Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Näytä lisää

Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Näytä lisää

Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Näytä lisää

Jeg fik synsprøve hos Johanne, der var fantastisk tillidsskabende og virkelig behagelig. Har fået 2 nye par briller, som jeg allerede er top glad for. Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses, og er for evi... Näytä lisää

1. Silmälasien tukkumyynti
  2. Piilolinssit
  3. Optikko

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Rådgivning.

Rådgivning.
Bred vifte af undersøgelser.
God til til en kunde.
Flot og brugbar resultat!

19. huhtikuuta 2024

Kære Jørgen og Lilian.
Det er dejligt at høre at vi har gjort et godt indtryk under jeres besøg. For os er kunden altid i fokus og vi tager os altid god tid til at måle og vejlede for så bliver resultatet altid meget flot!
Tak for de 5 stjerner og fordi i tog jer tid til at anmelde vores butik.
Bedste hilsner fra hele Monkeyglasses teamet

God vejledning

6. elokuuta 2024

Kære Karin
5 stjerner gør os utrolig glade og stolte. Tak for det.
Vi har altid god tid til at tage os af vores dejlige kunder og give dem den bedste vejledning hele vejen.
Vi ser frem til at tage imod dig igen.
Hilsen fra Fælledvej 16 og hele Monkeyglasses teamet

Her får man gode briller

Gode, flinke og vel informerende. Kan godt anbefale at købe briller her hvis du har pengene.

4. heinäkuuta 2024

Hej Marcus,
Dejligt at høre du syntes vi er i mødekomne og vi gør meget ud af at have fair priser. Her er konceptet 2 for 1 altid, så man kan få 2 par for blot 3800 kr. og det er frit valg mellem alle mere end 500 brillestel, som hver fås i 4-12 farver.
Kom igen til gratis brilletjek når du syntes der er behov, det er også med i prisen, sæ'fø'li'! (o;
Mange hilsner fra Brilleaberne.

En særlig butik med stort hjerte

En kæmpe anbefaling herfra! Meget tålmodigt og kompetent personale, god stemning og virkeligt mange flotte briller. Med det samme jeg trådte ind i butikken, havde jeg en fornemmelse af at være i centrum og ikke være i en almindelig standard brillebutik. Virkeligt god service hele vejen rundt. Jeg er meget glad for mine briller ig har lyst til at have flere. Sådan har jeg aldrig haft det med briller 😄

14. joulukuuta 2023

Kære Lone,
Det er jo helt fantastisk dejlig at læse om din oplevelse. Det er vigtigt at vælge den rigtige brille, så vi gør os umage for at guide hele vejen, vi har fair priser, så man kan have mere end et par briller, så måske vi ses snart igen, om ikk' andet så har vi gratis brilleservice hvis de skal tilrettes efter noget tid. 🤓🐵
De allerbedste hilsner fra MonkeyTeamet

Super service!!!!

Super service!!!!! Er så glad for jeg gik derind 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 og elsker mine nye briller og solbriller ☀️🙏🏼

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Vi elsker glade kunder og er meget taknemmelige for at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse her. Kom endelig igen til gratis brilletjek når det bliver nødvendigt. TAK og mange hilsner fra Brilleaberne 🐵🙏🏼

Fantastisk service i unikke Monkey…

Fantastisk service i unikke Monkey Glasses.
I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der må formodes at give Monkey indtjening, fixer ekspedienten nye gratis glas med samme styrke fra Zeiss.

Hun skifter glassene.

Min regning: 0 kr.

Topservice🙏🏼

8. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Kristian, vi gør altid vores bedste for at gøre vores faste kunder glade. I dit tilfælde var du særlig heldig og det glæder os at du tager dig tid til at give os stjerne og ros her. :o) TAK og på gensyn fra Brilleaberne 🐵🙏🏼

Den bedste oplevelse

Det er altid en god oplevelse at købe briller hos Monkeyglasses. Man får den bedste hjælp og vejledning, og så er udvalget stort. Det er helt sikkert det bedste sted at købe briller.

8. kesäkuuta 2024

Kære Pia,
Det luner at læse dine positive ord og 1000 tak for at du tager dig tid til at skive her og drysser stjerne over os. Vi sætter stor pris på at du tager den lange vej fra dit hjem og ind til os, vi har bare de bedste kunder. (o;
Solskin fra Brilleaberne til dig.

Virkelig god service og et supergodt…

Virkelig god service og et supergodt tilbud på de bedste solbriller jeg har haft. Kan varmt anbefales

13. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Hej Martin, fedt at høre at dine bedste solbriller er Monkeyglasses. Det glæder os også at du deler det her og takker og bukker for dine 5 stjerner. Forsat dejlig sommer og lad solen skinne på din vej. :o)
TAK og på gensyn fra Brilleaberne 🐵🙏🏼

Beautiful glasses and professional, personable service.

Great personable service. Professional, helpful, friendly and very willing to take the time to discuss everything. Love the glasses as well (I now have 3 pairs), beautifully designed and crafted. Highly recommended.

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Hi Deb, We really appreciate your positive words and thank you very much for your 5 stars voting.
It makes us want to continue our good service and care for each design and product that passes our hands.
Remember that you have free after service on your frames if there should be anything. Best regards from the MonkeyTeam (o:

Mere end end en anbefaling værdig....❤️

Skriver gerne et par ord mere, bare for anbefalingens skyld.
Nu har jeg haft mine briller fra Monkeyglasses i godt en måned og kan ikke få armene ned.
Alt er bare lækkert, fantastisk betjening, fantastisk shop, fantastiske produkter. Jeg vender 110% tilbage.
En KÆMPE anbefaling er hermed givet videre til jer som læser med🍾

6. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Morten - af hele hjertet tak. Vi er meget glade for at du er så glad for dine briller og hele din oplevelse i Monkeyglasses.
God sommer og på gensyn.
De varmeste hilsner fra hele Monkeyglasses teamet

Høj service, fair priser og fede briller

Høj service, fair priser og fede briller – og endda med god samvittighed.

Jeg kan varmt anbefale Monkeyglasses til alle, der er på udkig efter et par bæredygtige briller.

Jeg gjorde brug af deres tilbud 2 for 1, valgte et par briller med tonet glas samt en solbrille, og har høstet komplimenter for begge lige siden.

22. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Anne Sofie - tak for dit besøg og for den tid du har brugt for at skrive denne fine meddelelse. Vi er super glade!
Det er dejligt at dit første indtryk er så positivt - og meget modig vælg for begge dine briller ;-)
Dejlig sommer og på gensyn - aberne fra Monkeyglasses

Engageret kompetente og imødekommende…

Engageret kompetente og imødekommende medarbejdere.
Altid ro og god tid til rådgivning og prøvning af stel.
Jeg føler mig genkendt og velkommen.

6. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Hej Helle - tak for de 5 stjerner! Vi er glade for din positive respons. Du er altid velkommen til at komme forbi og får service på de mange Monkeyglasses briller :-)
Alle os fra Monkeyglasses ønsker dig god sommer.

Jeg er meget glad for at have valgt at…

Jeg er meget glad for at have valgt at købe mine nye briller hos Monkeyglasses. Jeg blev lyttet til uden hast og blev godt guided igennem, da jeg skulle vælge stel, noget som er svært for mig.
Medarbejderen var meget venlig og dygtig, og jeg fandt til sidst noget, som jeg er meget tilfreds med. Super kundeservice!

24. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Tak Patricia for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - det er vigtigst for os at have kunden i fokus og hjælpe med at få den rette løsning som man bliver glad for. Og det bekræfter du her!
Af hjertet tak - lad og håbe på masser af sol så dine glas med farveskift bliver et hit.
Bedste hilsner fra hele Monkeyglasses teamet

You are WORLDCLASS

One more time! Nu røg jeg i og er blevet officielt medlem af klubben "Brille-Aberne"😜
Troede faktisk ikke at det var muligt, men i dag blev vi mødt af en anden end sidst vi var der, måske jeg ikke må nævne navne, men Mir**** gjorde en helt fantastisk indsats og hev os rundt i manegen🤣fyldt med gode idéer og forslag til muligheder. Resulterede i salg af 1 par brille, 1 par solbriller og nok et par solbriller ekstra, når nu jeg lige har fået muligheden for at finde ud af om det er et hit med den almindelige brille.
Mir**** er en sjældenhed at opleve, vildt sød, imødekommende og forstående, dertil alle hendes oplæg til muligheder man ikke selv lige havde set. Kæmpe stjernedrys til dagens vært, shoppen og produkterne som helhed.
Man får sgu lyst til bare at komme på besøg, sætte sig i lænestolen og mærke den gode stemning.
Glæder mig faktisk vildt til at opleve mine nyindkøbte brille-abe-briller🤣
Nu hænger I også på mig🤩

Bedste Hilsner
Morten (& frue), helt fra Hillerød

25. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Morten - velkommen i klubben - og tillykke med dine første rigtige briller :-)

Det er så dejligt at læse denne anmeldelse - tak for din måde at være på, jeres positive energi kan kun smitte.

Vi ser frem til at se jer når brillerne er klar og tak fordi i kører den lange vej for at besøge os. Det betyder meget for os.
Vi kan kun blive glade for når vi hører at du/i bliver hængende :-)

Bedste hilsner
Aberne fra Fælledvej 16

De sødeste og dygtigste optiker 🤗

De sødeste og dygtigste optiker 🤗
Og til en god pris
Det er 2 gang i laver briller til mig og jeg er fuld ud tilfreds , jeg kommer tilbage👍
Fantastisk service

17. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Jabadaduuuuuu!! Vi bliver så glade for ros og stjerner og at byde tidligere kunder velkommen igen, igen og igen. TAK og på gensyn fra de lykkeligste brilleaber. (o:

Kan varmt anbefales

Rigtig god oplevelse, de er dygtige og jeg følte mig velkommen, atmosfæren i top og jeg er meget glad for mine nye briller. Jeg kommer gerne igen.

25. maaliskuuta 2024

Kære Janne.
Mange tak for de 5 stjerner, det varmer og vi er glade for at have gjort din oplevelse god.
Det vil vi gerne gøre en anden gang!
Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi hvor dine fine, nye briller kan få en lille service tjek :-)
Bedste hilsner fra Monkeyglasses teamet

Jeg kan varmt anbefale monkey…

Jeg har købt mine briller hos monkey glas og er så tilfreds. Altid god service og jeg er genkendt når jeg lige smutter forbi og få rettet dem lidt i ny og næ
Jeg bliver altid mødt af et ☺️smil

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Christina - tusinde tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for at høre at du føler dig velkommen i vores dejlige butik.
Kom endelig forbi, vi har altid et smil til overs :-)

Strålende Monkey Glasses briller

Flink og venlig personale og brillerne er bare de bedste jeg har haft i mit lange liv

25. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Hej - vi er meget glade for de fem stjerner du giver os. Samtidig meget stolte over at kunne leveret et produkt til dig som du er så glad for.
Du er altid velkommen til at komme forbi butikken til en lille justering af dine briller.

Vi fik en kompetent og professionel og…

Vi fik en kompetent og professionel og personlig, venlig betjening

14. maaliskuuta 2024

Hej Jan,
Tak fordi du deler din positive oplevelse af dit brillekøb hos Monkeyglasses, vi gør os umage og nyder at høre det bliver værdsat. TAK (o:

Fantastisk oplevelse

Min 11-årige datter og jeg havde for nylig fornøjelsen af at besøg hos Monkeyglasses da det var blevet tid til at hun skulle have sine første briller. Fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt med en exceptionel service, der langt overgik vores forventninger.

Personalet viste en imponerende grad af kendskab til forskellige udfordringer, der kan opstå ved valg af de første briller, og formåede at gøre hele processen både informativ og behagelig. Det var tydeligt, at de satte en ære i at sikre, at hver kunde føler sig velinformeret og komfortabel med deres valg.

Det, der virkelig gjorde oplevelsen ekstraordinær, var, hvordan optikeren interagerede med min datter. De tog sig tid til at forstå hendes behov og præferencer, hvilket fik hende til at føle sig både værdsat og tilpas. Det er ikke altid nemt at få en 11-årig til at føle sig tryg i nye situationer, men personalets tålmodighed og venlighed sikrede, at min datter var begejstret for hendes nye briller.

Jeg kan uden tøven anbefale Monkeyglasses til alle, der søger efter en optiker, der virkelig bryder sig om deres kunders velbefindende og som tilbyder en service, der er både professionel og personlig. Tak for en uforglemmelig første brilleoplevelse for min datter.

1. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Monkeyglasses

Kære Haris, af hjertet tak for din så fin anmeldelse og ros til vores butik og vores personale.
Vi er meget glade for at din datter og dig har følt sig godt taget imod.
Stor ros for din datter for at have samarbejdet med os og vi håber på at hendes første læsebriller har gjort hendes hverdag nemmere.
Trods det store børne udvalg har hun formodet og vælge de briller som HUN synes var bedst.
Tak igen - alle brilleaber er så glade :-)