Vi modtog de smukkeste armbånd som skulle bruges til gave. Vi vidste ikke den præcise størrelse, så Moni justerede standard længden, så den kunne gøres større/mindre efter behov. Pakken kom meget hurt... Näytä lisää
Jeg bestilte en pakke med krystaller og en halskæde, men da jeg åbnede pakken, manglede krystallerne. Jeg skrev til Moni og hun svarede lynhurtig tilbage, selv om det var lørdag aften. Krystallerne... Näytä lisää
Virkelig god hjemmeside, som er nem at finde rundt på. Mange flotte håndlavede smykker samt tips og ideer til at få balance i krop & sjæl. Købte smykker til gave som kom i små søde æsker med beskriv... Näytä lisää
De dejligste produkter, med fantastisk energi. Nemt og gå til med gode forklaringer/skriv. De fineste smykker, som er personlige samt vidunderlige gaver. Sidst men bestemt ikke mindst, super hurtig o... Näytä lisää
Smykke designer ✨ Lysarbejder ✨ Healer Håndlavede smykker og dekorationer med dybere betydning 💜 Smukke sten og krystaller 💜 Healing
Ikast, 7430, Ikast, Tanska
- Info@monisattler.com
- monisattler.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Simpelthen så dejligt at modtage…
Simpelthen så dejligt at modtage pakken. Der var et sødt håndskrevet kort til min datter som fyldte 7 år.
Bestiller helt sikkert derfra igen.
Priserne er også rimelige synes jeg.
Hurtig,hjælpsom og venlig betjening
Hurtig,hjælpsom og venlig betjening. Det er som at åbne at pakke fyldt med kærlighed når man åbner sit køb.
Man mærker at der er et menneske bag💫
Man mærker at der er et menneske bag💫
Sød, kærlig og hurtig betjening bag de skønneste produkter🙏
God og hurtig ekspedition og levering
God og hurtig ekspedition og levering. Fuldt ud tilfreds med de fine varer. 👍🏻😃❤️
Moni sender altid hurtigt og der er…
Moni sender altid hurtigt og der er altid en sød personlig hilsen med samt en krystal. Hendes smykker er en god kvalitet og meget specielle.
Jeg elsker Monis personlige service.
Mega tilfreds
Super fint service
Så fint en pakke blev sendt med den…
Så fint en pakke blev sendt med den fineste lille pose og kort og ekstra lille sten særdeles fint ❤️
De skønneste produkter man kan tænke…
De skønneste produkter man kan tænke sig. Det bliver måske undergangen for min økonomi, men vender helt sikkert tilbage.
Fantastisk webshop
Virkelig en god oplevelse at handle her. Søde hilsner i pakken og ekstra lille gave. Jeg har købt tre gange og hver gang har været fantastisk. Elsker mine køb.
Hurtig levering og vidunderligt produkt
Så fin en indpakning 🤩🤩 og sød besked…
Så fin en indpakning 🤩🤩 og sød besked indeni pakken - jeg er glad og sikker på pakken er fyldt med god energi 🙏🏻
10 ud 10 stjerner
Jeg har nu flere gange bestilt både smykker og krystaller hos Moni. alt lever til fulde op til mine forventninger. Det er personligt pakket ind og ofte er der små hilsner med - en meget behagelig oplevelse. Man føler sig set af Moni.
Super service!!🤩 Fin beskrivelse med i…
Super service!!🤩 Fin beskrivelse med i pakken om produktet.
Fuld tilfredshed og mere til
Fuld tilfredshed og mere til. Jeg er vild med de varer og den service jeg får hos Moni Sattler, jeg handler hos hende igen og igen.
Det var flotte sten og krystaller
Det var flotte sten og krystaller. Men levering tog lidt lang tid.