Mindler - Psykolog online Arvostelua 226

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Den jag pratade med var mycket bra för att han tog mig på allvar men kunde även va skämt glad appen är bra för att den är enkel att förstå och bra val möjligheter

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Psykologi

Yrityksen kirjoittama

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

4,4

1 tähti

Mycket bra

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Jag har haft en bra upplevelse av min…

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt att öppna upp sig.
Jag rekommenderar starkt.

2. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Fick nästan be om ursäkt om att jag…

Fick nästan be om ursäkt om att jag bokade tid

7. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Tatiana,

Vi beklagar din upplevelse. Så ska du inte behöva känna när du söker hjälp hos oss. Att be om hjälp och boka en tid är ett viktigt steg, och du ska alltid känna dig välkommen, respekterad och omhändertagen när du söker vård hos oss.

Vi tar din upplevelse på största allvar och vill väldigt gärna se närmare på vad som har hänt. Eftersom vi på grund av patientsekretessen inte kan diskutera specifika ärenden här på Trustpilot, uppskattar vi om du vill kontakta vår kundservice direkt via appen eller vår hemsida. Då kan vi undersöka vad som skett och hjälpa dig vidare.

Ta hand om dig!

över förväntan

Christina la sig på samma nivå som mig och det klickade så rätt. Hon mötte mig precis i det jag behövde just här och nu och kunde sätta ord på saker och ting. Jag är väldigt tacksam och ser fram emot fler sessioner.

23. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Avbruten behandling

Min psykolog var helt okej, men programmet kändes lite ytligt/fyrkantigt och inte helt anpassat efter mina behov/livssituation. Efter två bedömningssamtal och ett samtal fick jag ett meddelande om att min psykolog inte skulle jobba kvar. Det är ingen katastrof för mig personligen, jag har fått hjälp via mitt fackförbund istället, men jag tycker att det var dåligt och oprofessionellt skött. Det är märkligt att inleda en behandling och sedan avbryta den mitt i och då enbart hänvisa till kundtjänst och att de kan stötta med att hitta en ny psykolog. Jag tänker främst på att det finns människor som mår riktigt dåligt och för dem skulle detta kunna leda till stor försämring i måendet.

18. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Lina,

Tack för din recension och vi beklagar verkligen att din behandling avbröts så plötsligt. Vi hade önskat att kunna ta denna information i ett samtal med dig och beklagar att det inte blev så i ditt fall. Det är viktigt för oss att övergångar sker med kontinuitet och omtanke, särskilt med tanke på hur sårbar situationen kan vara för många.

Vi tar med oss din feedback kring hur situationen hanterades och ser det som värdefullt i vårt fortsatta förbättringsarbete. Om det är något vi kan hjälpa dig med, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ta hand om dig,

Saanut 1/5 tähteä

Allt är bra för mig

Allt är bra för mig, det är en psykolog.
Väldigt snäll och vänlig.

17. maaliskuuta 2026

Hej Driss!
Tack för din fina kommentar och vi är glada att höra att du är nöjd med din psykolog.

Vi noterar dock att stjärnbetyget blev ganska lågt. Om detta bara var ett litet misstag vid tangentbordet så kan du ändra ditt betyg i efterhand. Om det däremot är något i din behandling som du inte var nöjd med, ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig vidare.

Ta hand om dig,

Saanut 5/5 tähteä

Mindler är super för att resa ut sina…

Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man jobba med just det. Det är subventionerat och har man rätt till subventionen finns det ingen anledning att inte gå till psykolog. Det är fantastiskt. Rekommenderas varmt.

13. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin