Saanut 5/5 tähteä

Personeel is supervriendelijk, niet opdringerig en heel behulpzaam. Jonas heeft mijn versleten pinlocks vervangen, was niet gemakkelijk maar heeft niet opgegeven en het is hem uiteindelijk geluk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik koop altijd mijn spullen hier, maar elke keer gaat alles binnen niet eens een jaar of na een jaar stuk. 1. Regenhoes scheurt in 5 maanden (opgelost met nieuwe. 2. Alpinestars tas gaat kapot e... Näytä lisää

1. Moottoripyöräkauppa

Yrityksen kirjoittama

Via onze webshop laten we motorrijders in binnen- en buitenland kennismaken met de nieuwste collecties motorkleding van toonaangevende merken. In diverse segmenten vind je hier de allernieuwste motormode. Onze specialisten staan ook tijdens het online winkelen 7 dagen per week voor je paraat. Shop je online dan beloven we je vast een snelle levering en gunstige retourvoorwaarden. Twijfel je over iets of kan je wel wat extra advies gebruiken? Neem dan contact op via het telefoonnummer of de livechat. Via onze webshop kan je de voorraad in onze winkels bekijken en heb je de mogelijkheid om producten in een van onze winkels te laten reserveren zodat je vrijblijvend kan komen passen.

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki kielet

Saanut 5/5 tähteä

Un service impeccable, le personnel à l' ecoute

Dès notre arrivée à MKC BRAINE L' ALLEUD, nous avons été pris en charge par NOEMIE qui nous a renseigné, aidé, conseillé avec une patiente et un dévouement exemplaire tout comme NICOLAS qui nous a gracieusement donné 2 attaches pour casque.... Encore merci....
Nous reviendrons pour d' autres conseils et vos sourires....
Ils ont tout deux prit le temps nécessaire alors qu' il y avait du monde...
Longue vie à votre magasin, vous le méritez
Encore merci Noémie et Nicolas
Joël et luce

21. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

op de motorbeurs in Utrecht feb 2026…

op de motorbeurs in Utrecht feb 2026 een nieuwe helm gekocht. de volgende dag het ik bij MKC Moto een tweede helmset besteld. MCK Moto adverteert dat de bestellingen snel verstuurd worden en ik wil mijn nieuwe helm gaan gebruiken (met communicatie) helaas geen bestelling ontvangen dus een week gewacht en toen een mail gestuurd. toen kreeg ik ineens een mail dat er een vertraging was met mijn bestelling maar binnen werkdagen zou het verstuurd zijn. helaas alweer een week verder en geen bestelling. de klantenservice kan ook niks voor mij doen. wat een slecht bedrijf.

7. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ongeluk of gewoon slecht spul?

1. Regenhoes scheurt in 5 maanden (opgelost met nieuwe.
2. Alpinestars tas gaat kapot en ik verlies mijn bos sleutels (autosleutels, huissleutels, werksleutels, postvaksleutels) kwijt (Alpine gaf mij een waardebon voor een nieuwe)
3. Nu is mijn motor naar rechts omgevallen tijdens het gebruiken van hun paddockstand (waar ik al echt wel vaker mee heb gewerkt) want het is een fabrieksfout, het vouwt aan de rechterzijde naar binnen :) Klap, en je handvat, spiegel, sportkap, ketting en kenteken + houder raken beschadigd.

Het wordt bij jullie alleen maar duurder!
Ook heb ik klantenservice gebeld en die gaf aan dat ik maar lekker verhaal moest halen in de winkel :) fijn!

2. maaliskuuta 2026

waardeloze klantenservice

Door een fout van MKC werd de motorbroek geweigerd bij het pakketpunt. Heel onvriendelijke te woord gestaan door klantenservice en vervolgens ook niet het volledige aankoopbedrag terug gekregen.....

25. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Worst customer service and false delivery times

The customer service of this company is beyond useless and their delivery times are nothing but lies.

I ordered an in-stock product from their webshop with a 1 workday delivery time. It's been 10 days so far and I still did not even receive a track and trace code.

When calling them for the second time, they always use the same excuse being that they can not check the status. They promised twice to check internally and keep you up to date, however 0 updates are given.

Stay very far away from this illegitimate webshop!

17. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Motorbroek besteld er ging iets fout…

Motorbroek besteld er ging iets fout bij hun vervoerder
broek werd geretourneerd een aantal keren contact over gehad ze zouden hem opnieuw verzenden.
Maar werd bij hun intern geretouneerd
maar wel moeten betalen voor retour kosten !!
Beetje vreemd voor iets wat ik nooit ontvangen heb

17. tammikuuta 2026

Top Service en veel geduld

Personeel is supervriendelijk, niet opdringerig en heel behulpzaam.
Jonas heeft mijn versleten pinlocks vervangen, was niet gemakkelijk maar heeft niet opgegeven en het is hem uiteindelijk gelukt.Heeft mij een nieuw scherm uitgespaard.
Jonas Super Bedankt voor uw geduld en inzet.
En mag ik vragen aan de klanten om niet te profiteren van de fantastische service om daarna uw producten voor 5% goedkoper op het internet te kopen. Waar zijn jullie manieren..?!!!! Shame on you

Tot de volgende zitting

18. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ze denken zeer goed met je mee in de…

Ze denken zeer goed met je mee in de Putlet in Uithoorn. Tot 2 keer aan toe een broek opgestuurd die stuk ging om niks... daarna kreeg ik mijn geld terug zodat ik een andere uit kon zoeken! Die bleef prima! Goede service en vriendelijk personeel

17. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

MKC Moto Kortrijk (Pottelberg)

Ik heb de voorbije 2 maand verschillende aankopen gedaan bij MKC Moto Kortrijk (Pottelberg). Steeds bijgestaan door goedlachs, gemotiveerd personeel met kennis van zaken. Behulpzaam in het adviseren, zoeken van oplossingen en compromissen. Een plezier om er te shoppen. Volgende maand staat een headset op het lijstje voor mijn nieuwe Shoei helm. James B.

4. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Winkel zelf prima, website is waardeloos.

De winkels zelf zijn harstikke goed, prima geholpen en goed assortiment. De website is een ander verhaal, geprobeerd een bestelling te annuleren 10 minuten na het plaatsen, dat was niet meer mogelijk.

Nu moet ik retourkosten betalen van 5 euro omdat ik het pakket heb aangenomen en geretourneerd in plaats van geweigerd.

Klantenservice wil voor geen meter meewerken, waardeloze service.

18. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ik heb een airback vest gekocht van…

ik heb een airback vest gekocht van alpinisten plasma. ik ben weer fantastisch geadviseerd door luke .en rij nu veiliger . dan naar een paar dagen een appje hoe het vest beviel .een top zaak waar de klant nog koning is .
top hoor. groetjes peter van fessem.

9. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Leeftijd helm

Leuke zaak, aardige mensen, maar let op, koopp er een helm met korting weliswaar maar die blijk al bijna 6 jaar oud te zijn, terugbrengen zou je zeggen maar er zit ook een krasje op, kan ik het wel raden.
Dus goed op letten

18. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dingen bestelt nooit niet verzonden…

Dingen bestelt nooit niet verzonden geweest ging in naar de status kijken van mijn pakje staat er gesloten nu zou ik 4,95 restockingkosten moeten betalen heb toen gebeld niks meer van gehoord mij heb je geen tweede keer hoor

6. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Net voor het vertrek op motovakantie…

Net voor het vertrek op motovakantie mijn vizier van mijn helm stuk... gebeld voor een vizier, dit hebben ze niet op voorraad. Dan gevraagd voor een vizier van een helm uit de winkel maar dat was teveel gevraagd!! Een kleine moeite om een vizier van een helm in de winkel te nemen en hier dan een nieuwe voor te bestellen! Bedankt om me verder te helpen! Dat is dan een slechte service!

29. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Zeer slechte tot nauwelijks communicatie

Bestelling binnen gehad, was niet compleet. Gelijk telefonisch contact gehad, degene aan de telefoon had totaal geen verstand van motorkleding en adviseerde mij om een mail te sturen. Klinkt alsof ze één of ander call center hiervoor inhuren.
Nu na 9 dagen nog geen enkel antwoord. Erg slechte communicatie dus. Eerste keer een bestelling gedaan bij mkcmoto en gelijk mijn laatste keer.

16. elokuuta 2025

Beratung Standort Graz

Unglaublich nette und kompetente Beratung durch Michelle!! War mit einer Bekannten dort, die angefangen hat, Motorrad zu fahren bzw. mitfährt - hat die Grundausstattung eingekauft 👍🥰 Man fühlt sich dort einfach gut aufgehoben!

20. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben een beginnend motorrijder dus ik…

Ik ben een beginnend motorrijder dus ik heb alle advies nodig. Na 2x langs te zijn geweest beide keren na 10 a 15 min nog niet geholpen, aangekeken of aangesproken.
1e keer liepen er zelfs 6 klanten rond en t personeek zat met 3 man in de winkel gewoon door te lunchen. Na 15 min was ik wel klaar met hopen dat iemand zou opstaan.

11. elokuuta 2025

Helm gekocht bij MKC moto Tilburg

Helm gekocht bij MKC moto Tilburg
Aankoop datum 9 juni merk
Scorpion belfast nu gaat de bevestiging band scheuren raffelen
In winkel MKC moto werden we afgeschept en onbeschoft behandeld
De importeur in Nederland niet veel beter tropymotorsport .nl niet wat je verwacht van bedrijf wat veiligheid artikelen verkoopt

9. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin