1. Sisustusliike
  2. Mittatilaushuonekalut
  3. Huonekaluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Skal du bruge et garderobeskab med skydedøre? Få jeres individuelle udtryk på jeres garderobeskabe og skydedør. Skydedøre efter mål.

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,9

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

⭐ 1 stjerne – Mogensen tager intet ansvar

Jeg blev gennem Mogensen.dk henvist til en samarbejdspartner for levering og montering af skydedøre. Efterfølgende har jeg opdaget, at den virksomhed, der udstedte mine fakturaer Mathimi Garderobe & Skydedøre ApS ifølge CVR ophørte allerede i 2004 og dermed ikke eksisterer som lovlig virksomhed.

På trods af, at jeg har gjort Mogensen opmærksom på disse alvorlige forhold, tager de intet ansvar, selvom kontakten blev etableret gennem deres platform, og Mathimi.dk optrådte som deres repræsentant.

Derudover er der ingen gennemsigtighed hos Mathimi Intet CVR-nummer har og telefonnummeret fører til en helt anden virksomhed (Klubkaffe ApS), og intet stemmer overens.

Jeg har kontaktet Mogensen skriftligt med dokumentation, men har ikke modtaget noget svar.

Arbejdet, der er udført, er ikke acceptabelt, hverken håndværksmæssigt eller kvalitetsmæssigt. Derudover har det taget urimeligt lang tid, hvilket har skabt stor frustration og besvær for mig som kunde.
Som kunde forventer man, at en virksomhed som Mogensen sikrer, at deres samarbejdspartnere er lovlige, registrerede og gennemsigtige. Det har de ikke levet op til. Sagen er nu sendt videre til myndighederne.

9. marraskuuta 2025

Skydedørsskabe & service i absolut bedste kvalitet

I vores nye hus har vi Mogensen garderobeskabe over det hele. Kvaliteten er uovertruffen med flot finish og meget letkørende og stabile skydedøre.
Samtidig har vi fået utrolig god hjælp fra personalet til at finde de rigtige løsninger til indretning.
Kan kun anbefales på det kraftigste.

29. helmikuuta 2024

Utrolig venlig Chauffør (Hans)

Utrolig venlig Chauffør (Hans).

som gjorde sig det ekstra for at sikre at mine skydelåger stod beskyttet mod regn & tyveri. det bare top klasse! Tak for det!

Nu glæder jeg mig til at få det monteret!

14. tammikuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili