Mindcontroller Anders Aakjær LassenArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Jeg har oplevet Anders show nogle gange og set både børn og voksne blive fuldstændig tryllebundet af hans kunster. Det er forbløffende og forunderligt, og så er det rigtig sjovt. De bedste anbefaling... Näytä lisää

Vi havde fornøjelsen af at opleve Anders Lassen som mindcontroller til vores 40 års fødselsdag, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Han var både utrolig sjov, nærværende og mege... Näytä lisää

Vi havde hyret Anders til vores firmafest for 36 personer, han ejede rummet og startede med "ydmyge" direktøren og holdt alle rummet fixeret på hans show. Det var harmdirrende godt og selvom han gj... Näytä lisää

Anders er virkelig imponerende - det er nogle vilde evner han besidder. Hele selskabet til min mands 50 års fødselsdag var blown away … de tricks han havde i ærmet var virkelig fantastiske … alle var... Näytä lisää

1. Yritysviihdepalvelu
  2. Taikuri

Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

62 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anders’ evner som mindcontroller var…

Anders’ evner som mindcontroller var intet mindre end imponerende, og han formåede at fange alles opmærksomhed fra start til slut. Det var en moderne, professionel og meget underholdende oplevelse, som efterlod os alle forbløffede og fascinerede. Endnu engang tak for en fantastisk optræden til vores firmafest – det var et klart højdepunkt for mine kolleger og jeg!

30. elokuuta 2024

Tusind tak :-)

Ekvilibristisk!

Fantastisk performance! Anders underholdt vores gæster på fabelagtig vis. Fortryllende og mindblowing. Vi var godt 20 gæster og Anders involverede en pæn del af "flokken". Anders mestrede også på fin vis, at gå udenom en gæst, der er begyndende dement.
Det er ikke sidste gang, vi (og vore gæster) lader os underholde af Anders.

7. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak Niels, jeg håber virkelig vi ses en anden go' gang

Alle aldre nød forestillingen sammen

Vi havde bestilt Anders til et show i anledning af boligforeningens 100 års jubilæum. Vi var 250 i alle aldre.
Anders leverede et show, der fik både børn og voksne til at tabe næse og mund.
Publikum blev inddraget i showet og Anders havde et godt greb om de deltagende børn.
Alle tænker med glæde og stadig undren tilbage på oplevelsen

9. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Sjældent har jeg deltaget i en større fest - glade mennesker overalt.
Hils omkring dig...

Fantastisk show

Trods en for Anders lidt usædvanlig lille flok (9 personer) fik han fortryllet og manipuleret os på bedste vis. Helt utroligt godt!!

6. syyskuuta 2024

Småt men godt :-)

Vildeste show jeg har været til

Vildeste show jeg har været til.
Han gør det umulige og man bliver helt paf.
Du skal helt klart prøve at være med eller se på.

7. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Glad for, at jeg "væltede" dig

Super fantastisk oplevelse fra start…

Super fantastisk oplevelse fra start til slut. Alle gæster var fuldstændig betaget af Anders og hans optrædende… Der er stof til eftertanke når Anders har forladt rummet. Hvordan Anders formår at komme ind i folks hoveder er os stadigvæk en gåde. Vi vil har kun godt at sige. Det bedste underholdning vi nogensinde har oplevet:)

31. elokuuta 2024

Tusind Tusind Tak :-)

MINDBLOWING

Er du på udkig efter et mindblowing indslag, så kan jeg V A R M T anbefale Mindcontrol | Anders Aakjær Lassen.
Vi bookede Anders til et firmaarrangement og han fascinerede, tryllebandt og underholdte i topklasse og blev dagens store samtaleemne.

3. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Det var en kæmpe oplevelse at optræde for jer hos Louis Poulsen - Håber vi ses en anden go' gang...

Fantastiske Anders kastede stjernestøv…

Fantastiske Anders kastede stjernestøv over vores datters konfirmationsfest, med sin charme og humor fortryllede han os alle sammen med sin magiske optræden. En dejlig oplevelse, som der vil blive snakket om længe. Top professionel og kan varmt anbefales. Vh Mikkel

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak Mikkel - hils din datter og alle hendes gæster...

Anders leverer endnu et fantastisk show

Anders leverer et fantastisk show, der gang på gang imponerer, og lader én sidde tilbage med følelsen af, at han er i stand til det umulige.

Anders’ show kan klart anbefales til din næste fest!

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Det sjove er at skubbe lidt til mulighedernes grænser...

Kæmpe anbefaling - Anders er for vild!

Kæmpe anbefaling - Anders er for vild!

Jeg oplevede Anders show til et bryllup og det var helt fantastisk. Alle gæster var virkelig begejstrede og snakkede om showet resten af aftenen

Det skal man opleve!

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Jeg ku' ik' ha' sagt det bedre selv, Mathilde. Det skal man opleve ;-)

Kæmpe skud ud til Anders

Klar anbefaling herfra. Anders leverede et fantastisk show, som imponerede alle og skabte grobund for gode og sjove samtaler om, hvordan vi som mennesker mere eller mindre frivilligt lader os manipulere.

10. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Det fascinerer mig at skubbe til folks underbevidsthed :-)
Tak for de rosende ord.

Fantastisk

Jeg har flere gange haft fornøjelsen af Anders' magiske show, både i større og mindre selskaber, og er hver eneste gang blevet lige imponeret.
Absolut fem stjerner herfra.

7. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak for de 5 stjerner, Stig - måske er det snart tid til at se mit nye show ;-)

Formidabel underholdning

Står du og mangler fantastisk underholdning til firmafesten, konfirmationen, fødselsdagen eller hvad som helst andet, så kan du med ro i maven booke Anders.
Anders leverer underholdning på meget højt niveau og for alle aldersgrupper. Jeg har oplevet Anders flere gange, og bliver stadig forbløffet over hans magiske evner.
Jeg har selv booket Anders til et privat arrangement, og mine gæster var ovenud begejstrede og virkelig godt underholdt.
Anders får mine bedste anbefalinger.

7. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Tak for de rosende ord, Rikke :-)

Kæmpe anbefaling !!

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg har haft fornøjelsen af at se shows med Anders ad flere omgange, både målrettet børn og voksne.
Jeg har booket Anders til et større arrangement med kollegaer (80 personer) samt til en mindre gruppe 15-20 personer. Begge gang var alle blæst bagover og tricks blev livligt diskuteret i dagene efter.
Et show med Anders er både underholdende, sjovt og fængende!!

2. elokuuta 2024

Tak Barbara🤩

Jeg har oplevet Anders flere gange

Jeg har oplevet Anders flere gange, senest til et større firmaarrangement, hvor jeg havde anbefalet ham. Og mine kolleger var både forbløffet, måbende og flade af grin på samme tid.
Anders er enestående til at involvere og underholde sit publikum, og han er en magisk oplevelse hver gang. Han har et stort repertoire af forskellig typer magi og manipulation med i kufferten - både for voksne og børn.

15. toukokuuta 2024

Tak, Alex !

Mindcontroller - Anders

Jeg har oplevet Anders flere gange og han er en fantastisk oplevelse/underholdning til en fest du skal holde. Han tager fisen på jer og i sidder tilbage med en oplevelse ud over det sædvanlige😉 Jeg synes klar i skal prøve at booke ham til jeres næste fest, firma arrangement eller andet. Stor anbefaling herfra👍🏻

23. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Mindcontroller Anders Aakjær Lassen

Enig, Christine, jeg synes oss' at I (allesammen) skal tænke psykologisk underholdning til jeres næste fest :-)

Jeg har oplevet Anders flere gange og…

Jeg har oplevet Anders flere gange og hver gang sidder jeg tilbage med en følelse af at blive snydt på den gode måde, har også været hans “offer” og blev kørt rundt af ham på den gode sjove måde. Vildt som han kan trylle binde en og jeg vil helt klar anbefale ham som underholdning. Anders er super professionel, dygtig og sjov.

11. toukokuuta 2024

Glad for, at jeg fik lov at "vælte" dig, Dennis

Magisk underholdning og glade studenter

Har oplevet Anders flere gange via optræden på skoler og ungdomsuddannelser. Her ramte han de unge spot-on, så jeg valgte derfor at booke ham privat til studentergilde.
Han tog både familie og de unge studenter med storm. God humor, spændende tankemanipulationer og så blev gæsterne inddraget i showet.
Ekstra overraskelse var, at han sluttede med at lave ballonhatte til de festglade unge. Det var herligt og dekorativ at se de dansende unge med farverige hatte
KÆMPE anbefaling herfra / LR

15. heinäkuuta 2023

Fantastisk og dybt imponerende

Fantastisk og dybt imponerende.
Har altid tænkt…. Ha, mig får de sgu ikke.
Men jeg kunne intet stille op. Anders tog fusen Big time på mig og alle de andre til arrangementet.
Meget dygtig.

10. tammikuuta 2024