Missbena Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Я сделала заказ 2 марта, но до сих пор его не получила, отослала много писем, но получала автоматический ответ, сгенерированный для всех один и тот же. Летом мне написали , что будут разбираться с тра... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści! Nic nie zamawiać ! Minęło już 150 dnienia mojego zamówienia, odpisują w kółko ze moja paczka zaginęła i złożyli reklamacje do przewoźnika i mają 90 dni na rozpatrzenie reklamacji ! Ani kasy a... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zamówienie złożone 2 lutego. Nadal go nie otrzymałam. Firma odpisuje na maile z informacją, ze czas dostawy wynosi do 20 dni roboczych, które dawno minęły a zamówienia jak nie bylo tak nie ma. Nie po... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

23 maja 2026 złożyłem zamówienie. Oczywiście od razu opłaciłem. Do tej pory nie otrzymałem zamówienia i napewno nie otrzymam. Zażądałem zwrotu pieniędzy ale twierdzą, że to wina kuriera i będą z nimi... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

84 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nie polecam tego sklepu!

Nie polecam tego sklepu!! Jawne oszustwo, towar z Wietnamu, nie oryginalny. Zwrócony towar nie został odebrany przez sklep, przesyłka awizowana wróciła z adnotacją: "pod wskazanym adresem brak firmy". Kontakt e-mailowy utrudniony. Odradzam szczerze zakupy w tym sklepie

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Missbena

Bardzo nam przykro w zwiazku z ta sytuacja. Prosimy o kontakt sklep@missbena.pl w tytule wpisujac trustpilot. Napewno szybko znajdziemy rozwiazanie tej sytuacji.

missbena - oszustwo

Ten firma / sklep to oszustwo!Zamówiłam 25 lutego 2 rzeczy do tej pory ich mi nie przysłano.Po kilku dniach prosiłam o anulowanie zamówienia ale niestety nie mogłam .Kontakt telefoniczny jest nie możliwy . Prosiłam o zwrot pieniędzy i nadal nic.Z automatu pisane e - maile.Zgłaszam sprawę na Policję .

25. helmikuuta 2026

Oszustwo

Oszustwo! Niestety przeczytałam opinie dopiero po zamówieniu. Od razu próbowałam anulować wysyłkę i prosiłam o zwrot pieniędzy, ale na maila dostaje tylko automatyczne odpowiedzi że wysylka jest w trakcie realizacji i że standardowy czas tyle trwa... Ale minęło już kilka tygodni i nic się nie dzieje.

11. toukokuuta 2026

Odradzam,nie kupujcie,oszuści

Zamówienie złożone 27.02.26,do tej pory nie mam towaru. Zgłosiłam na policję.

27. helmikuuta 2026

Nie ma realizacji zamówienia

Nie ma realizacji zamówienia. Na maila odpisują sztampą. Zbywają klienta. To oszustwo. Nie róbcie tu zamówień .!!!!

Oszustwo!!!

Oszustwo!!!
Zapłacone,brak towaru.
Pierwszy raz się z takim czymś spotkałam.
Żałuję że nie sprawdziłam wcześniej tego sklepu.

3. toukokuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Firma Missbena to tragedia nie ma…

Firma Missbena to tragedia nie ma przesylki ani pieniedzy ,odpowiedz na meila to zamowienie w trakcie realizacji

Dramat

Dramat
Zamówiłam bluzkę w drugiej połowie marca do chwili obecnej cisza.

Saanut 1/5 tähteä

Nie ma kontaktu ze sklepem po opłaceniu…

Nie ma kontaktu ze sklepem po opłaceniu zamowieni. Zamówienie nigdy nie dotarło a polieniadze przepadły. Pozostaje zglosic sprawę na policję. Nie polecam wręcz odradzam to oszuści.

Oszusci

Oszusci ! Zamowenie zrobilam 26.04 .2026 r i nadal na niego czekam . Spawa jest zgloszona na policje . Odradzam zamawiac towar w tym sklepie. Szkoda ze wczesnej nie poczytalam komentarzy .

5. toukokuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Ostrzegam wszystkich przed tą firmą

Ostrzegam wszystkich przed tą firmą! Przez 2 tygodnie prosiłam mailowo o podanie polskiego adresu do zwrotu towaru. Nie doczekałam się, natomiast próbowali negocjować. Do zwrotu było prawie 600 pln, wiec na początku zaproponowali zwrot 70 pln i nieodsylanie paczek, potem 150 pln potem zwrot za 1 paczkę i cały czas nie było mowy o podaniu polskiego adresu do odesłania. Gdy zagroziłam zgłoszeniem sprawy na policję oraz do UOKIK zwrócili mi pieniądze nadal nie podając adresu do odesłania paczek. Dla mnie to potwierdzenie, że towar jest nieoryginalny. Nie kupujcie tam niczego. Co więcej nie ma podanego nru telefonu do kontaktu jest tylko mail. To zwykli oszuści.

30. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Firma Missbena to naciagacze.

Firma Missbena to naciagacze.
Złożyłam zamówienie 07.04.2026 roku i w dniu 28.04.2026 towar do mnie nadal nie dotarł.
Interweniowałam mailowo, wtedy dostaję odpowiedź z Missbena, że towar jest przygotowany lub, że paczka została nadana. Jednak towar nie przychodzi. Niezwykła opieszałość.
Ciekawe czy odzyskam pieniądze???

28. huhtikuuta 2026

Oszuści

Oszuści, na kolejne maile odpowiada bot, że wszystko jest w porządku i robią wszystko aby jak najszybciej wysłać towar. Zamówiłam w lutym i nadal ani towaru ani zwrotu pieniędzy

28. huhtikuuta 2026

Oszustwo

Oszustwo, nie wysyłają towaru i nie zwracaja pieniędzy

Edit: The company informed me that the shipping company lost the delivery, so they will claim it and it will take 90!!! Days. Then they will update me.
It’s ridiculous and it’s a scam. Client is not responsible for Missbena shipment issue. I asked them to return me the money.

Oszuści!!

Oszuści!!! Uważajcie !! Nie wysyłają towaru nie zwracają pieniędzy

20. helmikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Stanowczo odradzam robienia zakupów w…

Stanowczo odradzam robienia zakupów w tej firmie bo to oszustwo. Zamówiłam sukienkę i nie przyszła do dnia dzisiejszego a minęło ponad miesiąc. Telefonu nikt nie odbiera. Niestety po zamówieniu przeczytałam opinie o oszustwie więc napisałam maila z rezygnacją i żądaniem zwrotu pieniędzy. Odpisali że czas realizacji wynosi 30 dni a sukienka nadal nie przyszła. Nie ma adresu wysyłki. Zgłaszam sprawę na policję.

25. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści nie kupować zgłaszać do…

Oszuści nie kupować zgłaszać do Rzecznika Praw Konsumenta

25. huhtikuuta 2026

Paczka po miesiącu

Paczka po miesiącu, buty nieoryginalne, syf koło oryginału nawet nie staly chyba. T r a g e d i a. Za te sprzedaż powinna się policja i skarbowa zabrać.

To złodzieje

To złodzieje, podany nr telefonu ma zapchaną skrzynkę, nikt nie odbiera, brak odp. na maila, zamówienie złożone wiele dni temu, wciąż nie zmienia się status zamówienia - "przygotowujemy te pozycje do wysłania". Do zakupu namówiło mnie dziecko, bo mają w ofercie wymarzone buty. Żałuję, że nie sprawdziłem wcześniej opinii.

Saanut 1/5 tähteä

Niestety ten sklep to oszustwo

Niestety ten sklep to oszustwo, zamówienie złożone początkiem marca, nigdy nie dotarło. Na maile odpowiadają automatycznie, że wszystko w porządku. Sprawa zgłoszona do banku i na policję.

20. huhtikuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin