Saanut 4/5 tähteä

Firat från Mobli är verkligen övertygande! Han lovade mig bättre priser och ett ramavtal som verkar lockande. Även om jag inte är helt säker på Mobli ännu, så fick Firat mig att verkligen tänka om. Ja... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag fick hjälp från en försäljare vid namnet Suren som har rätt känsla för service och otroligt fint bemötande!! Har fått ett skräddarsydd förslag på hur mitt ramavtal ska se ut för olika bolag så att... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Erbjöd sk. "Cashback" som kompensation för medförd kostnad att byta under bindningstiden från tidigare mobiloperatör (ca: 16 000 kr ex moms). De har inte återbetalat summan utan skyller på diverse fo... Näytä lisää

3,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Grundlurad

Säljaren som ringde upp mig utgav sig för att ringa från Tele 2, men det visade sig sedan när jag godkänt förlängning av ett bättre avtal med bättre pris att avtalet gällde 3. Sjukt dåligt!

11. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Säljaren utgav sig för att vara från…

Säljaren utgav sig för att vara från tele2. De ljuger helt enkelt. Jag antog att jag talade med min nuvarande operatör och kom överens om en förlängning. Sedan visade det sig att jag skrivit på ett avtal på två år med ett annat bolag.

21. toukokuuta 2025

Vidrigt företag

Vidrigt företag. Beter sig nedlåtande och vägrar totalt att samarbeta i samma ögonblick man skrivit på ett avtal. Ljuger dessutom om var ifrån de ringer. I mitt fall utgav de sig för att vara Tele2.

3. heinäkuuta 2025

Guldstjärna till Firat Kandemir

Jag vill ge världens största guldstjärna till Firat Kandemir som har guidat mitt företag igenom ett större operatörsbyte. Trots att vi lyckades strula till det i slutspurten så lyckades han få allt på banan igen. Väldigt driftig problemlösare och även pedagogisk i sin framförhållning. Stort tack Firat, önskar dig en trevlig forsättning.

24. maaliskuuta 2025

Firat Kandemir

Jag fick hjälp av Firat Kandemir att flytta ett företagsabonnemang till en annan teleoperatör med bättre vilkor.
Tackar för en kvalificerad tjänst och ett trevligt bemötande.

17. tammikuuta 2025

Firat Kandemir

Pratat med Firat Kandemir, väldigt hjälpsam och fixat bra abonnemang med portering. Svarar snabbt och hör av sig som lovat.

15. tammikuuta 2025

Skojjare

De har inte återbetalat summan utan skyller på diverse formalia varje gång det tas upp.

9. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Extremt hetsig säljare som inte…

Extremt hetsig säljare som inte informerade om vad vi egentligen skrev på. Jag var tydlig med företagets behov och detta blev inte tillgodosett. Min dåliga erfarenhet av telefonförsäljare bekräftades ytteligare.

13. toukokuuta 2024

Tydligt och proffsigt kundbemötande

Mycket tydligt och konkret kundbemötande om vilka fördelar som Firat kunde erbjuda vårt företag angående våra telefonabonnemang.
Rekomenderar starkt ett samtal med Firat, Han har stort tålamod och en inlyssnande attityd kring kundens behov och önskemål. Vi fick ett mycket pisvärt erbjudande som passade oss utmärkt!

23. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin