Mølbak Landinspektører Arvostelua 26

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg fik løst min udstykningssag hurtigt og effektivt til en fair pris og følte mig godt orienteret og vejledt gennem hele processen

Skulle bruge en IBS-attest i forbindelse med udbygning af mit hus. Landinspektøren kom som aftalt og leverede hurtigt attesten. Min byggesag ved kommunen gik glat igennem.

1. Maanmittari
  2. Maanmittauslaitos
  3. Tarkastaja

Mølbak Landinspektører er en af de største og førende rådgivende landinspektørvirksomheder i Danmark. Fra vores 11 kontorer i Danmark leverer vi landinspektør- og landmålingsydelser af høj kvalitet til både private, erhverv og offentlige kunder. Hos os kan du forvente et professionelt samarbejde fra start til slut i hver eneste opgave.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Hjælp til BNBO

Mølbak leverede god og brugbar rådgivning til mig i forbindelse med en BNBO-sag. Stor fleksibilitet og fair prisniveau

20. toukokuuta 2026

Jeg fik løst min udstykningssag hurtigt…

20. toukokuuta 2026

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du har følt dig godt orienteret og vejledt gennem hele processen, og har været tilfreds med både udførelse og pris.

Super rådgivning

Super rådgivning, kan anbefales.

6. toukokuuta 2026

Hej Luca

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Mølbak Landinspektører /Super oplevelse

Vi havde Mølbak Landinspektører ude og hjælpe os i foråret. De var utrolig dygtige og kompetente. De udførte arbejdet til den aftalte tid og pris. Mølbaks medarbejder (som også hed Anja Andersen!) var super sød og serviceminded. Bedste anbefaling herfra/Anja

6. toukokuuta 2026

Hej Anja

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde og service. Vi sender de pæne ord videre til Anja.

Mølbak Landinspektører

Kompetent og præcis rådgivning.

Kompetent og præcis rådgivning.

1. huhtikuuta 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores rådgivning som kompetent og præcis.

Mølbak Landinspektører

Jeg har været meget glad for det…

Jeg har været meget glad for det arbejder jeg har fået udført af Mølbak

8. huhtikuuta 2026

Hej Philip

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du har været glad for vores arbejde.

Skelpæle

Jeg fik afsat skelpæle om min byggegrund. Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris.

23. huhtikuuta 2026

Hej Aksel

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du havde en god oplevelse.

Landinspektøren leverede som aftalt

2. huhtikuuta 2026

Hej Sophia

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og at din byggesag gik glat igennem.

God rådgivning

God rådgivning, super kompetente

20. huhtikuuta 2026

Hej Thaulov

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner. Godt at høre, at du havde en god oplevelse med vores rådgivning.

Mølbak Landinspektører

Jeg har haft Mølbak til at hjælpe mig…

Jeg har haft Mølbak til at hjælpe mig med en IBS attest.
Meget dygtige medarbejdere, venlige og professionelle.
Det var en rigtig god oplevelse.

17. huhtikuuta 2026

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejdere i forbindelse med udarbejdelsen af din IBS-attest.

MVH

Anbefaling

Mølbak har leveret en meget professionel indsats og har overholdt alle aftaler ifm m min udstykning. Kommunikationen har været rigtig god undervejs.

7. tammikuuta 2026

Hej Mads

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du havde et godt forløb med din udstykning og oplevede god kommunikation undervejs.

Mølbak Landinspektører

Rigtig god og dybdegående rådgivning

Rigtig god og dybdegående rådgivning. Super kundeservice. Jeg kan klart anbefale Mølbak til andre.

5. joulukuuta 2025

Hej Mille

Tak for din feedback. Dejligt at høre, at du oplevede en god og grundig rådgivning og god kundeservice.

Christina, Mølbak Landinspektører

Virkelig god service!!

14. marraskuuta 2025

Hej Sammy

Tak for din anmeldelse! Godt at høre at du er tilfreds med vores service.

Joan, Mølbak Landinspektører

Jeg fik et mangelbrev fra kommunen ifm

Jeg fik et mangelbrev fra kommunen ifm. med renoveringen af mit hus. Mølbak hjalp mig i mål - hurtigt og effektivt.
Tak for god service og god kunderådgivning

6. marraskuuta 2025

Hej Christoffer

Selv tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at du fik den rådgivning og hjælp du havde brug for 🙂

Joan, Mølbak Landinspektører

God og effektiv rådgivning :-)

26. marraskuuta 2025

Hej Sophia

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med den rådgivning du har fået.

Super god service

Super god service. Rasmus på kontoret og landinspektøren der var ude var begge professionelle og behagelige at snakke med. Kan kun anbefales.

31. lokakuuta 2025

Hej Mark

Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med os. Tusind tak for at tage dig tiden til at dele den.

Super hjælp med bygningsafsætning

Super hjælp med bygningsafsætning, kompetent og professionelt.

21. marraskuuta 2025

Hej Pelle

Tak for anmeldelsen. Vi sætter pris på at høre du er tilfreds med vores arbejde.

PROFESSIONELLE MENNESKER

PROFESSIONEL INDSATS - HURTIGE REAKTIONSTIDER - RIMELIGE PRISER - OG ET ALDELES POSITIVT SAMARBEJDE

20. elokuuta 2025

Hej Ole

Mange tak for anmeldelsen. Vi er altid glade for at høre at folk har følt et godt samarbejde med os.

Yderst kompetent og professionelt

Jeg kan varmt anbefale Mølbak Landinspektører. De fremstår som et yderst kompetent og professionelt team, der arbejder grundigt og detaljeret gennem hele processen. Deres faglige niveau er højt, og de formår samtidig at forklare selv komplekse forhold på en måde, som alle kan forstå – uden unødigt teknisk sprog. Stor anbefaling herfra.....

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mølbak Landinspektører

Mange tak for den fine anbefaling. Vi bestræber os altid på at levere en god service for vores kunder, og er glade for at det også er den oplevelse, du har haft.

Joan, Mølbak Landinspektører

Fremragende ejendomsrådgivning og hjælp…

Fremragende ejendomsrådgivning og hjælp med skelfastlæggelse!

5. marraskuuta 2025

Hej Lasse

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med vores arbejde.