Pricing does not reflect real price. Hide behind "algorithm" that as an aggregator only picks up published prices. Once clicking through the prices for flights are often not available. Hours later the... Näytä lisää
Det blir fristet med billige reiser, men når man er trykket seg igjennom alle ekstra kostnader etc så får vi opp at vår bestilling er ikke mulig likevel..... Gang på gang!! Svindlere hele gjengen! D... Näytä lisää
Bestilte flybilletter lenge i forveien via Momondo, for tre fotografer som skal være i bryllupet vårt. Nå er tidspunktene endret såpass mye (8 timer) at de ikke kommer til å rekke dagen. Å gjøre endr... Näytä lisää
Veldig greit og oversiktlig å bestille tur. Derimot får man tilbud om massevis av forskjellige ekstra greier når man bestiller fra bestillingssiden. Vi bestile med avbestillingsforsikring, men da en i... Näytä lisää
momondo svarer for øyeblikket ikke på vurderinger som publiseres på denne siden. Hvis du trenger hjelp, har spørsmål eller ønske å dele en opplevelse du har hatt, ber vi deg kontakte oss via www.momondo.no/support. Vi har et dedikert team som står parat til å svare og hjelpe deg. Takk! Målet vårt hos momondo er å hjelpe folk med å oppleve verden ved å skape favorittverktøyene deres. For hver forespørsel søker momondo på andre nettsider for å vise reisende informasjonen de trenger for å finne de perfekte flyavgangene, hotellene, leiebilene og pakkereisene.
Løvstræde 1, 1152, Copenhagen, Yhdysvallat
- +45 33 37 80 80
- momondo.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Appen/ siden fungerer greit
Appen/ siden fungerer greit. Lett å finne frem. Jeg bruker Momondo i tillegg til flere av de andre appene for å finne den mest gunstige reisen (til/fra), tid og forbindelsene. I tillegg er prisen viktig. I noen tilfeller faller Momondo gunstig ut, men ofte finner jeg billigere og bedre reise med andre. Da velges andre alternativ(-er)
bruker dette ganske ofte
bruker dette ganske ofte! anbefalt!
Beste søkemaskinen for meg!
Veldig bra søkemotor
Veldig bra søkemotor. Sliter litt med appen, derfor ikke 5 stjerner.
Momondo finner alltid den reisen du vil …
Momondo finner alltid den reisen du vil ha. Vil du ha en billig billett finner de den garantert! Det er utrolig lett og oversiktlig å bruke tjenesten til Momondo. Anbefales!!
Veldig fornøyd med Momondo
Veldig fornøyd med Momondo. Fungerer veldig bra for å søke på flybilletter og hotell. Skulle hatt mulighet til å søke på feriehus og leiligheter.
Bra servise fra a til å
Brukervennlig, rask, oppdatert søkemotor for reise
Rask, oversiktlig, oppdatert og brukervennlig søkemotor for flyreiser til alle steder i verden!!!
Har brukt denne siste gang til Athen i høst! Kjempefornøyd!!!
Supert
Veldig kjapp og grei og finner rett pris med en gang.
Rask og enkel søk på reiser med fly
Rask og enkel søk på reiser med fly. Anbefales - finner alltid de beste tilbud :-)
Meget tilfreds med Momondo
Meget tilfreds med Momondo, er derfor jeg bruker den søkmotoren istedet for mange andre. Alt ok, eneste de burde forbedre er r mulighet for flexi reise dato. Der er Momondo ikke bra. De grafene fungerer særst dårlig PS fikser dere en reise t/R Manila - Oslo i 2019 siden jeg svarte :) .
Flyreise
Når msn bestiller reise så r d ikk inkl. baggasje. Man føler seg lurt på en måte
Refund of tickets is to hectic.

Momondo har bra søkemotorer
Momondo har bra søkemotorer. Du finner gode tilbud, og kan søke lett og enkelt. Utrolig nyttig side!
Bortsett fra en del ruteendringer ( som …
Bortsett fra en del ruteendringer ( som selskapet ikke er ansvarlig for) var dette helt greit.
Kaya Maris app Marmaris
Kaya Maris app Marmaris
Flott beliggenhet og veldig godt renhold. Sengetøy ble byttet nesten hver dag og det ble vasket hver eneste dag
Mye bra mat men veldig ensformig middag
Det samme hver dag og selv om det var 2-3 retter er det ikke godt nok for et 4 stjerners hotell og ikke variere noe på 14 dager. Måtte spise ute flere ganger for jeg ble så lei den samme maten. Jeg hadde fullpensjon.
Veldig hyggelig personale. Sengene er steinharde og det fikk jeg med dårlig rygg et problem med. Alt i alt var jeg fornøyd med oppholdet og kan anbefale hotellet
Tried to book one day trip Long Beach …
Tried to book one day trip Long Beach /Las Vegas, Momondo did not understood or accepted this?!

Bra app
Bra app. Eneste minus er at enkelte flyselskaper mangler.
I tried to search for flights to …
I tried to search for flights to Orlando, and non of the best prices flights turned out to be available when I tried to book them. I used a lot of time to register the passengers and payment details just to realize that the transaction failed, multiple times.