Scherm kapot
Telefoon gevallen, scherm kapot.
Was gelukkig op voorraad, snel gemaakt <1 uur. Prima prijs en ik weer blij met een werkende telefoon.
“Met al meer dan 10 jaar ervaring repareren wij graag uw Smart apparaten.” Bij Mobielland bent u aan het juiste adres voor een reparatie van uw smart apparaten. Dankzij onze ervaring bent u weer snel online. Mobielland geeft 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. De voordelen voor reparatie bij Mobielland: – Vervangend toestel – Mogelijkheid tot facturatie op rekening voor zakelijke klant – Bij meerdere reparaties een kortingspercentage – Meekijken tijdens de reparatie – Mogelijkheid dat u kosteloos uw toestel naar ons op stuurt – Haal- en brengservice – Verkoop van refurbished smartphones en tablets Tijdens de reparatie is het bij ons altijd mogelijk om te wachten en mee te kijken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de gegevens die op de telefoon staan op straat komen te liggen.
Oude Vismarkt 16, 4101 CA, Culemborg, Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Telefoon gevallen, scherm kapot.
Heel vriendelijk geholpen.
Prima service. Dik tevreden.
Is een echte aanrader.
Goede en snelle service. Reparatie was snel uitgevoerd voor een nette prijs.
Beun de Haas. Veel praatjes en valse beloftes, maar voor de zoveelste keer een mislukte reparatie bij deze man.
Screenprotector gehad die er binnen een paar minuten afviel. Gemaild met foto's en geen reactie ontvangen. Zeer slechte zaak.
No responsibility after his job went wrong after a day. Rude and unpleasent
Wat een goede, snelle service. Telefoon was gevallen, bleef in de veilige modus staan. Weggebracht binnen 1 uur weer netjes en zorgvuldig gerepareerd. Alles werkt weer 100%.
Anna
Altijd goeie service en helpt waarbij nodig.
Goede ervaring mee. Je wordt keurig en vriendelijk geholpen. Er wordt mee gedacht om een goedkope oplossing te zoeken bij je probleem. Waar de kwaliteit goed is.
Super behulpzaam, snel klaar en goede prijs-kwaliteit. Heel fijn bedrijf!

Vastaus yritykseltä Mobielland
Ben al jaren klant bij mobielland. Ben erg tevreden over de service en de vriendelijke behandeling.
Helpt mij en mijn kleindochter waar hij kan en voor een goede prijs.
Gr. Marga

Vastaus yritykseltä Mobielland
Mijn ervaring: eerlijke zaak met veel ervaring! Aanrader.

Vastaus yritykseltä Mobielland
Het is een geweldige telefoon zaak met een uitstekende service .

Vastaus yritykseltä Mobielland
Prima bedrijf. Lost mijn problemen meestal erg snel op.

Vastaus yritykseltä Mobielland
Fijn bedrijf, goede service altijd klaar voor het zoeken naar een oplossing. Ik raad dit bedrijf zeker aan

Erg fijn bedrijf.
die mij en mijn vrienden al vaak heeft geholpen.
ze hebben altijd een oplossing voor het probleem en de reparaties zijn betaalbaar.

Vastaus yritykseltä Mobielland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.