Saanut 5/5 tähteä

Jag är otroligt nöjd över mobilshoppens service och agerande. De gav snabb respons på mina mail och körde ut el-scootern jag beställt samma dag jag kontaktade dem. Inga problem, vi blev så glada att f... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oproffsionellt! Aldrig varit med om liknande, ansvarig skyller på sina "extra arbetare"l. Typiskt chefer att skylla neråt. Vet du vad, mr idiot, det är ändå ditt ansvar att se dett att det går rätt... Näytä lisää

2,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en Iphone via CDON den 23/11…

Beställde en Iphone via CDON den 23/11 och fick veta att telefonen leveras av Mobilshoppen. Har inte kommit ännu, trots att det påstås att det skickats. CDON måste vara ansvariga för vilka underleverantörer de har. Detta är sannolikt bedrägeri.
Update: Nu har CDON återbetalat summan för mobiltelefonen. Kred för det, men minus att man inte har bättre koll på sina underleverantörer. Skadar deras varumärke.

26. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Beställde och betalade en telefon hos…

Beställde och betalade en telefon hos CDON. Fick meddelande att produkten levereras av Mobilshoppen. Samma dag 23/11 2021 meddelade PostNord att Mobilshoppen anmält mitt paket. Idag den 9/12, efter 16 dygn har fortfarande inget paket överlämnats till Postnord. Inga svar från CDON kundservice trots 4 försök. CDON skickar mina frågor vidare till Mobilshoppen som fullständigt ignorerar dem. Varför?

9. joulukuuta 2021

Helt klart blufföretag

Köpte en surfplatta via CDON strax innan Black Friday till väldigt bra pris. Direkt efter kom avisering från Postnord att de inväntar paket från Mobilshoppen.
Men inget hände och jag kontakta Mobilshoppen. "Vi kontaktar Postnord direkt". Inget hände. Jag har skrivit till CDON 3 gånger, och är fortfarande utan platta. Jag håller CDON ansvariga för att ha tagit in ett blufföretag på sin hemsida :-(
Edit: CDON har nu betalat tillbaka hela beloppet 👍

9. joulukuuta 2021

VARNING!!

VARNING!!! Oseriöst bolag som blåser sina kunder och slutar svara på mail.

6. joulukuuta 2021

Sjukt dålig kundupplevelse

Sjukt dålig kundupplevelse. Faktura skickad men ingen leverans....efter en månad! Inget svar ifrån kundservice efter upprepade försök. Handla inte ifrån CDON/Mobilshoppen!

5. joulukuuta 2021

Köpte telefon via CDON

Köpte telefon via CDON
Jag ångrade mig ock skickade tillbaka mobilen inom 14dagar.

Efter drygt en månad har jag fortfarande inte fått pengarna tillbaka.

Varken CDON eller mobilshoppen svarar på mejl eller tel.nr.

Rekomenderas INTE

5. joulukuuta 2021

Uppenbart blufföretag

Uppenbart blufföretag, sajten numera nedtagen och kontaktväg finns ej. Beställde en vara från dem då det gick via CDON, men den har inte skickats och svar ges ej från kundtjänst. Lyckligt nog beställde jag på faktura, som nu ha avstyrts.

3. joulukuuta 2021

CDON og mobilshoppen fraud

CDON og mobilshoppen fraud. Bestilte og betalte en Nintendo Switch hos CDON ved leverandør Mobilshoppen men fik aldrig varen. Ren svindel og humbug. Har skrevet til CDON flere gange men de tager ingen ansvar.

3. joulukuuta 2021

Beställde ett ps4 via cdon

Beställde ett ps4 via cdon, fick väldigt snabbt ett mail att paketet var skickat. Paketet var spårbart, när jag hämtar ut ”paketet” är det ett svart kuvert om att leveranstiden kan bli lite längre på grund av black friday. Varför inte skicka ett mail om detta istället? Gick in på mobilshoppen och dom säljer inte ens ps4. Har mailat men inte fått svar, baserat på alla andra recensioner blir det väl att avbryta beställningen om det går.

30. marraskuuta 2021

Oproffsionellt

Oproffsionellt! Aldrig varit med om liknande, ansvarig skyller på sina "extra arbetare"l. Typiskt chefer att skylla neråt. Vet du vad, mr idiot, det är ändå ditt ansvar att se dett att det går rätt till!!!

Handla ALDRIG här igen. CDON är kontaktat. Snart även polis. då detta är bedrägeri utan dess like.

Saknar vara

Beställde Airpods gen 2 och Airpods pro. Fick endast Airpods gen 2. Mejlat flera gånger om vart Airpods pro tog vägen. Får till svar att det ska skickas samma dag, om några dagar och direkt kommande dag. Mejlat återigen direkt från min mejl samt genom CDON. Inget svar nu. Har bett om att de ska stryka Airpods pro från fakturan men får som svar att det ska skickas ut.. verkligen synd, har beställt härifrån tidigare och det har inte varit några problem.

Bedragare!!!!!!!!

bedragare! Rekomenderas inte.
Snabba med att boka leverans men sedan tar det stopp ingen vara kommer. Sämsta företaget jag någonsin varit med, köp ej från detta ställe!

Urusel service

Urusel service! Får själv trycka på för att få höra något om reklamationer, service eller återbetalningar

24. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

I värsta fall är det rent lurendrejeri

I värsta fall är det rent lurendrejeri, får Kamera experten vibbar för er som kommer ihåg det. I bästa fall säljer de saker de inte har, sätter i system att direkt hos cdon markera frakt bokad och att paketet är packat för att få tillgång till pengar för att sen köpa in efter redan såld vara med konsekvensen att man kan få vänta i månader i dessa tider med mycket bristvaror. Varje gång man kontaktar dom ska sakerna skickas idag vilket naturligtvis aldrig gjordes. Lögnare på den nivån vill man inte göra affärer med. Dags för cdon att porta Mobilshoppen och för konsumenter att läsa på noggrant innan köp hos Cdon då de inte verkar kunna kvalitetssäkra själva längre

23. marraskuuta 2021

Otroligt missnöjd.

Otroligt missnöjd.
Beställde en mobiltelefon som när den kom redan har varit öppen ny plombering över den gamla.
Telefonen skickades tillbaka då dom hävdade att den var ny trotts bilder på att asken varit öppnad på flera sätt än bara plomberingen.
Har retunerat den för 14 dagar sen Men räkningen ligger fortfarande kvar som pausade.
Mycke dåligt skött ärende.

5. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Beställde ett par Airpods PRO som…

Beställde ett par Airpods PRO som skulle ta 1-3 dagar att levererar nu efter 14 dagar har forfarande inget kommit och deras kundtjänst varken svarar på mailen eller på numret man kan ringa.
Oseriöst företag eller om inte ett bluff företag. Förstår inte hur CDON kan ha dessa som återförsäljare.

23. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Beställde en elsparkcykel de stod på…

Beställde en elsparkcykel de stod på deras sida att leveransen är mellan 3-7 dagar, nu har det gått 7 dagar och fortfarande ingen scooter, maila dem fick inget svar, ringde numret på deras hemsida numret var avstängd, helt oseriösa, rekommenderar att inte köpa från dem, helt oseriösa.

4. elokuuta 2021

Rekommenderar starkt!

Var själv orolig över att köpa från detta företag i början men blev glatt överraskad av den snabba leveransen och paketet.
Kom som utlovat, bra packat, snabb leverans!
Rekommenderar denna butik starkt! Kommer köpa från dem fler gånger!

3. elokuuta 2021

Mycket nöjd.

Mycket nöjd.
Jag beställde en Fläkt och en airpods PRO och fick den levererad samma dag med Mobilshoppens budbil mycket nöjd och rekommenderar Mobilshoppen starkt.

1. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin