Efter en “testtur” blev tilspændings anordningen som holder skallen nede ødelagt. Kørte til Kolding og her mødte 😊 husker ikke hans navn, men uden betænkning anviste han hvor jeg skulle køre hen, så... Näytä lisää

Bra kvalitè! Letade runt och jämförde med många tillverkare tills jag hamnade hos Moby. Peak XXL huserade två vuxna, två barn och en hund väldigt bekvämt. Det enda negativa är att madrassen som... Näytä lisää

Wir haben seit gut einem Jahr ein Dachzelt von Moby Mountain und sind super zufrieden. Durch den vielen Gebrauch ging ein Verschluss für den Dachzeltdeckel kaputt. Wir haben eine Mail mit Bildern des... Näytä lisää

Flot design, lækker kvalitet, sublim service!! Køb for sata…! 😁💪🤩 Ved henvendelse svarer de hurtig og effektiv. Vi mistede desværre vores dækken da vi kørte afsted med det monteret, jeg kontak... Näytä lisää

1. Retkeilyliike
  2. Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa

Moby Mountain is a Danish company, located in Kolding, Denmark. Our goal is to produce high quality roof top tents, and sell them at a reasonable prices. We have a very nice showroom at the address in Denmark, where you can see, feel and try all our fantastic roof top tents. You can order our roof top tents and accessories directly on our website www.mobymountain.com We ship to most countries in the EU, but if you live outside the EU contact us and we will find a solution, so you also have the opportunity to own a Moby Mountain roof top tent. Moby Mountain only wants happy customers, so we encourage you to contact us directly, should you be in doubt or if there is something about your product that could be better for you. We are always ready to help:) See you at the top of Moby Mountain :)

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Good quality service and documentation

Good quality, service and documentation

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Thank you so much for your wonderful review!
We really appreciate you highlighting the quality, service, and documentation – it means a lot to us.
– TEAM MOBY MOUNTAIN

Sehr guter Kundenservice.

Sehr guter Kundenservice.

25. elokuuta 2025

Lieber Bernd,
Vielen Dank für deine Bewertung. Wir freuen uns, dass unsere Mission, guten Service zu bieten, erfolgreich war.
Wir wünschen dir unvergessliche und abenteuerliche Erlebnisse mit deinem PEAK Dachzelt.
TEAM MOBY MOUNTIAN

Fantastisk udstyr og bedste kundeservice

Udstyret har meget til fælles med deres kundeservice.

Fuldstændig top klasse..

Tak for de mange eventyr.

Vi og vores børn elsker det.

10. syyskuuta 2025

Kære Ian,

Tak for de flotte stjerner, dem sætter vi virkelig stor pris på!
Flere fantastiske oplevelser venter på jer.

28. heinäkuuta 2025

Kære Bente,
Tak for dine flotte stjerner, det betyder utrolig meget for os at få anerkendelse for vores service, som vi hver dag bestræber os på at være meget umage med.
TEAM MOBY MOUNTAIN

Super tolles Dachzelt und top Service…

Super tolles Dachzelt und top Service vom Hersteller!

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Vielen Dank für die 5 Sterne! Wir freuen uns sehr, dass du mit dem Dachzelt und unserem Service zufrieden bist.
Viele tolle Abenteuer wünschen wir dir!

Fun service

Hurtig levering, og fik lidt ekstra med fordi at der var problemer med betalingen. Jeg var hjemme ved leveringen, der stod dog at fragtmanden kunne sætte den i garagen. Jeg har ingen garage. 💁🏻‍♂️😂

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre, at alt endte godt – også selvom “garagen” vist var en systemfejl midt i højsæson.
Vi håber der har været nogle uforglemmelig oplevelser med tagteltet allerede.

Sehr guter Kundenservice

- Sehr gute Qualität des Dachzelts
- Schnelle Lieferung
- Sehr gute und schnelle Lösungen mit dem Kundenservice.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung.
Es bedeutet uns sehr viel, wenn wir die Bestätigung erhalten, dass uns unser täglich angestrebtes hohes Serviceniveau gelungen ist.

Wir wünschen Ihnen fantastische Erlebnisse mit Ihrem Dachzelt.
TEAM MOBY MOUNTAIn

Rigtig god service!

Havde lidt problemer med køerne på forsejl til vores fede 2XL tagtelt og var derfor forbi butikken i dag. Jeg fik en rigtig god betjening og et nyt med til vores næste tur til sydfrankrig 😊
Tusind tak for det 🙏🏻

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Tak for din fine anmeldelse.
Vi ønsker dig en fantastisk tur til Sydfrankrig
TEAM MOBY MOUNTAIN

Vi købte et led lys til at monterer i…

Vi købte et led lys til at monterer i tagteltet. Hos Mobymountain koster et ledlys på strimmel 500,- kr.
Vi havde forventet en vare der levede op til prisen, men modtog et kineser produkt af ringe kvalitet.
Når ret skal være ret,- har jeg d. 11.09.2025 modtaget et nyt led lys, uden beregning, fra Moby Mountain. Jeg kan kun rose dem højt for deres service og firmaets troværdighed er steget i mine øjne. Jeg vil så lade det være op til hver i sær, at bedømmer, om prisen afspejler produktet.

30. kesäkuuta 2025

Hej Jan,

Tak fordi du har delt din oplevelse – vi er virkelig kede af at høre, at LED-kittet ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi har sendt dig en direkte mail, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Vi sætter en stor ære i at levere høj service og produkter, vi kan stå inde for – og vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

De bedste hilsner

Opdatering 12/9:
Kære Jan,
Tusind tak for din opdaterede anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at vi fik muligheden for at rette op og levere den service, vi hver dag stræber efter. Vi sætter stor pris på din anerkendelse og håber, du får masser af gode oplevelser med LED-kittet fremover.
De bedste hilsner
Team MOBY MOUNTAIN

Just had a great summer with my Moby…

Just had a great summer with my Moby Mountain roof tent together with my daughters. It works well for both short trips and longer vacations. The accessories works well too.
Got a great service both during the purchase and after. I can also recommend to visit the showroom in Kolding.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Thank you very much for your nice review, we appreciate it very much.
We wish you the most wonderful experiences with the roof tent.

Købte ny madras

Købte ny madras, hurtig levering

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Tak for din anmeldelse :D Det glæder os du er godt tilfreds.

Ein super Zelt mit großartigem Service

Ein super Zelt mit großartigem Service. Kleine Probleme zu Beginn gehabt, welche toll und kulant gelöst wurden.
Danke MobyMountain für tolle Adventure-Zeiten.

15. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrem Zelt und unserem Service zufrieden sind. Schön, dass wir die anfänglichen kleinen Probleme schnell und unkompliziert lösen konnten und Sie nun viele tolle Abenteuer mit Ihrem MobyMountain erleben.

Wir wünschen Ihnen weiterhin großartige Outdoor-Erlebnisse!

Kvalitet og kompetent vejledning

Fra første kontakt, har sælgeren/fagpersonen været hjælpsom, velfunderet, kender sit produkt. Meget fin introduktion til teltes muligheder og funktion. Teltet har bestået første overnatning, og vi glæder os til mange flere. Virkelig god kvalitet.

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Tak for din flotte anmeldelse, den værdsætter vi højt. særligt at du i hele forløbet har følt dig tryg.
TEAM MOBY MOUNTAIN

high quality and stylish product

high quality and stylish product. fast delivery and great customer service.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Thank you very much for your review - that is exactly our daily mission! so a review like this means a lot!!

Super service

Super service, og super produkt. kæmpe anbefaling

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Det er vi bare glade for at høre!
Tak.
Med ønsket om fortsat de bedste oplevelser med jeres tagtelt.
TEAM MOBY MOUNTAIN

The roof tent is fantastic

The roof tent is fantastic. The best quality on the market. I highly recommend it. Thank you, Moby Mountain.

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

We are so happy to read this!
All the best adventures up for you with your roof top tent.
TEAM MOBY MOUNTAIN

Mobymountain - med vodilnimi pri razvoju strešnih šotorov

Zelo kvalitetni materiali, domiselne in praktične rešitve, veliko uporabnih malenkosti, ki pripomorejo k dobri uporabniški izkušnji.

13. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Najlepša hvala za vaše odlično priporočilo, cenimo ga.
Želimo vam fantastične izkušnje z vašim strešnim šotorom
Ekipa MOBY MOUNTAIN

Die Abwicklung der Bestellung war…

Die Abwicklung der Bestellung war einwandfrei. Das Team von Moby Mountain überzeugte durch kompetente Beratung und eine Umsetzung exakt wie vereinbart.

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Vielen Dank für Ihre nette Empfehlung. Sie bedeutet uns sehr viel.
Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem neuen Dachzelt.
TEAM MOBY MOUNTAIN

Wir haben eine Markise für das XL…

Wir haben eine Markise für das XL gekauft. Alles zu unserer Zufriedenheit.

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä mobymountain.com

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Sie bedeutet uns sehr viel.