Ik had eerst een te kleine maat handdoeken besteld en kon ze middels persoonlijk contact heel makkelijk terug sturen. Toen ik later de juiste maat bestelde werden ze weer keurig en snel geleverd!
Yritys on vastannut
Alles vlot verlopen tijdens de bestelling. Handdoeken zijn inderdaad van goede kwaliteit al zal dit nog moeten uitwijzen na een paar maanden. Er was 1 handdoek waar 1 losse draad in zat. Wellicht prod... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik de towels pas sinds kort, dus over die beloofde 1.000 wasbeurten kan ik nog weinig zeggen. Wat ik wél kan beoordelen, is mijn eerste ervaring. De levering was razendsnel, alles was net... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben grote en kleine handdoeken besteld met daarbij washandjes. Tijdens het bestelproces helaas voor de washandjes een verkeerde kleur aangeklikt. Na ontvangst contact opgenomen met Miss Towels... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.
Dokweg 33b, 1976 CA, IJmuiden, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Misstowels
De handdoeken zijn heerlijk zacht en voldoen aan de verwachtingen. In eerste instantie waren niet alle gastendoekjes geleverd, maar dit is keurig opgelost.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Super bedrijf. Heel goed bereikbaar. E-mail wordt snel beantwoord. Bij klachten wordt direct actie ondernomen en goed afgehandeld. Handdoeken zijn van top kwaliteit. Super zacht en na een paar keer wassen drogen ze prima. Ik ben heel tevreden👍🏻

Vastaus yritykseltä Misstowels
De handdoeken zijn écht heerlijk zacht en wat ook belangrijk is dat ze na 1× wassen meteen goed afdrogen in tegenstelling tot andere handdoeken die je vaker moet wassen voordat ze goed afdrogen.
Ook een snelle reactie gekregen op mijn vraag via de mail, top!

Vastaus yritykseltä Misstowels
Prima communicatie,snelle levering. Prachtige dikke handdoeken.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Mooie zachte en dikke handdoeken. Weet op dit moment nog niet of ze ook mooi blijven. Maar heb een stuk minder pluizen in de droger dan met mijn vorige handdoeken. Merk echt verschil. Heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Geen dansje want nog steeds geen handdoeken binnen helaas….
Gelukkig hebben ze gelijk nieuw pakket gestuurd en uiteraard zeer tevreden over.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Prima product en dito service! Niets op aan te merken!

Vastaus yritykseltä Misstowels
Mooie kleur maar geen hotelkwaliteit zoals ze het verkopen.

Supersnelle levering en eveneens
Persoonlijke aandacht.
Zeer goede ervaring..
Verzendkosten naar mijn mening hoog.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Mooie kwaliteit en snel inlevering! Laaste jaar heb ik vijf handdoeken gekocht en ze zijn steeds zacht na een jaar gebruikt. Daarom heb ik opnieuw gekocht. De kleuren zijn ook precies als de foto's. Ik ben erg tevreden!

Vastaus yritykseltä Misstowels
Mooie handdoeken,.. in chocoladebruin.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Vlotte levering van de bestelling. De eerste indruk is goede kwaliteit, super zachte handdoeken en ook dikker (kwalitatiever) dan verwacht.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Ik kan Misstowels alleen maar aanbevelen. Geleverd op de afgesproken tijd, ik had 2 x 12 handdoeken besteld. Alle handdoeken een fantastische zijn van een goede kwaliteit,heerlijk zacht en dik. Echte hotelkwaliteit. Ik heb voorlopig genoeg voorraad maar ik kan iedereen deze handdoeken aanbevelen. 👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä Misstowels
Ze reageren snel en doen wat ze beloven. Het zijn ook heerlijke handdoeken!

Vastaus yritykseltä Misstowels
Mooie zachte dikke handdoeken, drogen perfekt. Mei 2025 voor de 1e keer besteld. Nu, oktober 2025 nog een keer. Erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Misstowels
Bestellen en verzenden ging gemakkelijk. De levering snel. Kwaliteit van de handdoeken is heel goed! Heerlijk zacht en dikke stof. Ik heb ze net dus ik weet niet hoe ze er over een tijdje uitzien, maar ze ogen en voelen beter als de handdoeken die ik meestal koop bij de hema