Mindre Rod Mere Dig - Professionel oprydning til private Arvostelua 3

4. Asunnon raivaus- ja tyhjennyspalvelut
  5. Toimiston kunnostuspalvelut
  6. Itsepalveluvarasto

Yrityksen kirjoittama

**Professionel hjælp til oprydning** Ting er ofte fyldt af følelser, minder og forventninger, hvilket kan gøre oprydning overvældende. Dette gælder både hverdagsrod, og alle de ting, vi samler gennem livet. At flytte til et nyt hjem kan være en stor fysisk og mental omvæltning. Det kan være svært at rydde op og skille sig af med ting, selvom de ikke længere støtter det liv, du ønsker at leve i dit nye hjem. Jeg tilbyder personlig, professionel og hands-on oprydningsservice. Jeg glæder mig til at hjælpe dig. Kærlig hilsen Nina

4,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har gennem det sidste år ‘gået’ til…

Jeg har gennem det sidste år ‘gået’ til oprydning hos Nina. Hun har med kærlig men bestemt hånd hjulpet mig med at få fulgt flere oprydningsprojekter til dørs. Med sin umiddelbare og omsorgsfulde tilgang har hun hjulpet mit lidt kaotiske familiehjem til at få nogle gode rutiner og til at få muget ud af ting vi ikke bruger. Det har været guld værd!! Vi fortsætter det gode arbejde fordi hvor andre går til psykolog, coach eller noget helt tredje for sit sind der går jeg til oprydning hos Nina. Det har givet mig en ro i mit kaos 🧡

30. kesäkuuta 2025

Kære Charlotte,
Tak for de pæne ord, det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og se din udvikling.
Kh Nina

Saanut 5/5 tähteä

Den rare følelse af at være kommet konkret i gang.

Det var primært en god ting at få et skub, så man kom konkret i gang, både fysisk og åndeligt!
Det mest overraskende var, hvor nemt det gik, når man startede med en let delopgave og fik den udført og afsluttet. Jeg fik truffet beslutning om næste delopgave - og den blev også udført.
Jeg havde forberedt mig, men savnede netop den professionelle hjælp til at få udførelsen i gang. Der var en fast og venlig hånd i den leverede service.

2. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Mindre Rod Mere Dig - Professionel oprydning til private

Kære Jlr, Jeg er glad for at jeg kunne bidrage til din oprydningsproces. Kh Nina

En fantastisk oprydningsspecialist!

Nina er simpelthen en fantastisk oprydningsspecialist! Hun er empatisk, realistisk, fornuftig og ordentlig, og hun har lært mig mange oprydnings- og sorteringsfifs, som jeg nu bruger dagligt. Det giver mig enormt meget fornyet energi at have styr på sagerne i hjemmet. Jeg kan anbefale hendes coaching på det varmeste.

1. huhtikuuta 2025

Kære Cecilie, Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse. Kh Nina

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin