MLO Totalbyg

1. Puuseppä
  2. Urakoitsija
  3. Puusepät

Velkommen til MLO Totalbyg – en familievirksomhed drevet af passion og dedikation! Vi er et hold af iværksættere, der alle er udlærte tømrersvende, og som deler en fælles drøm om at levere håndværk i særklasse. Vores base er i Hvidovre, hvor vi hver dag arbejder hårdt for at bringe vores kunders visioner til live. Som familievirksomhed værdsætter vi tillid, kvalitet og det personlige touch i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at ærligt og åbent samarbejde med vores kunder er nøglen til at skabe smukke og holdbare resultater. Uanset om vi bygger, renoverer eller skaber specialfremstillede løsninger, går vi til hver opgave med en blanding af traditionelt håndværk og moderne innovation. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer og hjælpe med at realisere jeres næste projekt. Hos MLO Totalbyg er I ikke bare kunder – I er en del af vores familie.

Jeg fik et overraskende godt resultat

Jeg fik et overraskende godt resultat. Jeg er supertilfreds. Hele vejen igennem processen har MLO Totalbyg givet god rådgivning og kommunikationen har været nem og effektiv. Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke. Jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen.

30. kesäkuuta 2025

MLO TOTALBYG!!

MLO TOTALBYG!!! Hold nu kæft et godt stykke arbejde! Jeg har fået bygget udestue i min have samt et skur for enden af haven. Til at starte med måtte jeg slet ikke få bygget det i haven, da alle skure og stuer skal være ens med andres.
Men Oliver og Marco kunne bygge det på præsis den måde som boligforeningen krævede. Og jeg er så taknemlig over deres stykke arbejde. Hatten af

17. helmikuuta 2025

Samarbejde?

MLO, i skriver så fint om jer selv: Vi tror på, at ærligt og åbent samarbejde med vores kunder er nøglen til at skabe smukke og holdbare resultater.
I var hurtigt ude, da noget af vores affald var blevet smidt i skoven af jeres hjælpere, ellers ville det gå ud over jeres ry.
Gavner det jeres ry, når planker stadig ligger i søen, hvor I tabte dem og genboerne stadig er vrede?
Gavner det jeres ry, når vi i mere end en måned har mailet, skrevet sms samt ringet til jer adskillige gange, uden at I har reageret på vores reklamation?
Synes I selv, at I lever op til jeres fine erklæringer?

16. helmikuuta 2025

Fantastisk service og flot håndværk!

Jeg har fået lavet en gipsvæg af MLO Totalbyg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Professionelt arbejde fra start til slut – væggen blev præcis, som vi ønskede det.
Kommunikationen var super god, og arbejdet blev udført hurtigt og med øje for detaljerne. Kan varmt anbefale MLO Totalbyg til alle, der har brug for en pålidelig og dygtig håndværker!

5. helmikuuta 2025

MLL Totalbyg

MLL Totalbyg
De to unge fyre der var ude hos mig og lave tag var rigtig effektive med opgaveudførslen og rigtig dygtige til at opfylde præcis mit ønske om hvordan mit tag skulle se ud er meget meget tilfreds med deres service de er meget smilende og skide søde at snakke med
Kan virkelig kun råde dig til at give den et opkald hvis du har brug for nogen effektive og dygtige tømrer

5. tammikuuta 2025

MLO Totalbyg smider byggeaffald i skoven

MLO Totalbyg smider deres byggeaffald i skoven. Der er en sag fra Hareskovby, hvor de havde en opgave på Rolighedsvej og bagefter har læsset et stort læs byggeaffald af i skoven.

Desværre glemte de at fjerne nogle leveringspapirer fra affaldet, så det blev hurtigt opdaget at det var dem.

7. joulukuuta 2024
MLO Totalbyg-logo

Vastaus yritykseltä MLO Totalbyg

Hej Mikkel,

Vi havde hyret 2 unge mænd til opgaven, at de så har valgt at smide alt affaldet i skoven er uacceptabelt.

Dette betyder selvfølgelig også at vores samarbejde med dem stopper øjeblikkeligt.
På mandag vil vi kører en runde for at se om der stadig ligger noget af det affald rundt omkring i Hareskovby, hvis dette er tilfældet kommer det selvfølgelig på genbrugsstationen.

Vi undskylder mange gange til alle beboere i Hareskovby.

Mvh. Oliver Winther / MLO Totalbyg