Misstowels Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had eerst een te kleine maat handdoeken besteld en kon ze middels persoonlijk contact heel makkelijk terug sturen. Toen ik later de juiste maat bestelde werden ze weer keurig en snel geleverd!

Saanut 5/5 tähteä

Alles vlot verlopen tijdens de bestelling. Handdoeken zijn inderdaad van goede kwaliteit al zal dit nog moeten uitwijzen na een paar maanden. Er was 1 handdoek waar 1 losse draad in zat. Wellicht prod... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik de towels pas sinds kort, dus over die beloofde 1.000 wasbeurten kan ik nog weinig zeggen. Wat ik wél kan beoordelen, is mijn eerste ervaring. De levering was razendsnel, alles was net... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben grote en kleine handdoeken besteld met daarbij washandjes. Tijdens het bestelproces helaas voor de washandjes een verkeerde kleur aangeklikt. Na ontvangst contact opgenomen met Miss Towels... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

107 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fijne handdoeken

Fijne handdoeken, kwaliteit professioneel !
Snelle levering en persoonlijke benadering..

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

Fijn om te horen. We wensen je veel plezier met de handdoeken.

Saanut 4/5 tähteä

Beste

Beste
Meschien 1 tip een briefje bij stoppen hoe eerste maal wassen handoeken en verder verloop .
Mvg

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

Bedankt voor de tip. In principe zit er zo'n kaartje bij. Verder informatie staat ook op onze website. Heel veel plezier met de handdoeken.

Saanut 1/5 tähteä

99333647&z_price_seg

Ik had zandkleurig handdoeken besteld maar dat zijn ze niet,ze lijken op zalmkleurige en dat is niet mijn ding.
Jammer
De structuur vind ik minder dan mijn eigen tot nu toe gebruikte handdoeken.
Erg grof.
Jammer

11. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

Dag Pinkie, wat jammer dat je het zo ervaren hebt. Als de kleur tegenviel mocht je deze gratis retourneren. Je hoefde daarvoor alleen even contact op te nemen.

De structuur zijn grotere lusjes dan een gemiddelde handdoek, dit heeft te maken met een beter absorptie vermogen.

Kwaliteits handdoeken

Snel verstuurd en goed verpakt. Zeer tevreden over de goede Portugese kwaliteits handdoeken. Zijn van dik katoen wat goed absorbeert en erg zacht zijn. Geven echt een gevoel van luxe handdoeken zoals in een hotel. Zeker een aanrader!!!

7. maaliskuuta 2025

Bedankt Patrick! Wij kunnen het niet beter verwoorden

Mooie artikelen

Mooie artikelen , perfecte kwaliteit en juiste prijs !

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

Goed om te horen! Blij dat het in verhouding is

Saanut 4/5 tähteä

net gekocht

net gekocht, voelen zacht, even wachten hoe ze zich houden na wassen.
Echter!!! de maat 70x140 cm is een paar cm kleiner!

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

De maat komt inderdaad niet altijd precies overeen, doordat het een natuurproduct is hebben we te maken met een krimp tijdens de productie. Dit is gemiddeld 3-5%

Daar kunnen we helaas niks aan veranderen, wel zijn we blij dat jij blij bent met de kwaliteit.

Wat een mooie handdoeken

Wat een mooie handdoeken! Lekker dik en zacht. Ik was voor de fuchsia kleur gegaan en alles dus eerst gewassen. Vandaag deze felle kleur tussen de gewone was gedaan met een colour catcher doekje, maar ze geven niet af! Echt super!

16. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Misstowels

Fijn Liesbeth, daar houden we inderdaad rekening mee tijdens de productie.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin