Toyota Aygo
Нещодавно моя Toyota Aygo зламалася: вискочила на нейтральну передачу та видала помилку P0919 (gear selection fault). Після довгих пошуків у Нортгемптонширі я так і не знайшов спеціалістів, які могли б якісно вирішити цю проблему. Тому я вирішив відвезти машину до MMT-Experts.
У день, коли я привіз авто (близько 9-ї ранку), залишив його у них. Оскільки в мене не було зворотного трансферу, хлопці з сервісу люб’язно підвезли мене до залізничної станції — за що я їм дуже вдячний. Уже того ж дня, приблизно о 8-й вечора, авто було повністю відремонтоване та готове — це було дуже швидко й зручно.
Я обрав пакет за £795, який включав повне відновлення актуатора зчеплення, актуатора перемикання передач, заміну зчеплення, заміну масла у коробці та повне калібрування. Дуже радує наявність довічної гарантії на актуатор зчеплення — це справді дає впевненість.
Коли я повернувся забирати авто, вони знову допомогли — зустріли мене на станції й підвезли до гаража, що значно полегшило процес.
Загалом я дуже задоволений сервісом, швидкістю ремонту та тим, як команда ставиться до клієнтів. Однозначно рекомендую!
30. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu