Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ze zijn stelletje oplichters
Ze zijn stelletje oplichters
Bestellen en je bent je geld kwijt zonder dat je iets ontvangt.
Heb al een paar maanden geleden een…
Heb al een paar maanden geleden een tuinhuis besteld en betaald en nog steeds niet binnen,wel steeds de zelfde smoezen schrijven.Jullie zijn gewoon ordinaire oplichters.Had al gevraagd of ze mijn geld á 89.95 willen terug storten maar nada,nul komma nul klootzakken.
Vuile oplichters zijn het
Vuile oplichters zijn het . Wat besteld niet aangekomen en geen geld terug . Lees overal het zelfde verhaal . Die moeten ze pakken die mensen
Deze bedrijf het zijn dieven niks bestellen geen geld terug
Deze bedrijf. Heel slecht fraude en oplichting uit België hebt ook besteld vanaf 3 juni 2026 , mail gestuurd , kreeg antwoord dat de magazijn druk is Nog niks ontvangen nooit meer iets kopen bij hun. Het zijn dieven . En je krijg je geld ook niet terug . Van mij mogen ze opgesloten worden in de gevangenis .
Wacht al vanaf mei op mijn bestelling…
Wacht al vanaf mei op mijn bestelling reageren niet meeropbrengst email.
Ik hed een grasmachine besteld op 20…
Ik hed een grasmachine besteld op 20 mei maar heb nog steeds niets ontvangen ik denk dat ik met oplichters te maken hed
Wordt nooit geleverd
Artikel besteld op 28 mei. Ondertussen nog steeds niets ontvangen. Oplichters!!!
Oplichters.
Oplichters.
Je betaalt naar krijgt nooit product opgestuurd!
Ik verzoek iedereen aangifte te doen bij de politie.
Frauderen
We hebben op 25/05/26 een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Als we een mail sturen met de vraag waar onze bestelling blijft krijgen we van een zekere Emma wel antwoord dat dit komt door de drukte enz. We hebben de laatste mail verstuurd op 15 juni om eventueel ons geld terug te storten, maar dat gaat niet want het is ondertussen is de bestelling verzonden, maar nog steeds niks geleverd. Wij denken dat dit een website is die aan phishing doet, we zijn niet zeker maar omdat er bij staat leveren binnen de week, en er belovende mails komen, maar verder niks.
We willen graag andere hier over waarschuwen.
Scammed from Molox.nl about a makita…
Scammed from Molox.nl about a makita multitool I ordered and I never got my order the worst
oplichters zit al 3 maanden op mijn…
oplichters zit al 3 maanden op mijn bestelling te wachten en krijg geen reactie geld kwijt DUS HIER NIETS kopen
ook ik had koffie besteld
ook ik had koffie besteld, en nooit ontvangen
op facebook zie je ze niet meer want iedereen schreef dat ze oplichters waren, maar ze blijven wel reclame maken boven je contacten lijst
Heel slecht bedrijf oplichterij.
Heel slecht bedrijf, lijkt op oplichting, dertien juni product besteld, vijfentwintig juni niks ontvangen tot nu toe. Beloven alles maar komen niks na. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en zal er alles aan doen om dit bedrijf als oplichterij te bestempelen. Koop er niks!!????
Mr.J.P. van den Tol. Alle mensen met de zelfde klachten moeten gemeenzaam aangifte gaan doen, dat helpt.
OPGELICHT?
29 mei 2026 een multitool besteld voor 59 euro. verschillende keren bericht gestuurd en kreeg het volgende als antwoord: Beste,
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak.
Wij begrijpen uw situatie volledig en nemen dit zeer serieus. Wij doen er alles aan om uw bestelling voor 20 juni te leveren zodat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan.
Wij houden u op de hoogte zodra uw pakket is verzonden en u ontvangt een track & trace code waarmee u de levering kunt volgen.
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
Emma
Molox
vandaag 22 juni 2026 maar weer bericht gestuurd dat het al 20 juni is geweest. wacht maar weer een antwoord of de multitool af
Koffie besteld
Koffie besteld, nooit ontvangen.
Reageert amper op mail, wordt aan het lijntje gehouden; gemeld bij fraudedienst
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters. Wij hebben iets besteld en nog steeds niets ontvangen. In iedere mail wordt opnieuw beloofd dat het voor een bepaalde datum geleverd zal worden, maar zodra die datum bereikt is, is er weer niets binnen. Je wordt dus constant aan het lijntje gehouden. Ik raad daarom sterk af om hier iets te bestellen.
Nooit ontvangen Koffie
Koffie besteld en betaald half mei maar tot op heden niets ontvangen. Al 3 x naar molox gemaild maar wordt steeds afgescheept met een ander smoesje!!!!!’
Koffie besteld, nooit ontvangen
Koffie besteld, zou binnen 4 dagen bezorgd worden, nu ruim 2 weken verder, nog niets ontvangen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Waarschijnlijk geld weg en goederen niet ontvangen.
Niks gekocht
Niks gekocht. Want een tuinhuisje van 2.8m x 2.16m van € 300,- (wat al niet kan voor die prijs) afgeprijsd naar € 89,- is VOLSTREKT ONGELOOFWAARDIG. Niet intrappen dus.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.