Verzending is allemaal goed gegaan, maar na 3 lagen magneetverf blijft een magneetje er nauwelijks aan hangen, en zeker niet met een papiertje eronder. Met een 4e laag is het effect minimaal, dus we... Näytä lisää

vriendelijke klantenservice. 1 ding zou ik graag willen een programmaatje, waarin ik kleuren naast elkaar kan leggen, in een tekening van muren.Nu moet ik google play betalen om dat te kunnen met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerst de kleurenkaarten besteld, daar de mooie groen met mos uitgekozen en besteld als muurverf. Wat een ontzettend fijne verf en jawel de kleur komt perfect overeen met de kleurenkaart. Heel erg bl... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä MissPompadour.nl
Yrityksen kirjoittama
Wil je je woning een compleet nieuwe uitstraling geven zonder een kostbare verbouwing? Of je nu je muren wilt opfrissen, je meubels een tweede leven geeft of je keuken of badkamer wilt aanpakken: verven is de meest praktische oplossing voor elke verandering.
Bij MissPompadour vinden we dat je geen professional hoeft te zijn voor een prachtig resultaat. Wij denken proactief met je mee over de aanpak van jouw project, zodat je met zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.
WAAROM VERVEN MET MISSPOMPADOUR DE OPLOSSING IS:
- Ontdek meer dan 100 schitterende kleurnuances in onze exclusieve MissPompadour collectie.
- Onze verf is milieuvriendelijk geproduceerd met een minimale CO2 voetafdruk. Zo verf je niet alleen mooi maar ook verantwoord.
- Wij bieden een compleet assortiment aan verfbenodigdheden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer zodat een tijdrovend bezoek aan de bouwmarkt overbodig wordt.
- Als ambitieus familiebedrijf ondersteunen we je met diepgaande kennis en praktische tips.
Van de kleurkeuze tot aan de laatste kwaststreek: wij staan voor je klaar. Ervaar hoe makkelijk veranderen kan zijn en ga gewoon lekker verven! #lekkerverven
Am Reitfeld 10, 93161, Sinzing, Saksa
- +4917622225808
- advies@misspompadour.nl
- misspompadour.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 62 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Great product and very good customer…
Great product and very good customer service!

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Wat een fijne webshop/ site
Wat een fijne webshop/ site. Je kunt eerst de kleurkaarten bestellen en thuis op je gemak de kleuren uitzoeken. De saus is erg prettig om mee te werken. En de all-in lak kan echt overal op, wel eerst met een primer behandelen. Ook een snelle en nette levering. En de klantenservice is erg vriendelijk. En op de website staat volop inspiratie. Kortom, een Top webshop.

Mooie kleuren
Mooie kleuren. De verf dekt in 2 lagen, mooie afwerking.
Ik zal zeker nog bestellen!

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Snelle levering, mooie kleuren, de dekking is prima. Bij 1 bestelling liep de betaling vast, vanuit mijn betaalapp. Er werd goed meegedacht zodat ik mijn verf nog op tijd had om in het weekend lekker de schilderen. Top service!

Snel en goed bezorgt
Ik had fout gemaakt met kleur verf bestellen.
Liep allemaal langs elkaar heen
Maar het werd allemaal netjes opgelost ..
Ben tevreden .
Zijn nog niet aan schilderen maar kleuren zien er goed uit en snel bezorgdt binnen week hadden wij de verf binnen .benieuwd naar het resultaat .

Mooie kleurstalen
Mooie kleurstalen, met bijzonder mooie kleuren.
Jammer dat het ruim een week heeft geduurd dat deze binnen waren.
Dat maakt dat ik twijfel om verf te bestellen, als de levering dan ook zolang duurt...is dat een overweging voor mij om het niet te doen.
Voor de rest goede kwaliteit kleurstalen, goed verpakt

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Oud tuinbankje schoongemaakt en geverfd…
Oud tuinbankje schoongemaakt en geverfd met Blauw met viooltjes. In een keer dekkend, zonder grondverf. Supermooi geworden!

De vernis is superfijn
De vernis is superfijn! Geurloos en droogt snel. Lakverf vind ik te dun en vloeit niet lekker. Minder enthousiast daarover. De verfbakjes zijn echt de beste! Handig voor je kwast ernaast. Super!

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Snel geleverd wat ik had besteld
Snel geleverd wat ik had besteld.
Ben enthousiast over de kleuren. Tot nu toe gewend om met annie sloan verf te werken ga snel mijn ikea meubel verven ben heel benieuwd..

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Op tig verschillende manieren proberen…
Op tig verschillende manieren proberen te bestellen. Telkens kom ik een link tegen dat niet werkt om mijn bank app dat de link blokkeert. Genoeg rode vlaggen zou ik zeggen dat mij doet vermoeden dat het bedrijf fake is ?

Niet geleverd
Heb de kleurenwaaier besteld en dus afgerekend. Vervolgens een bevestiging ontvangen, maar nooit een waaier ontvangen. DHL geeft niet thuis, het e-mailadres advies at pompadour blijkt niet te werken! Dus onmogelijk om de klacht te deponeren en op te laten lossen. Zou daar zeker geen verfbestellen!

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
De verf is van erg slechte kwaliteit
De verf is van erg slechtekwaliteit, het dekt voor geen meter en er zijn minimaal 3 lagen nodig om het dekkend te krijgen. We hadden niet genoeg aan 2,5 liter voor een kamertje van 12 m2. Hierna 1 liter bijbesteld en de kleur kwam niet overeen. Zelfs niet ook maar een klein beetje.
Mooie marketing, maar het is allemaal een leugen. Er is niets van waar van wat ze beloven en gezegd gedaan te hebben. Trap er niet in!

Vastaus yritykseltä MissPompadour.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.