Misstowels Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had eerst een te kleine maat handdoeken besteld en kon ze middels persoonlijk contact heel makkelijk terug sturen. Toen ik later de juiste maat bestelde werden ze weer keurig en snel geleverd!

Saanut 5/5 tähteä

Alles vlot verlopen tijdens de bestelling. Handdoeken zijn inderdaad van goede kwaliteit al zal dit nog moeten uitwijzen na een paar maanden. Er was 1 handdoek waar 1 losse draad in zat. Wellicht prod... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik de towels pas sinds kort, dus over die beloofde 1.000 wasbeurten kan ik nog weinig zeggen. Wat ik wél kan beoordelen, is mijn eerste ervaring. De levering was razendsnel, alles was net... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben grote en kleine handdoeken besteld met daarbij washandjes. Tijdens het bestelproces helaas voor de washandjes een verkeerde kleur aangeklikt. Na ontvangst contact opgenomen met Miss Towels... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Met passie maken wij badtextiel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste handdoeken. We willen jou laten genieten van heerlijk zachte en comfortabele handdoeken. Want jij verdient het allerbeste voor jouw lichaam. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons badtextiel en selecteren onze materialen dan ook met uiterste zorgvuldigheid. Zo kunnen wij jou garanderen dat onze handdoeken aan de hoogste standaarden voldoen. Al onze handdoeken worden met liefde en vakmanschap geproduceerd in Portugal. Wanneer je bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw handdoeken zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Zonder verzendkosten! Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet kunt wachten om onze luxe handdoeken uit te proberen. Onze passie voor het maken van het beste badtextiel is grenzeloos en wij zijn er trots op om dit met aandacht en toewijding aan jou te leveren. Bij Miss Towels geniet je altijd van heerlijk zachte, droge en comfortabele handdoeken. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

107 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanbevolen!

De handdoeken en washandjes zijn van geweldige kwaliteit en superzacht. Erg blij mee!
Tip: Extra plakbandje over dwars geeft de verpakkingsdoos wat meer overlevingskans.

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Misstowels

Fijn om te horen. Bedankt voor de tip. We blijven ons best doen. Veel plezier met het badtextiel.

Saanut 5/5 tähteä

Eerste indruk: veelbelovend begin!

De levering was razendsnel, alles was netjes verpakt en de kwaliteit maakt direct een goede indruk. De towels voelen heerlijk zacht aan, zijn stevig, absorberend en ogen alsof ze lang mee zullen gaan.

Voorlopig ben ik erg tevreden. Nu mag de tijd bewijzen of ze hun belofte waarmaken. Als deze handdoeken over een paar jaar nog steeds zo goed zijn als vandaag, dan verdient Miss Towels zonder twijfel een sterrenregen én een vervolgreview.

29. toukokuuta 2026

zeer snelle levering

zeer snelle levering. Geweldige kwaliteit van de handdoeken.

22. toukokuuta 2026

Zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling, en product is van zeer goede kwaliteit

29. toukokuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb ze gewassen en niet in de drogen…

Ik heb ze gewassen en niet in de drogen gedaan maar gewoon opgehangen en ze zijn na 1x wassen niet meer zo zacht

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Misstowels

Beste Patrick wat jammer om te horen. We hebben deze klacht nog nooit gehad. We maken gebruik van lange vezels en gekamd katoen. Onze handdoeken zouden juist heel lang zacht moeten blijven. Ook als je ze niet in de drogen droogt.

Saanut 2/5 tähteä

Dit was niet de gebruikelijke Miss Towels bestelling

Om een 5 sterren review te krijgen moet alles kloppen jammer genoeg was dit bij mijn laatste bestelling niet het geval. Laat mij eerst en vooral duidelijk stellen dat kwaliteit van de handdoeken buiten kijf staan top kwaliteit.

Echter de logistiek en de customer service waren dat absoluut niet het geval. Alles dat kon verkeerd lopen liep dan ook verkeerd. Post NL zorgde ervoor dat oorspronkelijk pakket verloren ging, pas op dit kan gebeuren maar informeer de ontvanger niet dus. Maar ja wat kan je meer van een Post NL verwachten bij ons in België nu niet direct een van de sterkere spelers op de markt.

De customer service van Miss Towels liep jammer genoeg achter de feiten en de antwoorden kwamen wel laat wel rijkelijk te laat.

Ach iedereen kan wel eens een mindere dag hebben en ik had natuurlijk die pech maar ja. De uiteindelijke feedback die ik mocht ontvangen van een de oprichters was nu niet van die aard om het Miss Towels vreugdedansje te doen.

Daarom even in de wachtkamer zodat ik ondertussen even verder de markt kan ontdekken en een nieuwe opportuniteit die zal nog volgen want die 3 sterren zijn enkel en alleen te danken aan de geweldige handdoeken.

UPDATE
Dank voor de reactie en neen ik heb geen 2 pakketjes ontvangen anders had ik wel zo correct geweest omdat extra pakket terug te sturen hoor. Nu is de keuze van de transporteur jammer genoeg niet in handen vanwege de klant misschien een idee om te overwegen want bij meer en meer web merchants zoals jullie krijg je die keuze met vermelding van de
kost erbij. Ik kan u verzekeren dat ik liever een paar Euro’s extra betaal zolang ik PostNl kan vermijden dus dat zegt genoeg.

Het is inderdaad zo dat ik op de feestdag een bericht heb ontvangen van jullie en daarna niets meer, ook niet op mijn bevestiging dat ik een pakket onaangekondigd had ontvangen.

Duidelijk dat wij verschillen van mening ivm customer service en zeer hoogstwaarschijnlijk is dit dan ook mijn laatste bestelling geweest en een downgrade van 3 naar 2

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Misstowels

Beste Marc, volgens mij hebben we er qua klantenservice er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Ik heb je gemaild op Hemelvaartsdag dat ik op onderzoek moest bij PostNL, omdat het pakket niet geleverd werd. Op Hemelvaartsdag zijn alle bedrijven echter dicht. Dus ik gaf je aan dat we op vrijdag sowieso opnieuw het pakket zouden sturen. Dat hebben we ook direct gedaan. Daarin hebben we zelf het risico genomen dat het pakket dan wellicht 2x bij je binnen zou komen. Ik vind het dus ook heel jammer dat je iets van onze klantenservice vindt, terwijl het probleem bij de pakketbezorging ligt. Veel plezier met je handdoeken.

Top kwaliteit !!!

Top kwaliteit !!!
Handdoeken eerst in grote teil koud water zichzelf laten volzuigen. Laten drogen en daarna op 30 graden geassen. Wat een fijne zachte kwaliteit. Droogt goed. Erg blij mee!

Super!

Heel veel keuze, snelle levering, prachtige kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Misstowels

We blijven ons best doen. Wat leuk om te horen. Heel veel plezier met de handdoeken.

Top allemaal

Top geregeld allemaal en prima handdoeken

Prachtige handdoeken

Snel geleverd! Prachtige handdoeken van mooie fijne kwaliteit

29. huhtikuuta 2026

Goed bezorgd

Goed bezorgd. Na het wassen blijven ze toch zachte handdoeken. Dat is fijn.

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met de handdoeken

Heel tevreden met de handdoeken. Ze zijn super zacht, hebben een mooie kleur,.. perfect!

20. huhtikuuta 2026

Fijne handdoeken en washandjes

Fijne handdoeken en washandjes, heerlijke stof. Wast en droogt fantastisch. Snelle levering.

30. maaliskuuta 2026

Heerlijk

Heerlijk zachte, dikke handdoeken. No notes.

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit.

Wat leuk om te horen. Heel veel plezier met de handdoeken.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin