Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Møder barnet helt nede på jorden. De er søde, imødekommende, behagelige og virkelig dygtige til at behandle, men også kontakten med baby er god. Virkelig en god oplevelse for min datter på 6mdr og j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.
Yhteystiedot
Sports Allé 1, 4300, Holbæk, Tanska
- kontakt@minosteopat.dk
- minosteopat.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Møder barnet helt nede på jorden
Møder barnet helt nede på jorden. De er søde, imødekommende, behagelige og virkelig dygtige til at behandle, men også kontakten med baby er god. Virkelig en god oplevelse for min datter på 6mdr og jeg 🌞
Nem med parkering ved stedet og også lige overfor stationen.
God oplevelse
Skøn, afslappende, dybdegående behandling.
Man kommer hurtigt til
Man kommer hurtigt til, og Kasper i Holbæk, er fantastisk og hurtig til at finde frem til den korrekte behandling.
Kun store anbefalinger herfre
Super dygtige
Er blevet behandlet af Kuro flere gange. Han er så behagelig, lyttende og super dygtig.
Går til behandling hos Casper Glistrup…
Går til behandling hos Casper Glistrup i Slagelse pga af en fod der smerter og derved har udviklet et forkert gang mønster. Casper udviser stor imødekommenhed - tryghed og faglighed. Udover sine behandlinger giver han god rådgivning i forhold til hvad man selv kan gøre. Casper er meget ærlig omkring sin behandling og man føler sig i trygge hænder. Så klart en anbefaling herfra.
Professionel, nærværende og effektiv behandling
Jeg har været i behandling hos Casper Glistrup hos Min Osteopat for problemer i både knæ og skulder/nakke – og det har været en kæmpe hjælp. Casper er utrolig dygtig til at finde årsagen bag smerterne og behandle hele kroppen, ikke bare symptomerne. Man føler sig i trygge hænder, og han forklarer altid tingene, så man forstår dem. Jeg mærkede tydelige forbedringer efter kort tid og har fået værktøjer med videre. Kan varmt anbefales
Fagligt dygtig i både teori og behandling
Sarah er dygtig; analyserer og forklarer hvad hun gør og hvordan det hele hænger sammen. Jeg er fan og har allerede anbefalet hende til andre
Grundig undersøgelse
Grundig undersøgelse, forklaring og vurdering af årsagen til mine rygproblemer. Herefter igangsat målrettet behandling.
Havnet det rigtige sted
Mike var meget lydhør, og meget grundig med at sætte sig ind i mine udfordringer, samt give instruktioner omkring øvelser. Jeg ser frem til fortsat behandling😊
Kompetent behandling i venlig atmosfære…
Kompetent behandling i venlig atmosfære og meget fin forklaring på mine udfordringer.
Sara er super kompetent og er god til…
Sara er super kompetent og er god til at se på kroppen som en helhed og ikke kun isoleret på det sted der "brokker sig".
Hun har helt klart gjort en kæmpe forskel for mit behandlingsforløb og gjort at jeg igen kan arbejde og træne som jeg har lyst.
Sara er samtidig et rart og behageligt bekendtskab.
Blev hjulpet med akut opstået smerter i…
Blev hjulpet med akut opstået smerter i ben og ryg
God behandler der gav øvelser til gavn

Vastaus yritykseltä Min Osteopat
Virkelig dygtig og kompetent behandler
Vores 1 årige datter har gået hos Sara Mohr de sidste par måneder. Hun er simpelthen så dygtig og super god med mindre børn - vi kunne se resultater fra gang til gang og vores datter var meget tryg ved hende. Hun får vores bedste anbefalinger!

Varme anbefalinger
Vi startede hos Alex i Slagelse med vores datter, da hun var 4 uger gammel, og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Vi er blevet mødt med ro, nærvær og stor faglighed, og har følt os i trygge hænder hele vejen. Allerede efter første besøg så vi klare forbedringer, hvilket gjorde en kæmpe forskel for os. Derudover får man gode, konkrete værktøjer med hjem, som vi har haft stor gavn af i hverdagen. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Min Osteopat
Jeg fik en fin behandling
Jeg fik en fin behandling, nu glæder jeg mig til at det begynder at virke på neuropatien, det kræver tålmodighed

Det virker!
For det første kommer man til, til tiden. For det andet bliver man taget alvorligt og for det tredje. Det virker bare!

Professionel behandling
Meget imødekommende og positiv stemning. Yderst behagelig og professionel behandler (Peter Due Hansen)

Behagelig og god behandling
Behagelig og god behandling

Super oplevelse
Professionelt, grundigt arbejde, hvor jeg både følte mig hørt og ser. Vil altid anbefale MinOsteopat til andre

Vastaus yritykseltä Min Osteopat
En kæmpe anbefaling af Sara som…
En kæmpe anbefaling af Sara som behandlede min søn på 2 måneder. Sara var super god til at skabe en tryg ramme både for mig men vigtigst for min søn, som altid smilede til hendes behandlinger. Hun er rigtig god til at forklare dybdegående hvad hun og hvorfor, lytte til alle ens tanker og fangede problemer som vi ikke var klar over.
Efter første behandling og med hjemmeøvelser, mærkede vi en meget hurtig forbedring hos vores dreng.
Vil ikke tøve en anden gang, hvis vi havde brug for en session hos Sara igen!

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.