3,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Handlade tillbehör och verktyg från…

Handlade tillbehör och verktyg från Mobilmarket och är väldigt nöjd. Bra priser jämfört med andra butiker och leveransen var snabb utan problem. Produkterna motsvarade beskrivningen och allt fungerade direkt. Kommer absolut handla där igen.

5. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Inget svar på 8 dagar och fem mail…

Inget svar på 8 dagar och fem mail (varav 3 genom deras formulär).
Leveranstid uppgavs som 1 till 3 dagar.
Mina två sista två mail är avbryt köpet och borde gå snabbt och enkelt att hantera även om de har mycket att göra. Glad jag valde Klarna som betalning här. I klarnas app är köpet markerat som "ej hanterat" dvs de har ej skickat.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Är så förbannad på detta företaget…

Är så förbannad på detta företaget Mobilmarket 😡 Först ska jag beställa en ny mobil på deras hemsida, sen får dom därmed betalt, och dom skickar ett email tillbaka med orfer nummer och allt.. Straxt därefter så finns inte telefonen jag har beställt på deras fjärrlager med mera 😡 Så fick tjata mig till att få tillbaka pengarna jag hade lagt ut för mobilen osv 😡 Så detta företaget rekommenderar jag absolut INTE !!!

11. helmikuuta 2025

Oseriöst.

Vilket skämt. Beställde enligt hemsidan ORGINAL Samsung produkt, fick en tredjepart kina kopia av usel kvalitet som dessutom var skadad, knäckt ram, böjt hölje och en bit av fästramen saknades. Detta var inte fraktskadat då den låg i förseglad/limmad antistat påse och de avbrutna delarna fanns inte där heller. Åtekopplade för reklamation, vilket dom va tvunga att kontakta sin leverantör först för.

Svaret från Mobilmarket:
"Jag återkommer med besked i och med problemet är av teknisk karaktär som måste bekräftas av en viss leverantör."
(Bland de mest korkade jag någonsin hört)

7 dagar senare:
Jag har nu fått bekräftelse via ansvarig leverantör för reservdelen det gäller: 1st Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Periskop Telefoto Kamera Original (Artikelnr: 4895225843893)

Deras beslut innebär för dig att vår ekonomiansvarig har nu rätt att kreditera dig för reservdelen - i och med du endast behåller (Samsung Galaxy S23 Ultra Självhäftande tejp för Baksida)

Du kommer även kunna se krediteringen när den är genomförd via Klarna.

Den defekta reservdelen behöver alltså inte returneras men rekommenderar att du behåller den någonstans.

Nu 21 dagar senare.
Fortfarande ingen kreditering på klarna eller svar på de sista två mailen.... Gick istället in och rapporterade problemet själv till klarna direkt.

Går bra att sälja tredjepart skitprodukter som sägs vara orginal, men ta ansvar för när de blir påkomna är en helt annan femma. Rekommenderar verkligen inte någon att handla av dessa skojjare.

16. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin