Prima prijs/kwaliteitverhouding, goede staat van het meubel, en helemaal vanuit nijkerk naar rdam gebracht en op zijn plek gezet
Het bedrijf vond ik zeer klantvriendelijk. Telefonische zeer goed geholpen . De meneer was zeer vriendelijk. De bezorging was zeer goed . De archiefkast is in huis gebracht. Fantastisch. Ik bevee... Näytä lisää
Wat ik onhandig vond is dat er geen iDeal betaling mogelijkheid was bij afrekenen. Alleen een bank overschrijving. Dat geeft toch wat vrees. Het duurde toch weer drie dagen voordat de betaling akko... Näytä lisää
Prettig bedrijf en goede service. Groot aanbod aan spullen die makkelijk een tweede leven kunnen krijgen. Zeker als je geen perfecte staat en de volgende dag levering verwacht is de prijs/kwalite... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van de in- en verkoop van tweedehands en nieuw kantoormeubilair. Kom langs in onze showroom in Nijkerk of bezoek onze webshop: www.mnkantoormeubelen.nl. Van enkele werkplekken tot een grote kantoorinrichting.
Ambachtsstraat 18, 3861RH, Nijkerk, Hollanti
- 033-3036570
- info@mnkantoormeubelen.nl
- mnkantoormeubelen.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Prima geholpen in Nijkerk en een…
Prima geholpen in Nijkerk en een Correcte aflevering
Top service voor een juiste prijs.
Wij zijn blij met de archiefkasten
Wij zijn blij met de archiefkasten. De kasten zien er netjes uit voor tweedehands en de levering was volgens afspraak.
Snelle reactie en goed service
MN Kantoormeubelen reageert erg snel op de bestelling en andere correspondentie. Qua levertijden komen ze hun afspraken na. Prettig contact en goede service.
Prima ervaring
Goed advies, mooie meubelen en vlot geleverd helemaal volgens afspraak.
Top !alles naar wens verlopen ben blij met…
alles naar wens verlopen ben blij met kast!
Kreeg wat ik besteld had.
Ik kreeg wat ik besteld had. De kast stond klaar met de sleutel.
Er waa hulp bij het inladen.
Eerste deel van de bestelling werd snel geleverd. Tweede deel zou langer duren. Is een alternatief voor aangeleverd met weer een snelle levering. Positief meedenken.
De bestelling is keurig op tijd…
De bestelling is keurig op tijd geleverd en op de plaats gezet
Goede hulp
Goede hulp, afspraken zijn netjes nagekomen. Spullen zijn op tijd en volgens afspraak afgeleverd. Heel blij mee.
Top bedrijf
Snelle reacties, duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging super geregeld.
Goede service en snelle levering!
duidelijke site vlotte bezorging
Goeie service
Goeie service, Klant vriendelijke. Houden zich aan de afgesproken afspraken.
Alles klopte en met 2 werkdagen stond…
Alles klopte en met 2 werkdagen stond de refurbished archiefkast bij mij op kantoor.

Vastaus yritykseltä MN Kantoormeubelen