Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Köpte ett par AirPods via Tradera men har bara varit massa strul med att försöka få dom. Företaget hävdar att han skickat men att den kom tillbaka. Trots att jag inte fått min vara har dom inte gjort... Näytä lisää
Det mest oseriösa företaget någonsin, trots en skälig förklaring angående en retur där man borde varit tillmötesgående, så svarar man inte ens på mail trots ett tiotal försök att föra en dialog med bå... Näytä lisää
Känns väldigt fel just men jag hoppas det inte är så illa som jag tror. Beställde den 4 December och betalning har dragits och nu är det den 17 December. Inget svar om leveranstid eller spårningsn... Näytä lisää
Mobilshopen grundades med visionen att vara en av de främsta som online-butik och erbjuda snabb och smidig leverans av kända kvalitetstestade produkter på marknaden av telefoner, surfplattor, hörlurar, laptops och övriga tillbehör till mobiltelefoner.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Känns väldigt fel just men jag hoppas det inte är så illa som jag tror.
Inget svar om leveranstid eller spårningsnummer.
Skrivit ett flertal gånger om ordern men inget svar?
Har man blivit blåst eller?
Snabb leverans och bra uppdatering om varje steg för min order.
Mycket seg leverans, står 2-4 dagar, det har gått 7 dagar och inget kommit, ordern är inte ens leverad enligt min uppfattning, värdelös sida.

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Jättebra service. Fick strul med mobil-id och bekräftade köpet 2 ggr. Blev snabbt uppringd av kundservice som undrade om jag verkligen ville köpa två elscooters, det ville jag ju inte. Beställde måndag. Levererat onsdag till ombud. Superbra alltihop!

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Leveransen segar och man får inget definitivt besked eller uppdateringar om status. Dom säger bara att den kommer ett visst datum och så kommer den inte. Ska nog inte köpa här igen. Bottenbetyg!!!
Fel pris på nätet som de inte stod för! Dåligt!

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Enkelt att beställa, bra och snabb service, pålitlig!

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Smidig och snabb leverans, jämförelsevis bra pris

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Gick mycket bra. Snabbt och enkelt. Jag hoppas bara dom kan skaffa Klarna. Klarna är mycket bekvämt att använda om man inte kan betala direkt. Nästan alla online butiker har Klarna

Vastaus yritykseltä MOBILSHOPEN
Mycket dålig kundservice, skulle inte alls rekommendera.