1. Vaihtoehtolääketieteen harjoittaja

Minna Løbner tilbyder kropsterapi og træning for private og firmaer, til at opnå øget velvære i krop og sind og en styrket evne til at håndtere hverdagens udfordringer.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Blev bedre til at lytte til mig selv og min krop

Jeg har netop afsluttet et tremåneders forløb hos Minna. Ved starten af forløbet var jeg i stor sorg og havde nervesmerter i mine ben. Mit nervesystem var belastet og uroligt. Jeg ser nu tilbage på en spændende rejse, hvor jeg gradvist er blevet bedre til at lytte til mig selv og min krop. Minna har hjulpet mig godt på vej med sin rolige, positive og lyttende væremåde, hvor jeg altid har følt mig set. Jeg er nu klar til resten af rejsen selv. Stor tak til Minna.

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Minna Løbner Kropsterapi

Kære Winnie, tusind tak for dine ord og for din tillid undervejs i forløbet.

Det har været en fornøjelse at være med på din rejse, og se hvordan du gradvist har fået det bedre. Jeg er glad for, at du har følt dig set og støttet, og jeg ønsker dig alt det bedste på din videre rejse!

Varm anbefaling

Efter fem besøg hos Minna kan jeg kun anbefale hende! Hun er åben, lyttende og skaber altid en tryg stemning. Hver gang tilpasser hun behandlingen til, hvordan jeg har det og hvilke områder jeg ønsker at arbejde med. Jeg er gået derfra både mere afslappet i krop og sind hver eneste gang og har fået nogle gode tips til behandling af stress mellem sessioner.

22. toukokuuta 2025

Kære Kristian,
Tusind tak for din varme anbefaling.
Det betyder meget for mig at høre, at du har følt dig mødt, lyttet til og tryg i forløbet. Og hvor er det dejligt, at du har kunnet tage tips og øvelser med dig videre.

Det har været en stor fornøjelse at følge dig de sidste par måneder og opleve din udvikling – både i krop og sind.

Tak fordi du deler din oplevelse her – og for din tillid 🙏✨

Den bedste kropsterapeut

Jeg har været i et forløb hos Minna i ca 6 måneder. Hun er helt fantastisk og har hjulpet mig med at løse op for tankemylder og bekymringer, der havde sat sig i kroppen. Hun er enormt behagelig at snakke med og jeg har været utrolig tryg i hendes hænder.

Jeg kan på det varmeste anbefale Minna.

17. huhtikuuta 2025

Kære Signe

Tusind tak for at dele din oplevelse, og for de varme ord.

Det gør mig glad at høre, at du har oplevet lettelse i tankerne og i kroppen, og du har følt dig tryg!

Tak for din tillid, din åbenhed og for at invitere mig ind i din proces.

Jeg ønsker dig alt det bedste videre på din rejse🌿

Minna

Minnas kropsterapi er blid men kraftfuld

Minnas kropsterapi har været en blid men samtidig kraftfuld støtte til min krop. Minna er utrolig nærværende, rolig og inspirerende. Hun har en fintfølende fornemmelse for at skabe et trygt rum, hvor man kan slippe spændinger, smerter og trække vejret lettere. Og så er hun en super god og respektfuld samtalepartner, der tør dele erfaringer og lade samtalen flyde i den retning, som kan få en selv til at se ens muligheder og udviklingspotentialer. Min krop og mit sind føles allerede meget lettere efter 10 behandlinger. Jeg er taknemlig for at have fundet Minna, og jeg kan varmt anbefale hende til alle!

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Minna Løbner Kropsterapi

Tusind tak for din fine udtalelse!
Det betyder meget for mig at høre, at du har følt dig tryg på briksen, og at både kropsterapien og vores samtaler har gjort en positiv forskel for dig.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig i din proces gennem de sidste par måneder.

Tak for din tillid – og for at dele din oplevelse her.

Jeg ønsker dig alt det bedste🌿

Kærlig hilsen,

Massage og kropsterapi

Jeg har gået hos Minna de sidste fem måneder. Hun er meget dygtig, professionel, sympatisk og ikke mindst empatisk.
Minna har hjulpet mig med at mindske smerter i en gammel skade ved hjælp af både massage og kropsterapi.
Jeg kan varmt anbefale Minna til både massage og kropsterapi.

26. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Minna Løbner Kropsterapi

Tusind tak de fine ord! Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft gavn af behandlingerne, og vi sammen har kunne mindske smerterne :D

Minna

Minna er utrolig god til at holde rum

Minna er utrolig god til at holde rum for de processer og oplevelser som opstår under vejs i behandlingen. Jeg føler mig mødt og set på en professionel, imødekommende og behagelig måde.
Den sidste behandling vil for altid stå helt lysende klart for mig som et kærligt mirakel.
Tak for dig Minna

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Minna Løbner Kropsterapi

Kære Anita, tusind tak for de fine ord – jeg bliver helt rørt over at sidste behandling stå som et "kærligt mirakel. Det er en gave at få lov til at holde rum, og jeg er så glad for, at du har følt dig mødt og set.

Tak for din tillid – og tak for dig!