Ik moest wel iets langer wachten dan de aangegeven pre order datum maar na een mailtje kreeg ik snel een heel vriendelijk antwoord waarom het iets langer duurde en een suggestie waaruit blijkt dat er... Näytä lisää
Website is heel duidelijk. Producten van mooie en sterke kwaliteit. Snelle levering en correcte bezorging. Mogen andere webshops een voorbeeld aannemen! De royce royce onder de webstores! 1e bestelli... Näytä lisää
Had een pre order besteld. Hebben me goed up to date gehouden over de status van mijn bestelling , en heb mijn bestelling inmiddels goed ontvangen. Alles mooi en netjes verpakt. Super blij met de jur... Näytä lisää
Hele fijne webshop. Ik heb hier nu meerdere bestellingen gedaan omdat ze hier een paar van mijn lievelings merken verkopen. Ze versturen ook heel snel. Retourneren gaat ook makkelijk. Kon geen retourl... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Molly&My! Hier kun je de mooiste merken voor vrouwen en kinderen shoppen. Bij ons vind je een groot en breed assortiment van de mooiste kleding voor vrouwen. Onze selectie dameskleding bestaat uit: Neo Noir, Karmamia, Noella, Co’Couture, Pieces, Cras, Gestuz, Global Funk, Gossia, Munthe, Hunkøn, Ball sweat blouses, Sofie Schnoor, Valentin Studio, Ravn, YAS, Liberte, Bruuns Bazaar, Lollys Laundry, Love&Divine en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils en in elke prijsklasse. Op onze sociale media kun je onze stijlen in verschillende maten en vormen zien. Wat schoeisel betreft, hebben wij de grootste selectie van Copenhagen Shoes en een heleboel prachtige Angulus schoenen. Naast een groot en breed assortiment dameskleding hebben we ook de mooiste merken voor kinderen. Bij Molly&My verkopen we Konges Sløjd, Joha, Name it, Wheat en Marmar. Bij Molly&My richten we ons niet alleen op kleding, maar ook op sieraden, huidverzorging, make-up en accessoires voor je huis. Bij Molly&My streven we naar tevreden klanten en daarom hebben we een gemakkelijk toegankelijke klantenservice via e-mail, sms, telefoon en op alle sociale media. Als je dagelijkse inspiratie wilt, volg ons dan graag op sociale media. Als je bij Molly&My winkelt, ben je verzekerd van een snelle levering! We verzenden pakketten vanuit ons magazijn van maandag tot en met zaterdag. Veel winkelplezier!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle levering en goede service
Snelle service en levering en goede communicatie. En een superleuke jurk!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Ik bestel hier nooit meer iets! Na verschillende berichten gestuurd te hebben over een retourzending. Heb ik na weken nog steeds het betaalde bedrag niet terugontvangen. Telkens standaard mails. We zijn ermee bezig…het komt goed…u hoeft niet te doen. Terugbelverzoek ingediend. Wordt gewoon niet op geantwoord. Een aanfluiting is dit bedrijf.
DHL raakt weer es wat kwijt en Molly&My biedt weinig hulp
De kleren zijn prachtig dus ik bestel, ruim en tijd en extra service erbij gekocht, een setje. Bestemd voor een uitvaart dus niet zomaar even gekocht.
Molly&My verstuurde snel maar DHL raakte weer es wat kwijt. Verzendkosten zijn teruggestort, nou ja, als "gratis verzenden"bij een volgende bestelling gegeven. Tja.
Nu geen kleren en de hulp blijft verder uit. Ik sta met legen handen.
Prachtige kleding en snelle verzending
Prachtige kleding en snelle verzending
Top!!!
Na een stomme eigen fout met strijken het broekje opnieuw besteld en kwam net op tijd binnen voor het feest ..dus ik kon shinen...top service♥️
Bestelling werd gelijk verzonden. Snelle levering.
snelle levering
snelle levering, goede wensite, makkelijk beta;en. veel keus, top !!!!
Manier van bestellen gemakkelijk en…
Manier van bestellen gemakkelijk en snel.
Ook het aantal keuzes voor de manier van betalingen!
De bezorgdienst was traag.
Goede webshop!
Groot assortiment, leuke merken, goede aanbiedingen en snelle levering.
Superblij met mijn bestelling en snelle…
Superblij met mijn bestelling en snelle levering! Laat de zomervakantie maar komen!
Top webshop ❤️
Geweldige webshop met ontzettend veel keus.
Producten zijn makkelijk te vinden en de omschrijving is erg duidelijk. Ik heb mijn bestelling heel snel gekregen, netjes verpakt en ben erg gelukkig! 😍
Leuke site goede kwaliteit en merken
Leuke site goede kwaliteit en merken. Snelle levering!
Snelle levering en fijne site
Snelle levering en fijne site. Tshirt voldoet aan verwachting.
Snel en duidelijk.
De bestelling werd snel geleverd, duidelijke mails en geen misverstanden... En natuurlijk een mooi product!!!❤️
Duidelijke omschrijving en foto's
Duidelijke omschrijving en foto's! Heb een mooie broek van MbyM ontvangen :)
Kende het niet
Kende het niet, via insta toevallig op de site gekomen maar hebben een leuke collectie en mooie merken, ook snelle levering. Ben super blij met me bestelling en ga hier zeker vaker bestellen.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, mooie kwaliteit kleding.
Mooie artikelen
Mooie artikelen, goede sale
Fijn om van verzending op hoogte te blijven. Echter pasvorm blijkt te klein dus weer retour helaas