Vriendelijk en beleefde medewerkers, ook aan de informatiebalie. Ondanks mijn te laat zijn werd er soepel geregeld dat mijn 2e afspraak ook doorgang kon hebben.
Yritys on vastannut
Gisteren keuring gehad voor mijn rijbewijs .In Rotterdam dat zijn niet de leukste gesprekken en wist niet wat me te wachten stond . Maar eenmaal aangekomen op locatie kwam een vriendelijke dokter mij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand. Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.
Postbus 17188, 1001 JD, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Op tijd ontvangen, rustige arts, geen moeilijke vragen en had dossier al goed ingelezen.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Erg prettig bedrijf. Je bent snel aan de beurt voor een keuring. Ik kan dit vergelijken omdat ik bij mijn eigen ziekenhuis pas een maand later terecht kan.
De klantenservice is ook goed bereikbaar en informeren je goed en netjes. Erg fijn als je toch al wat gespannen bent voor je herkeuring(en) voor de verlenging van je rijbewijs.
Dikke pluim voor zowel artsen als de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
De keuringsarts was deskundig en vriendelijk

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Deze mensen zijn snel en willen je graag uit de problemen helpen dus kom hier en sla rijbewijsbelang over met hun kan je geen contact opnemen niks mkin is altijd beschikkbaaar voor je !!!!!

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Had een neuroloog besteld in Hoorn, veel duurder. Is afgezegd omdat het ook door een arts epilepsie gekeurd kon worden . Scheelt mij een hoop centjes. Ben dus door dit bedrijf uitstekend voorgelicht.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
erg vriendelijk en professioneel.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Keurig netjes geholpen en te woord gestaan door een sympathieke keuringsarts in Nieuwegein .

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Makkelijk om afspraak te maken
En duidelijke communicatie

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
De rijbewijskeuring was/is klantvriendelijk en client gericht. 75+ keuring degelijk en professioneel.
Neuroloog was/is uitermate geïnteresseerd en meedenkend. Bijzonder hartelijke neuroloog heel fijne sessie gehad.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
goed bereikbaar, nette locatie en vriendelijke keuringsarts.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
De organisatie dacht goed mee over mijn aanvraag. Had twee aparte afspraken gemaakt die konden samengevoegd. Het verwerken van de toegezegde terugbetaling van het teveel betaalde, na telefonisch contact, is tot op het moment van schrijven nog niet gelukt.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Duidelijke afspraken gemaakt in het voortraject.
De aan te leveren informatie door mij is goed gecommuniceerd.
De keuring begon op het afgesproken tijdstip.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Begon op tijd, was gemoedelijk, efficient en prettig

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Nou voor mij was alles nieuw maar ik ben dus goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Medisch Keuringsinstituut Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.