2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse!
Vi kommer ind 18 tiden og vil have filterkaffe 2x filterkaffe, og ekspedienten har så kun 1 kops og vi spørger hende pænt om hun ikke vil lave frisk kaffe da vi gerne vil nyde vores kaffe på samme tid, og spørg hvornår kaffen er fra, oplyser hun at den er 2 timer gammel! og nægter at lave frisk og vi måtte så bestille 2 latte som smagte af ingenting . Første og sidste besøg.

21. helmikuuta 2026

En kaffebar

En kaffebar, der tidligere lavede sublim kaffe. I dag… Trist, trist oplevelse. Min cappuchino smagte af varm sødmælk, som oveni var Arla. Til 45 kr burde der kræses langt mere om kvaliteten. Se Ricco 😜

14. elokuuta 2025

I har desværre et ry for at have dårlig service, og det kan jeg nu bekræfte.

Rigtig fint og hyggelig atmosfære, maden var helt fin, jeg fik en lækker frisk bolle med ost, dog var ventetiden lang, langt mere end man ville forvente, udover der ikke var mange kunder. Vi spise og ryddet vores tallerkener sammen og stablet det, gik op på trappen og snakkede videre, i de næste 3 timer vi sad der, blev der ikke fjernet én eneste tallerken nogen steder, og udover det, var der godt beskidt på trappen hvor man kan sidde og spise.
Jeg ville give jeg 1 stjerne for den virkelige ærgerlige service. Hende der tog i mod vores ordre i dag var snærende og ikke opsøgende når man stod ved disken, jeg smilte høfligt og viste at jeg gerne ville bestille, til sidst var jeg nødt til at spørge om jeg måtte bestille, hvor jeg dertil fik et, ja selvfølgelig og nogle rullende øjne, jeg sagde undskyld, men det virkede til at du havde lidt travlt og ikke så mig.

Jeg har andre veninder som har nydt jeres mad og drikke det, men alle med den samme retorik: rigtig hyggeligt, men virkelig dårlig service. Og jeg kan nu bekræfte den kedelige og livløse service som i har ry for.
Jeg håber det ændrer sig.

7. kesäkuuta 2025

Helt vildt hyggeligt sted!

Vi er en lille gruppe som dukker op en gang hver anden/tredje måned med vores computere og sidder her i minimum 6 timer. Medarbejderne er søde og der er altid god service. I dag var en af dem så søde at hjælpe mig med at samle bordene, hvilket er en større hjælp for mig end han var klar over, da jeg har dårlige håndled. Helt vildt hyggeligt sted!

15. helmikuuta 2025

Be careful of your belongings!

The coffee and food are good and so are the prices! But security and costumer service could improve. I went to Mokkariet to have a cup of coffee, and during my time there my iPad got stolen (it is now in Rumania...). And I contacted the staff and they were somewhat helpful. I returned the next day to make sure it wasn't there - and it wasn't. I requested them to look at the security footage. they reassured me that they would and get back to me - so I didn't have to wait there. I have never heard from them since. So if you go there, make sure you have an eye on your things.

23. marraskuuta 2024

Jeg syntes det er et fantastisk sted

Jeg syntes det er et fantastisk sted, hyggeligt, mangfoldigt.

God service og generelt er klientellet positive mennesker at være omkring.

Alt er altid friske råvarer har aldrig i de mange år jeg har været kunde fået dårlig behandling, er man utilfreds bliver bestillingen lavet om efter dit behov, ingen sure miner.

Der bliver innoveret med menu og indretning konstant så man føler altid der foregår noget nyt. Jeg vil sige.. bedre sted findes ikke nemt” MVH. Ærke københavneren.

10. lokakuuta 2023

Bedre steder findes nemt.

Cæsarsalaten var dyr, og der var alt for lidt. Chefen råbte af medarbejderne på arbejdet, og flere af dem var andre end sidst jeg besøgte, og virkede ikke som om de var blevet oplært. Den mest bitre espresso nord for Bremen.

Oveni det var kyllingen så tør at det gjorde ondt at synke.

Mvh. Janni

2. maaliskuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili