de mogelijkheden en hoeveel beurten evt zouden nodig zijn om uw tattoo te verwijderen & of u dit ziet zitten.
Wij hebben voor dit soort onvoorziene omstandighede een verzekering, zodat u zelf niet dient in te staan mbt eventuele kosten hieromtrent.

Nogmaals oprechte excuses voor dit ongemak,
ik weet dat u hier geen boodschap aan heeft, maar wij hebben intern besloten te stoppen met het aanbieden van de tattoos, de medewerkster die hier verantwoordelijk voor is (was) heeft aangegeven dit idd niet meer te willen aanbieden.
Maar ik wil wel graag met u meedenken en helpen om hiervoor een oplossing te kunnen bieden, jammergenoeg heb ik u inmiddels tot 2 x toe een voicmailbericht nagelaten en niets van u terug gehoord, tenzij deze teleurgestelde review, waar ik begrip voor heb, ik zou dit zelf ook allesbehalve ok vinden.

We zijn allemaal maar mensen en kunnen fouten maken, wij begrijpen dat u teleurgesteld bent en willen onze verantwoordelijkheid hierin nemen, maar dan moeten we daar wel de kans toe krijgen ...

Warme groet,
Emmy
zaakvoerster Mooi by emmy

Powderbrowns

Gebouw makkelijk te vinden met de voorgeschreven wegomschrijving.
Vriendelijk onthaald geweest, en begeleid naar mijn afspraak. Mooie ruimtes. Voldoende uitleg gekregen. Een goede zorg voor de klant. Mooi resultaat. Achteraf ook voldoende uitleg gekregen over de nazorg.

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

hallo Ilse, we zijn idd gelegen in een industriezone, maar hebben die via een wegomschrijving via mail gecommuniceerd zodat klanten toch makkelijk de weg tot bij ons kunnen vinden,
fijn dat u tevreden bent!
het mooi by emmy - team

Perfecte permanente eyeliner

Vrij vriendelijke ontvangst.
Vooraf duidelijke uitleg + ook uitleg tijdens behandeling.
Heel hygiënisch.
Duidelijke uitleg voor verzorging na de behandeling.
Blij met het mooie resultaat. Het resultaat is echt naar wens.

12. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Griet, dank voor uw review, fijn te horen dat u tevreden bent!

Vriendelijk onthaal.

Vriendelijk onthaal.
Goede uitleg voor de behandeling, alsook over de nabehandeling.
Het is een hele mooie zaak waar de klant centraal staat.

11. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Nancy, dank voor uw review!

Super

Super, heel vriendelijk ontvangen. Je voelt je direct op uw gemak. Alles super verlopen en resultaat helemaal naar wensen. Dank jullie wel.

6. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankuwel Annita, fijn te horen dat u tevreden bent!

Saanut 5/5 tähteä

Zeker een aanrader,...en heel zeker…

Zeker een aanrader,...en heel zeker niet twijfelen🤣🤣🤣
Super content👍🏼👍🏼
Carolien heeft formidabel prachtig werk gedaan...
Dikke merci🥰

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Hallo Lucie, wat fijn dit te mogen lezen, Carolien is idd onze topper voor wenkbrauwen,

Heel vriendelijk
Ben superblij met het resultaat
Altijd in orde bij Emmy

26. helmikuuta 2025

Hallo Anja, zo lief,
dankjewel,

Saanut 4/5 tähteä

Heel tevreden van het resultaat

Heel tevreden van het resultaat. Zoals gevraagd hele mooie en natuurlijke wenkbrauwen!

11. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankjewel Audrey, blij te horen dat u tevreden bent!

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden van onder en boven…

Heel tevreden van onder en boven eyeliner! Bedankt voor de kennis en tips.

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankjewel Evy, blij te horen dat u tevreden bent!

Top gedaan door Kim

Top gedaan door Kim. Ze stelt je op je gemak. Wat technisch niet mogelijk is, legt ze uit waarom. Het hele team is heel supervriendelijk. Voor een latere afspraak houdt men rekening met je beschikbaarheid.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankjewel Greet, we doen ons best, blij te horen dat u tevreden bent!

Super

Super! Erg tevreden!

11. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankjewel Wendy, blij te horen dat u tevreden bent!

Top service

Top service! 2de keer dat ik ga nog steeds even tevreden!

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mooi by Emmy

Dankjewel Talisha, zalig dat u voor een 2e x bent teruggekomen, blij te horen dat u tevreden bent!
het mooi! by emmy -team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin