Saanut 1/5 tähteä

Door een wisseling van transportbedrijf zou ik twee weken moeten wachten op mijn bestelling. Als vergoeding zou ik een badpak krijgen ( waar ik eigenlijk niet op zit te wachten). Inmiddels zijn we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zo blij mee! Moest wel even langer wachten door de overname van een nieuwe leverancier, maar ik werd hierin goed op de hoogte gebracht. Meestal wel alles juist snel binnen!

3,6

1 tähti

Zo blij mee!

14. huhtikuuta 2026

Teleurstellend

Inmiddels zijn we meer dan 3 weken verder en mijn mailtjes worden steeds standaard beantwoord:
De levering duurt langer en de badpakken zijn er alleen in maten die ik niet pas.
Ik wil geen badpak, Fajah, ik wil mijn cups.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Slechte service en product niet geleverd

Wat een ontzettend slechte eerste ervaring met MKBM. En zo te lezen ben ik niet de enige.

De cups heb ik besteld op 18 maart 2026. Ten tijde dat ik deze cups bestelde in de webshop stond er dat deze snel geleverd zouden worden. Meteen nadat ik betaald had kreeg ik een email dat de bestelling vertraagd is en aanstaande woensdag verstuurd wordt. Dus ben ik tijdens mijn aankoop misleid met de levertijd. Want blijkbaar wist MKBM meteen al dat de bestelling niet zoals afgesproken geleverd kon worden en aanstaande woensdag 25 maart verstuurd zou worden. Het gaat tenslotte ook over een geplande verhuizing, dit had dus in het bestelproces vóór de betaling gemeld moeten worden.

Uiteindelijk zijn we een paar weken verder en heb ik niets vernomen van mijn bestelling. Ook heb ik nog niks ontvangen.

Zelf heb ik contact opgenomen met de klantenservice, want ik kreeg geen updates. Het enige wat ik terug krijg als reactie is dat de cups waarschijnlijk begin april worden verstuurd. Ronduit slecht!!

18. maaliskuuta 2026

Msm poeder

Msm poeder, ik moet even wennen aan de smaak, mijn darmen moesten ook wennen, wat ik anders toch nooit heb.
Ik heb een rustige, gladde huid, mijn nagels breken minder snel en mijn haar is vol en minder haar uitval.
Het wordt altijd super snel verzonden!

25. helmikuuta 2026

Slechte (klanten)service

Ik bestelde cups en olie en ontving een orderbevestiging, maar daarna bleef het stil.
Na enkele dagen heb ik zelf contact opgenomen. Via een automatische reactie werd gemeld dat beantwoording door vakantie tot 5 dagen kon duren.

Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de olie niet op voorraad was en pas verzonden zou worden zodra deze weer beschikbaar was. Over de cups werd niets vermeld. Er werd geen indicatie gegeven van de levertijd en excuses bleven uit.

Op mijn vervolgvraag heb ik geen reactie meer ontvangen. Inmiddels zijn we 10 dagen verder en heb ik nog niets ontvangen.

Zeer teleurstellende communicatie en service. Maar wel blijven adverteren….

3. maaliskuuta 2026

Herstarten voor mooi resultaat

Net weer nieuwe cupping olie besteld, want was vorige zomer erg blij met het resultaat!
Na een winterstop weer opnieuw beginnen. Ik weet inmiddels dat het eerst wat pijnlijk zal zijn en dat het weer wat blauw gaat worden, maar dat is t zeker waard. Op naar het voorjaar!
Het resultaat van de machinale behaldeling in een salon een aantal jaar terug kwam niet in de buurt van dit resultaat. HAPPY!

25. helmikuuta 2026

Structuur door Shakes

Wat ik merk met MKBM afvallen met shakes is dat het rust geeft. Minder nadenken, minder verleidingen, meer duidelijkheid. De shakes helpen mij om keuzes te vereenvoudigen, zodat ik mijn energie kan steken in traine en mijn herstel. Het is geen quick fix, maar voor mij wel een praktische manier om weer focus te krijgen op mijn doelen.

23. tammikuuta 2026

Goeiemorgen Fajah,

Goeiemorgen Fajah,
De toelevering was supersnel en het bevalt goed. Resultaten volgen op een wat langere termijn denk ik zo.. Nu al weet ik wel dat er zeker een volgende bestelling zal komen. Voor nu,
warme groet,
Els

22. tammikuuta 2026

Glow Up bundel

Bezorging verliep prima. Ik heb de Glow Up‑bundel (MSM en collageen) besteld vanwege mijn haarverlies. Omdat ik bijna 50 ben, wil ik producten zonder onnodige toevoegingen; daarom heb ik voor MKBMS gekozen. Ik gebruik ze sinds 1 januari, dus ik wacht nog even op resultaat omdat het tijd nodig kan hebben. Voor nu 4 sterren.

1. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbaar bedrijf. Niet verwacht van Fajah Lourens!

Wat een nep bedrijf als je niet tegen kritiek kan ben je geen zuiver bedrijf.

Ik had onderstaande review geschreven op hun website en deze werd verwijderd omdat deze niet positief was. Het ging om onderstaande review:

Ik heb zojuist m’n 1e pot MSM verbruikt. Elke dag een lepeltje, zoals aanbevolen. Het lijkt erop dat ik profijt van begin te merken, maar wat erg misleidend is, is dat er gezegd wordt je doet er 3 maanden mee. Dat klopt totaal niet. Op 19-11-2025 heb ik mijn bestelling geplaatst en nog 2 schepjes en de pot is leeg. Ik heb er dus 2 maanden mee gedaan en dat is dus niet zoals er gezegd wordt. Ik voel me dus wel een beetje bedrogen, want een maand minder is toch echt een groot verschil. Daarom twijfel ik om het nog te bestellen. MSM kun je ook van andere merken krijgen. Ben benieuwd of iets met mijn opmerking/klacht wordt gedaan.

19. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Scrunch Flex (Grijs) geprobeerd en echt…

Scrunch Flex (Grijs) geprobeerd en echt verrassend.

Voelt als een tweede huid maar geeft wel voldoende support.
Mooie scruns, hoge taile en niet onbelangrijk schijnt niet door.

Vindt sws de producten van MKBM een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.
Buiten het sporten loop ik eigenlijk ook alleen maar in de leggings.

9. tammikuuta 2026

Fantastisch

Fantastisch! De collageen en msm poeder neem ik elke ochtend samen in. Heb het idee dat nu na een maandje in ieder geval mn pmdd minder aanwezig is. Normaal lig ik met migraine’s en stemmingswisselingen na mn ovulatie op de bank. Nu nog geen migraine gehad, is al een stap vooruit 🙏🏼 Gezond en gevarieerd eten ook erbij belangrijk natuurlijk. Benieuwd of dit zo blijft :-) over de smaak valt te twisten maar goed hup door elkaar roeren en opdrinken.

24. joulukuuta 2025

Vriendelijk, professioneel en eerlijk

Al een langere tijd bestel ik hier o.a. MSM poeder. Ik ben zeer tevreden met de snelle verzending en het klantencontact. Vooraf eerste contact gezocht voor wat meer informatie en de communicatie verliep zeer goed. Vriendelijk, professioneel en eerlijk.
Voor mij een fijne partij om bij te kopen.

22. joulukuuta 2025

Boek over mindset gekocht

Boek over mindset gekocht. Veel herkenbaars; makkelijk leesbaar en fijne heldere opdrachten. Voor mij n bevestiging dat ik al jaren m’n leefstijl redelijk tot goed op orde heb :)

1. joulukuuta 2025

Msm werkt mega goed!

Gebruik al een paar jaar de cup set. Deze is erg fijn en schiet niet los. Ik gebruik ook sinds een maand of 4 de msm na aanleiding van een kennis die ik na 2 jaar weer tegen kwam. Zij had toen kort haar en nu halverwege haar rug en mega dik. Ik dacht echt dat het extensions waren maar zij vertelde mij dus over de msm. Nu 4 maanden verder kan ik het echt beamen dat dit werkt als een malle voor dikker en langer haar. Voor mij het beste product ever! Daarbij snelle levering en top service.

26. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin