Snelle levering, alles kwam goed verpakt, allen een flesje was aan t lekker maar voor de rest heerlijk geurtjes mooie prijzen.
Edit: 13-09-2026. Na lang wachten uiteindelijk toch goed opgelost, ik mocht kiezen uit mijn geld terug of een andere parfum, bedankt voor de uiteindelijke oplossing. Helaas ruim 3 weken na deze r... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yara Tous concerated oil van Lattafa Zacht, romig en moeiteloos elegant. Een paar druppels pure luxe die de hele dag blijven hangen. ✨ Khair Confection van Lattafa Zoet, soepel en onw... Näytä lisää
Enorm lieve dame met heel veel kennis over geuren, koop hier je authentieke Arabische parfums uit Dubai!! Ze ruiken echt top en heel lang, ze geeft uitgebreid advies over wat bij jou past en helpt je... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Bezorging
Zodra je, je bestelling plaatst wordt het de volgende dag verzonden en daar ben ik blij om.
Mooi verpakking,heerlijk parfum.
Super snelle levering
Super snelle levering, zoals altijd! Wat ik zo mooi vind is het is op afstand maar het advies of iets wel maar ook of iets niet past is zo fijn en eerlijk.
0 reactie…
Helaas ruim 3 weken na deze recensie met reactie van de eigenaresse nog steeds mijn geld niet terug, ik snap niet dat je als bedrijf zijnde beloftes maakt en niet nakomt.. zou dit bedrijf zeker niet aanraden.
Super leuke live ervaren en middels de live op TikTok en grote bestelling gedaan, helaas duurde de verzending enorm lang. Toen ik eindelijk de bestelling binnen had, miste er helaas 2 parfums. Ik krijg 0 reactie via social media of op mijn e-mails. Heel erg jammer, en hoop dat ik snel de parfums krijg en anders mijn geld terug!!

Vastaus yritykseltä Missluxurious
Snelle service & heerlijke geuren
Nadat mijn eerste bestelling , niet alleen heerlijk rook maar ook nog eens super snel binnen was, heb ik blind het advies gevolgd van MissLuxurious om een tweede geur te bestellen. Ook hier weer ontzettend blij mee en de bestelling was ook weer super snel binnen 🥰
Geweldig
Zal altijd een terugkomende klant zijn, de aandacht voor klanten, de keuze aan assortiment die in detail wordt uitgezocht gebaseerd op haar klanten; niet wat de hele wereld inkoopt! Bijna altijd een snelle levering en de producten zijn echt topkwaliteit 🤍
Super goed
Super goed! Snel geleverd. Een fijne webshop met prachtige producten. Ik ben heel tevreden!!
Zeer aangenaam dame en mods,vlotte hulp…
Zeer aangenaam dame en mods,vlotte hulp plus uitleg altijd beleefd...en een vlotte veilige levering aan huis...dus blijf zo doorgaan girl🫶
Super lieve meid met veel kennis
Super lieve meid met veel kennis. Gezellige live op tiktok. Ik voelde me echt welkom. Super goed geholpen en ik had mijn bestelling zo snel binnen. Dank je wel en zeker tot de volgende keer.
Gewoon goed!
Fijne website je weet precies wat de bestsellers zijn ,en wanneer het produkt niet aanwezig is krijg je van zelf een seintje wanneer het weer binnen is...en bestellen maar. En vaak de volgende dag al in huis.
Super service gewoon.
Zeer tevreden snelle levering en…
Zeer tevreden snelle levering en heerlijke geuren, en betaalbaar
Big win
Bestel al een aantal jaar bij miss luxurious en vanaf toen ook nergens anders meer. Ze geeft advies die bij jou past en is perfect voor blind buys. Ik ben niet alleen fan van de parfums met kwaliteit maar ook van haar♡
Jammer..
De parfum is lekker. Maar ik mis een parfum in mijn order en ik heb nog geen contact kunnen krijgen met de shop eigenaar. Jammer.
Super!
Goed advies en uitleg omtrent de geuren en geurkeuze. Snelle levering. Leuke kortingscode. Mooie prijzen. En veel keuze.
Fast delivery, Disappointing Experience
Fast delivery, which is a plus. However, the promised promotion (free hair mist with orders over €75) was not honored, and there has been no response to my emails. Losing one star for not delivering what was promised and another for poor communication.