Monriadesign Arvostelua

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de samenwerking en eindresultaat!

Ik heb onlangs een opdracht gegeven aan MonriaDesign voor het maken van een gepersonaliseerde vaas voor ons restaurant, Sorae Hot Pot, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. De communicatie met MonriaDesign was vanaf het begin duidelijk en professioneel. Ze luisterden goed naar mijn wensen en kwamen met een ontwerp dat perfect bij de sfeer van ons restaurant past.

De vaas zelf is niet alleen prachtig, maar ook precies zoals ik het had gehoopt. De details zijn goed verzorgd en het maatwerk is van hoge kwaliteit. De vaas staat nu trots in het restaurant en heeft echt een toegevoegde waarde aan de inrichting.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat en zou MonriaDesign zeker aanraden voor anderen die op zoek zijn naar uniek en gepersonaliseerd designwerk.

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monriadesign

Dankjewel, heel leuk om een vaas voor 'Sorae Hot Pot' te mogen maken.
De vaas staat prachtig in jullie sfeervolle restaurant!
Fijn dat jullie zo tevreden zijn.

Top bedrijf👍

De vaas die ik bij Monriadesign heb gekocht is geweldig , de bloemen staan er prachtig in en de kwaliteit is top, de bezorging had Monique zelf gedaan , dus een goede service.👍

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monriadesign

De vaas staat prachtig in jullie keuken met de bijpassende bloemen erin.
Dankjewel dat ik zo gastvrij werd ontvangen toen ik de vaas kwam afleveren.
Geniet ervan!

Heel blij met de vaas

Voor mijn moeder heb ik een vaas gekocht bij Monriadesign en ze is er ontzettend blij mee!
De maat van de vaas is ook erg fijn voor verschillende soorten boeketten. Monique is zeer creatief en de vaas is uniek. Na het bestellen werd deze supersnel geleverd. Een absolute aanrader om een unieke vaas te kopen!

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monriadesign

Dankjewel, ik heb inderdaad mogen zien dmv een doorgestuurd filmpje hoe blij ze ermee was.
Super leuk!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige vazen en persoonlijke service

Inmiddels heb ik hier 2 keer een vaas gekocht. 1 uit het assortiment en 1 ontwerp uit het assortiment met een andere basiskleur, wat ze speciaal voor ons heeft gemaakt.
Hele fijne snelle communicatie en wat een prachtige vazen, echt een plaatje! De vaas wordt ook nog eens prachtig ingepakt geleverd.

28. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monriadesign

Leuke uitdaging om dezelfde vaas uit het assortiment te maken maar dan met een andere
(door jullie zelf uitgekozen) basiskleur.
Een blijvende herinnering voor jullie collega maakte de vaas nog meer uniek.

Saanut 5/5 tähteä

Onwijs blij met mijn prachtige vaas

Onwijs blij met mijn prachtige vaas!
Een uniek item en een goede kwaliteit!

31. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monriadesign

Dankjewel, heel fijn dat je er blij mee bent.
De vaas zal mooi staan straks in je nieuwe woning, heel veel plezier ermee.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin