There are no options if your phone stops working (e.g. the battery starts leaking) if your passport is not supported. You just have to go 3 weeks without access to your bank account until borger servi... Näytä lisää
INTET levede op til forventningerne. Sporadisk kom jeg igennem til min bank. Men allerede ved næste forsøg gik der ged i systemet. Aldrig to eller flere vellykkede log-in forsøg efter hinanden. Prø... Näytä lisää
Utroligt mange fejl/nedbrud. logger in dem mitid!!! qr koden kommer ikke!!!!!???? logger ned og forsøger igen...så er sesionen afbrudt..HAR I OVERHOVEDET STYR PÅ NOGET::?????KLOVNEFORETAGNE
Kunne jeg give minus stjerner
Kunne jeg give minus stjerner, havde jeg helt sikkert gjordt det!
Kan ikke få lov til at logge ind på jobnet, på telefonen, da den gentagende gange beder en om at logge ind, så snart man har brugt mitid.
Sikke et spild af ressourcer, til en app der ikke engang virker 25% af tiden... Giv mig nemid tilbage.. Det var ''nemmere''
This could not be any worse.
This app and process cannot be any worse. They offer face authentication as a login method, but then you are forced to use your ID everytime. I forgot my ID as I assumed I could use my face ID, as a result I need to visit an in-person office to prove I am who I am in order to receive access to my code. I am a Swedish citizen, and therefore cant use their "reset ID number" on the app. Worst experience ever.
Kan ikke anvendes på eet system
Kan ikke anvendes uden adgang til to devices. MitID er et idiotisk system, som ikke kan anvendes på et enkelt system. Vågn op og giv adgang!!!!
Magværket over alle makværk
det er noget nær umuligt at få det l FÆKALT aktiveret, har skiftet telefon og fået det til at virke og pludselig virker det ikke og vil han pin kode taster den pin kode JEG HAR SKREVET NED nej forkert pinkode, har aldrig skiftet pin så hvorfor? og at tage et billede med telefonen først de ene så det andet NIX ligner ikke pasbillede prøv igen LÅST i en time rend, mig det er noget magværk
Nok den dårligste app nogensinde
Nok den dårligste app nogensinde. Den melder fejl konstant. Dem som har skabt det her forfærdelige produkt burde fyres omgående
Tænk at vi betaler milliarder for sådan…
Hvad mon det koster det danske samfund at Danmarke går i stå hver anden dag på grund af dette uduelige system?
Tænk at vi betaler milliarder for sådan en gang amatør!!!
Dem der står for Mit id burde fyres hele bundet, sådan en gang ustabil amatør makværk som de sikkert har malket de Danske skatteydere for milliarder af kroner for, skiddet er ALTID nede eller kommer med alle mulige fejl.
Håber at der en voksen der sørger for at det næste system bliver lavet af nogle professionelle!!!!
Det er det værste l o r t jeg …
Det er det værste l o r t jeg nogensinde har oplevet, hver gang man skal bruge det p i s, så virker det ikke, så mange gange man skal starte forfra, så ringer jeg til dem, fik at vide det var min telefon det var galt med, altså den er under 2 år gammel, nå men køber så et andet kendt mærke, men har det hjulpet ? Nej ikke en s k i d, så det var bare penge ud af lommen, det er de totalt elendige politikere vi har i det her land der sidder på deres r ø v, og finder på sådan noget l o r t, ud med dem
De stoler ikke på dit pas!
De stoler ikke på dit pas!
Go tur til rådhuset….
Der opstår en fejl når man prøver at aktivere appen med dit pas og ansigt… man ringer til support og de får kun løn for at afvise folk og henvise dem til borgerservice!
(Sofie)
Utroligt at de har så meget magt, at de kan holde danske statsborgere ude af samfundet på den måde!!!
Gå konkurs så vi kan få NEMID tilbage (som ikk kunne hackes ligesom klamme MitID! ;)
Dårlig oplevelse hver eneste gang
At give mitId en stjerne er for godt. Det er en dårlig oplevelse stort set hver eneste gang. Det virker slet ikke på mobil og knap nok på pc. Det gør det ikke bedre at problemerne har stået på så længe jeg kan huske vi har haft mitid. Kan ikke forstå det stadig eksisterer.
Er blevet mere dårlig
Er blevet mere dårlig, utrolig nok. Fejl på fejl, session er udløbet eller du er logget ind 2 steder. Det er meget ringe
Er af borgerservice blevet henvist til…
Er af borgerservice blevet henvist til MitID support,og MitID support har henvist mig til borgerservice efter 30 emails frem og tilbage.
Useless service useless app useless
Useless took me 14 days for them to confirm that my cardreader have been sended by post, i live in Thailand, its crucial for me to have Mitid, becaurse of immigration here, i have now been 17 days and i dint recieve it yet,32 days so far, i cannot transfere money i cannot change my tax form, i cannot contact tax office as i need Mitid, the app on mobile is not working cannot read pas, so i do it manually, When it comes to the picture, i wont verify me but give error, i used an entire day, not working, then i contacted Mitid asked if they had a track and trace number, to be contacted 4 days later, that it could take up to 1 Month to recieve my card reader, i asked for track and trace not for how long, its hopless righ hand does not know what left do, also the app suggest you take of glasses when scanning picture, i can bloody see anything without glasses, sux.
Mitd er en skændsel inden for tech…
Mitd er en skændsel inden for tech branchen. Det er lavet med så voldsomt ringe kvalitets kontrol og bruger ikke eksisterende brugervenlighed at jeg ser det som kriminelt de ansvarlige ikke er blevet straffet. Det fejler konstant, forhindrer login og efter år har de intent fornuftigt gjort for at ordne det. At sige at jeg -hader- det skrald er at sige det mildt. Dem der har lavet systemet burde ikke have fået deres diplom inde for branchen og de "folk" der stadig gennemtvinger dette elendige system i vores liv bør straffes voldsomt.
FRYGTELIG KUNDE SUPPORT
Den værste teknisk support jeg har oplevet i flere år, jeg bliver afbrudt af en MITID medarbejder gentagende gange, så at jeg til sidst beder ham om at lade mig snakke ud, det tager han sig ikke af og det ender med vi sidder og snakker i munden på hinanden og jeg til sidst mister besindelsen og lægger røret på.
Hvordan kan Staten lægge vores digitale…
Hvordan kan Staten lægge vores digitale adgang til alt ind i sådan en omgang l... som MitId. Får konstant at vide at man er logget ind 2 steder og så er der BLOKERET. JAMEN for filan, hjemmesider og apps kræver at vi logger ind 2 gange, f.eks første gang for at komme ind i Sampension og inde i appen skal man til Pensionsinfo, hvor man skal bruge Mitid igen. Og så lukkede det digitale Danmark i. Føj, I skulle skamme jer. I burde rulles i tjære og fjer
Værste skrammel
Værste skrammel. Fyldt af tekniske fejl, og rene frustrationer.
Der er ikke andet problem med MitID så…
Der er ikke andet problem med MitID så bliver man Smidt af eller
Se nu og komme ind kampen og få styr på den app
Der er jo mange der er utilfreds med jer
The best of all time Denmark in the…
The best of all time Denmark in the whole world, but not everything is in harmony
MitID er dårligt
Er gentagne gange smidt af og deres…
Er gentagne gange smidt af og deres ansigtsgenkendelse virker ikke hvis du er blevet solbrændt, er klippet eller blevet ældre.
Ingen support and hente blot skubbet videre til Borgerservice. Vente vente vente🤮
app der bare skal virke