There are no options if your phone stops working (e.g. the battery starts leaking) if your passport is not supported. You just have to go 3 weeks without access to your bank account until borger servi... Näytä lisää

INTET levede op til forventningerne. Sporadisk kom jeg igennem til min bank. Men allerede ved næste forsøg gik der ged i systemet. Aldrig to eller flere vellykkede log-in forsøg efter hinanden. Prø... Näytä lisää

Utroligt mange fejl/nedbrud. logger in dem mitid!!! qr koden kommer ikke!!!!!???? logger ned og forsøger igen...så er sesionen afbrudt..HAR I OVERHOVEDET STYR PÅ NOGET::?????KLOVNEFORETAGNE

This app and process cannot be any worse. They offer face authentication as a login method, but then you are forced to use your ID everytime. I forgot my ID as I assumed I could use my face ID, as a r... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

4 t. arvostelua

Ikke til at aktivere

Ikke til at aktivere. Og når app endelig virker er den dinosaur gammel og går let ned. Hvilke mongoler har produceret denne app? Ikke meget man har brugt borgernes surt betalte skattepenge til? Så er der da nogle der skal aflives...

20. syyskuuta 2025

Fejler oftest 1-5 gange inden det…

Fejler oftest 1-3 gange inden det lykkes at logge ind på en side med mitid check. Tidligere virker det for det meste med de seneste måneder er det blevet tiltagende ringere.
Vildt at så essentiel en app får lov til at performe så elendigt 🤢

Har lige talt med dem igen i dag 23/9. Deres løsning er at jeg nu installerer samsung browser på min telefon og bruger den i stedet. En browser jeg ALDRIG har brugt tidligere. Tilfældigvis logger den så ind på mitid's hjemmeside med det samme. Og så er problemet jo løst...🥵.
På magisk vis fejler alle andre browsere og hjemmesider pludselig, og det er jo selvfølgelig ikke MitId's problem.
De påstår også at der ikke er flere klager og fejl end normalt - det kan jeg jo ikke vide om er korrekt, men jeg tvivler. Støder på flere og flere der brokker sig over hvor ringe app'enn er blevet.
Og vildt at man med så vigtig en app kan slippe afsted med IKKE at forholde sig til det hav af klager over der ligger her på Trustpilot.
Hvordan får man nogen til at tage ansvar?

16. syyskuuta 2025

Så dyrt at udvikle og så ringe kvalitet, at selv temu ikke ville sælge det.

Hvor skal man næsten starte. Session afbrudt, qr skal med min telefon på min telefon. Bliver redirected fra Microsoft, til mitid app for at logge ind, men mit id siger at jeg ikke kan logge to steder samtidig, så nu kan jeg ikke komme på min mail.
Problemer med at logge på netbank, da mitid hele tiden siger session afbrudt. MitID tror jeg sidder på min pc, så vil ikke logge mig ind via mobilen. Listen er lang og dette sker tit. Hver tredje gang man bruger denne app, opstår der et problem.
Hvis jeg kunne give appen minus 3 eller 03 havde jeg gjort det. Jeg kan ikke forstå, at et så dyrt stykke statsfinansieret program, som danske borgere har betalt for, uden at blive spurgt, og som de bagefter er tvunget til at bruge, ikke virker. Æv hvor er det et dårligt stykke arbejde.

15. syyskuuta 2025

Det er simpelthen det argeste l***

Det er simpelthen det argeste l***! 😡
Man kan sende mennesker ud i rummet, men at få en simpel app til at fungere? Næh, det kan man ikke.
Sessioner der udløber, ekstra koder der ikke er at finde nogle steder - tak for ekstra stress! 😡👎👎👎👎👎

Minus 1000 stjerner

Det er så dårligt en app at det giver mig mere stress at skulle bruge den og jeg har altså depression, ptsd og angst. Så tak mitid for at gøre processer som at online shoppe og betale regninger til en rædselsfuld og stressende oplevelse.
Tænk sig at jeres app 9 ud af 10 gange siger at noget gik galt når man skal bruge jeres uduelige app til at logge ind på et andet apperat.
Virkelig tarvelige det er hvad i er.

Useless

I'm trying to log in using Mitid, and it wants me to scan a qr code on my phone screen, with my phone camera. That's going to be a little bit difficult. There's is no was to get around it, and there is only one other option, which takes 24 hours to enable. Completely ridiculous.

8. syyskuuta 2025

UBRUGLIGT

UBRUGLIGT
Virker igen ikke så jeg kan ikke logge på "min forsikring" eller e-Boks. Der skal ikke komme en besked med "Bruger-ID eksisterer ikke"
Der skal komme en besked om at systemet er nede og hvornår det forventes at vikre igen

3. syyskuuta 2025

Det er noget fis

Det er noget fis, man har en ældre telefon, så bliver der lavet en opdatering så kan appen lige pludselig ikke virke. latterligt vi er tvunget til at bruge sådan noget skrammel og ovenikøbet skal købe ny telefon for at det virker. ja ja alt godt for miljøet med alt det smidud kultur selv om tingene virker..... føj for den....

1. syyskuuta 2025

Nu er jeg godt træt af mitid

Nu er jeg godt træt af mitid, nu virker det ikke og det kan ikke være rigtigt at kan ikke kan betale sin regning hvem har opfundet mitid, de er ikke særlig kloge og det er det værste vi nogensinde har haft det var 100000 gange bedre med nøglekort end det vi har nu, la os får nøglekort tilbage😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

30. elokuuta 2025

A Total Joke and a Complete Waste of Taxpayer Money

If I could give one piece of advice, it would be to avoid MitID at all costs. The problem is, if you live in Denmark, you're completely trapped by this system. This has to be one of the worst-designed services on the planet. I deleted my dad's MitID app because it was so glitchy, thinking I could just reinstall it. Boy, was I wrong. You can't reactivate it from home without a current, valid passport, and his, of course, was expired. The only other option is to show up in person at a government service center.

Here's the problem: my dad just had surgery and has limited mobility, so making that trip just isn't possible for him. You literally cannot function in Denmark without this thing. Get locked out, and you're cut off from your own bank account. I also accidentally removed his MobilePay app, and now that's useless too since it needs MitID to log in. We're talking about everything - your internet bill, your phone plan - it's all locked behind this single, faulty key.

Sure, the government has a program where someone can come to your home to help, but the waitlist is weeks long. In the meantime, you're completely cut off. The Danish government shoves this awful service down your throat but offers no real support when its flaws trap you. What a complete waste of taxpayer money. It’s like the bottle return system: you’re required to do it, but the machines are always out of order, so you’re stuck. It’s a joke. One star for this junk is too generous - it deserves a big fat zero. And a word of warning to anyone outside of Denmark who thinks this sounds efficient: you have no clue what a mess you'd be getting into.

27. elokuuta 2025

Elendig helt igennem

Elendig helt igennem . Skulle bekræfte min ælder. Først gang fejler den appen . Så prøver man igen og sten sikkert som altid med MIT SKOD ID så påstår den i andet forsøg jeg er igang med at logge på to steder . Og det den samme ting hver gang få det nu fixet 🥴

27. elokuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili