Mlserviceteam ApS Arvostelua 15

3. Tontinhuoltopalvelu
  4. Vartijapalvelu
  5. Välitystoimisto
  6. Kuljetuspalvelu

Vi er en seriøs og ambitiøs familieejet virksomhed som dagligt servicerer og betjener kunder i hele landet. Vi har hovedsæde i Herlev og er udover at være landsdækkende, også dit lokale servicefirma.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Min varmeste anbefaling. Har benyttet mig af ML 4 gange👌🏻

Jeg vil på det varmeste og til hver en tid og hver en flytte-opgave anbefale ML Serviceteam ApS.
Det er en sjældent udsøgt service, de levererer hele vejen igennem processen.
Fire gange har ML Serviceteam varetaget opgaver for mig, og hver gang har jeg oplevet at være fuldstændig tryg fra start til slut.
Altid venlige, ordentlige og aldrig en ridse eller en skramme☺️
Dertil kommer deres særdeles fornuftige priser!
Fornemt flyttefirma👌🏻

15. kesäkuuta 2025

ML serviceteam har ad flere omgange…

ML serviceteam har ad flere omgange hjulpet mig med flytning. De kommer med god stemning, effektiv arbejdskraft og ansvarlig tilgang til ens ting, når de flytter dem. Hvis man står og skal flytte og gør sig tanker om professionel hjælp, vil jeg klart anbefale at bruge ML serviceteam! :-)

1. helmikuuta 2024

Kan kun anbefale ML Serviceteam!

Min kæreste og jeg benyttede os af ML Serviceteam under vores flytning og jeg kan kun anbefalde det!!

De var professionelle, effektive og ikke mindst utrolig hjælpsomme. Vi følte os i gode og trygge hænder hele vejen igennem!

Jeg kan varmt anbefalde dem til alle, der ønsker en professionel flytning!

17. tammikuuta 2025

Fantastisk firma

Fantastisk firma, med altid venlige og høflige medarbejdere. De er enormt profesionelle og effektive. Nu har jeg brugt ML Serviceteam flere gange og det bliver med garanti også dem jeg kontakter næste gang.

Hurtig og god service 👍🏼

4. joulukuuta 2023

Har fået hjælp af ML serviceteamet til…

Har fået hjælp af ML serviceteamet til at flytte forskellige ting af tre omgange nu, og har været tilfreds alle tre gange. Kommer til tiden, super gode priser og søde mennesker
Kæmpe anbefaling herfra 👍🏼

23. maaliskuuta 2022

Har haft MLserviceteam til at forestå…

Har haft MLserviceteam til at forestå en større erhvervsflytning grundet ombygning.
Alle aftaler overholdt, et professionelt team af flyttefolk. Havde ingen bekymringer, da teamet hele tiden opdaterede og havde helt styr på flytningen.
Kan kun varmt anbefale firmaet til bla sådanne opgaver.

8. helmikuuta 2022

Jeg brugte igår ML Service Team ApS til…

Jeg brugte igår ML Service Team ApS til at flytte min vaskemaskine ifm. flytning.
Super kompetente medarbejdere som overholdte alle aftaler og ydede en fornem kundeservice.
Kan varmt anbefales og skal jeg have ordnet andre ting på et andet tidspunkt, vil jeg helt sikkert bruge dem igen.

16. joulukuuta 2020

Imødekommende og professionelt flytteteam - inklusivt tungløft!

Vi benyttede ML Serviceteam til vores flytning og kan varmt anbefale dem! Det var et yders professionelt hold der mødte os. Imødekommende og venlige flyttefolk, som leverede top service til tiden.
Selv hvad der angik de store og tunge møbler, var de virkelige effektive og knoklede på indtil opgaven var løst til punkt og prikke!

13. joulukuuta 2020

Jeg kan ikke andet end anbefale ML…

Jeg kan ikke andet end anbefale ML Serviceteam til flytninger. Jeg fik hjælp med min flytning fra Sverige til København og det er længe siden jeg er blevet mødt med så god service og karisma. Drengene kom til tiden og var utrolig hjælpsomme!
Jeg vil helt klart bruge dem næste gang jeg skal flytte.
Tak!

16. toukokuuta 2020

Super søde og friske drenge !!

Super søde og friske drenge der kom og gjorde deres rengøring i vores frisør salon til UG med pil op 😀

Memo og Deniz kom med et godt tilbud og ingen slinger i valsen herefter

Hel klart anbefale ML serviceteam

6. toukokuuta 2020

De varmeste anbefalinger herfra!

ML serviceteams flytteafdeling stod for min flytning. Vi fik hjælp af Deniz og Memo som begge var utrolig professionelle. Drengene kom til tiden, var effektive, yderst høflige og leverede en super service.
Stor ros til ML serviceteam og de varmeste anbefalinger herfra. Skal jeg flytte igen, vil jeg helt sikkert vælge dem!

12. lokakuuta 2017