Meget personlig og nærværende service fra start til slut. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Min familie har handlet her flere gange, og denne gang fik jeg ompolstret en skammel. Den blev leve... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Har lige fået polstret nogle møbler ved minidesign, har fået den bedste service og har lige modtaget mine møbler de spiller bare maks. minidesign holder hvad de lover og de lever top kvalitet! Tag enl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er så glad for mine flotte 7'er stole fra Minidesign i Århus. God vejledning omkring valget af polstring, Kenneth er meget serviceminded og svarer lynhurtigt på Messenger. Tilmed blev blev stolene... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Om Mini design Velkommen til Mini Design hjemmeside – Vi løser alt fra stoleflet, møbelrens, polstring af møbler og pulverlakering af møbelstel. Vi er en virksomhed, der er dedikeret til at hjælpe dig med at bevare skønheden og komforten i dine møbler i årevis. Vi forstår vigtigheden af at have smukke og funktionelle møbler i dit hjem eller virksomhed, og derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester til at opretholde og reparere dine møbler. Vores team af erfarne og professionelle håndværkere vil sikre, at dine møbler ser ud som nye igen. Vi er stolte af vores kvalitetsarbejde og vores engagement i at levere enestående kundeservice. Tak fordi du valgte Mini Design.
Yhteystiedot
Frederiks Alle 116, 8000, Aarhus, Tanska
- Info@minidesign.dk
- minidesign.dk
Kundeservice når det er bedst!
Vi har netop fået leveret en hynde på specialmål i sort læder. Minidesign stod også for ompolstring af vores 20 syverstole.
Hver gang har det været en god oplevelse.
Høj kvalitet, høj faglighed og kundeservice ud over det sædvanlige. Du er i gode hænder hvis du handler her.
Høj kvalitet og konkurrencedygtige…
Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, hvad angår både materiale sortiment og udførelse af polstring. Har fået polstret designermøbler i både olivengarvet læder og uldstof fra Kjellerup Væveri. Serviceniveauet er højt og personalet er venligt og yderst kompetent.
Mo Krag
Fremragende service og kvalitet
Fremragende service fra første til sidste sekund. Vi fik rigtig god og ærlig rådgivning under første besøg i butikken, hvorefter vi fik mulighed for fremvisning af flere stole i vores lejlighed så vi kunne vælge de helt rigtige stole. Til slut blev varerne leveret lynhurtigt helt til døren af en super flink chauffør. Alt spiller bare når man handler her, og kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Har i dag modtaget 6 stk
Har i dag modtaget 6 stk. 7er’ stole i det smukkeste skind, i farven Brandy.
Fantastisk og hurtig service. En meget sød og rar chauffør leverede varerne med fuld tilfredshed herfra.
Vi vil helt sikkert handle der igen.
Helle Johansen Korsør
God kvalitet og service
Jeg har i længere tid været på jagt efter syverstole i en speciel mørkebrun farve med en god kvalitet læderbetræk. Det kunne Minidesign være behjælpelig med til en fornuftig pris. God service og god opfølgning på de leverede varer indenfor kort tid. Bedste anbefalinger herfra👍
Vores syverstole har fået nyt liv
Vores syverstole har fået et helt nyt liv, fra 80’er koboltblå til semianilin læder. Alt i processen, fra første henvendelse til afhentning samt efterfølgende spørgsmål vedr. pleje af stolene, har været kendetegnet af en passion og lyst til at gøre kunden tilfreds. Tak!
Fik leveret stolene hurtigt
Fik leveret Arne Jacobsen stole hurtigt og med levering det gik hurtigt og der var professionel korrespondance under hele forløbet. Top service vil klart handle der igen ☺️
Gamle stole fik nyt liv!
Vi har fået restaureret 4 stk. JL Møller stole, der havde set bedre dage efter mange års slid. Vi har fået de smukkeste stole retur, og kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Vi vil anbefale Minidesign til alle, der skal overlade møbler med affektionssværdi til reperation - håndværket er i top, og kundeservicen er upåklagelig og meget smidig. Vi vil klart vende tilbage som kunder ved Minidesign!
Vi har netop modtaget 6 stole fra…
Vi har netop modtaget 6 stole fra Minidesign men fortrød farven efter modtagelse. Uden problemer har vi fået stolene ombyttet, men også leveret på adressen for 2. gang uden beregning. Der har været hurtigt svar på alle henvendelser, hurtig levering og bare generelt super service. Vi er yderst tilfredse også med kvaliteten af det produkt, vi har købt.
Simone/Claes København
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at handle hos MiniDesign, og jeg er simpelthen så begejstret, at jeg føler, at jeg er nødt til at dele min oplevelse. Det er uden tvivl en lille perle inden for netbutikker, der specialiserer sig i designmøbler.
Først og fremmest imponerede udvalget mig virkelig. MiniDesign har kurateret en imponerende samling af designmøbler, der appellerer til både moderne og klassiske smagsløg. Jeg kunne mærke, at der var lagt stor vægt på kvalitet og æstetik, hvilket gav mig tillid til mine køb.
Bestillingsprocessen var enkel og problemfri. Hjemmesiden er brugervenlig, og navigationen er intuitiv. Jeg satte pris på, at der var tilstrækkelige oplysninger om hvert produkt, hvilket gjorde det lettere for mig at træffe informerede beslutninger. Desuden blev jeg glædeligt overrasket over den hurtige levering. Mine møbler ankom i perfekt stand, og jeg var i stand til at nyde dem i mit hjem inden for kort tid.
Kundeservicen hos MiniDesign er også bemærkelsesværdig. Jeg havde et par spørgsmål angående min ordre, og de reagerede hurtigt og professionelt. Det er tydeligt, at de værdsætter deres kunder og stræber efter at levere en fremragende serviceoplevelse.
Samlet set vil jeg varmt anbefale MiniDesign til alle, der søger unikke og kvalitetsbevidste designmøbler. Deres dedikation til kundetilfredshed og evne til at levere enestående produkter har gjort mig til en fast kunde, og jeg ser frem til at handle hos dem igen i fremtiden. Tak for en fantastisk oplevelse!
Nyt flet på mine 6 Wegner stole
Jeg fik nyt flet på mine 6 Wegner Y-stole og er yderst tilfreds med resultatet. Stolene er 40 år gamle, men har nu fået nyt liv med det smukkeste flet. Det har været en rigtig tryg og god oplevelse, at handle med Mini-design - god kommunikation og høj kundeservice. De varmeste anbefalinger herfra!
Perfekte stole og smuk kvalitet🌟
Fantastisk service, virkelig i top🌟 Perfekte stole, smuk kvalitet og levering lige så! Vi køber vores møbler kun ved Mini Design, her ved vi at det er kvalitet og vi finder ikke bedre😍
Fantastisk service og kommunikation fra…
Fantastisk service og kommunikation fra start til slut. Superflotte møbler, veludført ompolstring. De varmeste anbefalinger, og 10 stjerner herfra😀
Rigtig god service
Rigtig god service! Vi købte nogle stole og alt spillede bare. Stor anbefaling herfra!
Service udover det sædvanlige !
Perfekt vejledning, hurtig service. Absolut værd, at købe sine møbler hos MiniDesign. Tak :)
God service, flot pris, kvalitet og hurtig levering
Jeg har kun positive ting at sige om Minidesign. God service, flot pris, høj kvalitet og ikke mindst hurtig levering. Alt i alt en fantastisk oplevelse. Tak til Kennet for sublim service. Det er ikke sidste gang.
Utrolig flotte og professionelt nypolstrede Arne Jacobsen syver stole
Så fantastisk en service. Vi købte de fire ompolstrede Arne Jacobsen stole online og kontakten har været ordentlig og top professionel hele vejen. Stolene er fragtet fra Aarhus til Nordjylland og fragtet sikkert af en utrolig sød og hjælpsom chauffør. Stolene er utrolig flotte og professionelt ompolstret. Vi kan kun give Minidesign vores bedste anbefalinger og vil selv handle hos dem igen en anden gang, når det er relevant ☺️
Imponerende resultat
Flot fysisk butik, kanon service - helt sikkert mit valg når jeg skal handle dansk design næste gang.
Har fået ompolstret en svane, og resultatet er imponerende, og lavet super lækkert materiale af kvalitetslæder.
Kan varmt anbefales !
Fantastisk service
Fantastisk service
Flot flot håndværk. 7 ⭐️ herfra.
Hyggelig butik, der er et besøg værd.
Bestemt ikke sidste gang vi handler med Kenneth og Co.
Bedste service og kvalitet 😁
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.