Echt een aanrader!
Lang heb ik getwijfeld om te solliciteren, uit angst dat ik het niet zou kunnen. Dankzij deze cursus ben ik met veel meer zelfvertrouwen het sollicitatieproces ingegaan.
De cursus start met praktische, wetenschappelijk onderbouwde tips voor het schrijven van je cv en motivatiebrief. Manouk gaf mij hierop concrete feedback. Mijn brief en cv werden enthousiast ontvangen en ik werd uitgenodigd voor de gesprekken.
Waar ik verderop in de cursus veel aan heb gehad, waren de verdieping in mijn sterke en ontwikkelpunten, en de verdieping in hoe deze passen bij de functie eisen. Door hier zo uitgebreid op in te gaan, had ik goed voor ogen wat en hoe ik hierover wilde vertellen. Ook de vele praktische tips over bijvoorbeeld lichaamshouding of gesprekstechnieken waren erg nuttig. Door de uitgebreide inhoud voelde ik me optimaal voorbereid. Geen onderdeel werd overgeslagen.
Ik ging met onverwachte rust het gesprek in, beantwoordde de vragen met vertrouwen én stelde zelf ook vragen, waardoor het een prettig gesprek werd.
Ook het onderdeel over het arbeidsvoorwaardengesprek was zeer waardevol. Dit was voor mij onbekend terrein, maar dankzij de praktische en onderbouwde tips kon ik ook dit gesprek goed voorbereiden en voeren.
De cursus is professioneel opgebouwd. Manouk heeft een prettige stem om naar te luisteren en de filmpjes zijn kort en krachtig. In persoonlijke gesprekken is Manouk positief, enthousiast, duidelijk en betrokken. Een aanrader!
28. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu