Det var super nemt - og jeg har nu fået en kvittering fra kirkekontoret. Det hele på under 2 døgn. Men vær opmærksom på, at det kan gøres gratis ved at tage kontakt til dit lokale kirkekontor. Det opd... Näytä lisää
Minkirkeskat.dk lover en totalløsning som desværre ikke er tilfældet. Efter jeg havde betalt, (i øvrigt en højere pris end den de reklamerer for på websitet) modtager jeg et par timer efter en mail fr... Näytä lisää
Der findes flere der tilbyder samme service, og enda gratis. -jeg var sådan lidt tilbage holdene med st skulle dele mine oplysninger, valget blev her, da jeg kunne se at der var et cvr nummer bag. S... Näytä lisää
Få timer efter skrev jeg til dem, og det gjorde jeg også dagen efter, at de skulle lade være med at hjælpe mig, og sende mine penge tilbage. De kunne havde nået det, men ignorerede min henvendelse... Näytä lisää
Meld dig ud af folkekirken på en nem, hurtig og sikker måde med MinKirkeSkat.dk. Brug dine penge på hvad, DU tror på!
Møllegade 32, 8000, Aarhus C, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fungere ikke fik en mail fra kirke kontoret om at der var nogen som angivet at være mig. Fik besked om at jeg skulle bruge deres sikre mail funktion og ender med at skulle gøre det hele selv. Øv havde håbet på jeg ikke skulle gøre noget men ender med at bruge min tid på at gøre det selv.
Så skulle man også opleve dette. En hjemmeside der tjener penge på at udmelde mennesker fra folkekirken
Det gøres nemt ved selv at gå ind på folkekirkens hjemmeside.
Men her tager nogle sig betalt for det samme
Hvor idiotisk har man lov at være
Jeg vil blot gøre opmærksom på at det er gratis at udmelde sig af folkekirken.
Man sender blot en mail til sit bopælssogn, hvor man skriver at man ønsker at udmelde sig. Udmeldelsen har virkning fra den dag bopælssognet modtager udmeldelsen.
Det var hurtigt og nemt.
Let og overskueligt skema, der skulle udfyldes
Hvorfor i alverden betale nogen kr 308,- for at gøre noget, man selv nemt og hurtigt (og digitalt) kan gøre helt GRATIS??
Fremgangsmåden er ret godt beskrevet på borgerpunktumdk/samfund-og-rettigheder/Medlemskab-af-folkekirken
Så kontakt det sogn, du tilhører via et link på det pågældende sogns hjemmeside, og skriv, du vil udmeldes - done!
Send et underskrevet brev til præsten i dit sogn om at du vil melde dig ud. Det er gratis og der er ingen personkontakt.