Saanut 3/5 tähteä

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Onze unieke gouden sieraden zijn 18k gold plated en gemaakt van stainless steel. Hierdoor zijn ze waterdicht, aanslagvrij en hypoallergeen. Dit betekent dat de sieraden nat kunnen worden en elke dag kan worden gedragen zonder dat de kleur vervaagt. Handen wassen, douchen of zweten tijdens een workout.. je hoeft je geen zorgen te maken!

4,4

2 tähteä
1 tähti

Saanut 3/5 tähteä

Goede klantenservice

Mijn eerste review voor Monthlygold was niet zo best, vanwege het feit dat de bedeltjes voor de kettinkjes niet aan de ketting gehangen kan worden zonder de ketting te beschadigen . Dit wordt niet op de website vermeld.
Op mijn review kwam via mail een reactie dat dit inderdaad maar bij enkele kettinkjes mogelijk is. Ik heb uiteindelijk een tegoedbon gekregen.
Nette oplossing, dat waardeer ik zeer, toch is op de website nog steeds niet duidelijk gemaakt welke kettingen geschikt zijn om zelf een hangertje aan te hangen. Voor volgende nieuwe bezoekers betekent dat dat ze dezelfde problemen kunnen gaan ervaren als ik. Daarom pas 4 of zelfs 5 sterren als er een vermelding komt welke kettinkjes geschikt zijn om zelf een bedeltje aan te hangen.

13. joulukuuta 2024

Super website!

Wat een super website. Ik was al lang op zoek naar gouden sieraden die niet verkleuren maar wel betaalbaar zijn, en die heb ik gevonden bij Montly gold!!! Ze hebben een groot aanbod aan super leuke sieraden en alles voor een goede prijs. Hier blijf ik zeker shoppen! :)

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Marit, dankjewel voor je 5-sterren review! Wij worden hier vrolijk van :) Als dank voor je review ontvang je een persoonlijke 25% kortingscode , veel plezier met bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Absoluut het proberen waard!

Echt nog nooit zo’n ongelooflijk goed en lief bedrijf ontmoet op het gebied van sieraden. Super goede kwaliteit sieraden en een ontzettend behulpzaam een meedenkend team!! Kan niet anders zeggen dan dat dit een fantastisch sieraden merk is, wat zeker de moeite waard is om een keer te bestellen!

17. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Emma, dankjewel voor je lieve review! <3 Veel plezier met je nieuwe sieraden!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige sieraden, hele goede webshop!

Ik heb sieraden en een sieradenboxje besteld omdat ik een voucher had gewonnen via Instagram. Niet verwacht dat het zulke goede kwaliteit sieraden zijn. Het pakketje was met zorg ingepakt, de sieraden zijn prachtig en waterproof én blijven ook mooi! Ik ga de volgende keer als ik sieraden nodig heb, zeker bij Monthly gold bestellen! Ik raad het dan ook zeker aan!

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Anne, dankjewel voor je 5-sterren review! Tot snel weer in de webshop :)

Top webshop

Top webshop! Helemaal fan van de sieraden van Monthly gold!! Wat ik vooral heel chill vind is dat je er gewoon mee kan zwemmen/douche en het echt lekkere hippe sieraden zijn! Love it! Je hebt er een vaste klant bij hoor! Bedankt voor de goede service 💖

16. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Daphne, dankjewel voor je 5-sterren review! Veel plezier met je nieuwe sieraden :)

Love itt, heel erg blij

Echt onwijs leuke sieraden en van hele goeie kwaliteit. Verkleuren niet en heel fijn contact met het bedrijf <3

1. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Judith, bedankt voor je positieve review! En bedankt voor de fijne samenwerking , liefs Monthly Gold

Love it!

Love it! Al vaker sieraden besteld, altijd snel binnen en goede kwaliteit. Heb ze elke dag om en dus ook als ik ga zwemmen, douchen, sporten, werken of slapen. Wanneer je een vraag hebt, wordt er ook snel gereageerd!

24. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Dhesselina, super bedankt voor je geweldige vijfsterren-review! Fijn dat je zo blij bent met de sieraden en ze vaak draagt. Tot snel weer in de webshop :) Liefs, Monthly Gold

Super mooie items!

19. toukokuuta 2022

Hi Ji, bedankt voor je vijfsterren-review! Liefs, Monthly Gold

Goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Oorbellen van Monthly Gold gekregen voor mijn verjaardag.

Super kwaliteit voor een leuke prijs. Ben er al twee jaar super blij mee! Een aanrader als je het mij vraagt!

15. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Lisanne, bedankt voor de vijfsterren-review! Fijn dat je zo blij bent met je verjaardagscadeau :) Zie ik je snel weer in de webshop? Liefs Monthly Gold

Enthousiast

Super mooie sierraden die niet verkleuren! Vriendelijke en snelle service. Zit altijd goed en leuk ingepakt waardoor je alleen al daardoor enthousiast wordt als er een pakketje van Monthly gold op je mat ligt. En als je het vervolgens open maakt, het alleen nog maar beter word. Een echte aanrader 🥰

15. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi mevrouw van Pelt, bedankt voor de super goede review en goed om te lezen dat je zo positief bent over de sieraden en de service! Liefs Monthly Gold

Goede service!

Mooie sieraden voor een leuke prijs! De sieraden verkleuren niet en de service is top! Snelle levering en het komt ook nog eens leuk verpakt binnen. Een cadeautje om open te maken!

12. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Chantal, super bedankt voor je vijfsterren-review! Veel plezier met het dragen van je sieraden. Je positieve woorden doen me goed! Liefs, Monthly Gold

Perfect

Super communicatie, snelle levering en prachtige kwaliteit sieraden!

12. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Imke, dankjewel voor je positieve review! Zie ik je weer snel in de webshop? Liefs, Monthly Gold

Mooie sieraden!

Super mooie sieraden voor een heel leuk prijsje. Veel verschillende soorten dus voor ieder wat wils;). Ook heel leuk om cadeau te geven, zo leuk en mooi verpakt! Echt een aanrader!!

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Jamie, dankjewel voor de vijfsterren-review! Ik word blij van je positieve woorden! :) Liefs, Monthly Gold

Top kwaliteit

Super mooie kwaliteit die niet verkleurd! Echt een aanrader, vooral voor die prijs!

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Lotte, super bedankt voor je positieve review! Veel plezier met het dragen van de sieraden. Liefs, Monthly Gold

Positief verrast

De kwaliteit van de sieraden is erg goed. Ze verkleuren niet en blijven mooi van kleur. Ook de levering is erg snel en de sieraden zijn mooi verpakt.

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Amy, dankjewel voor de vijfsterren-review! Hier word ik blij van! Liefs , Monthly Gold

Saanut 5/5 tähteä

Super mooie sieraden en ook nog een…

Super mooie sieraden en ook nog een heel leuk verpakt! Erg tevreden

Vastaus yritykseltä Monthlygold

Hi Beau, super bedankt voor je positieve review en dankjewel voor de fijne samenwerking! Veel plezier met de sieraden. Liefs, Monthly Gold

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin