millnorway.com Arvostelua 16

4,1

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Terassevarmer har fått liv igjen

Fjernkontrollen sluttet å funger etter en god del år. Forhandler av ovnen kunne ikke skaffe ny, men jeg fikk mailadresse til MILL. Saken ordnet fra Mill samme dag og ankom meg i dag (4/3-26). Satte inn batterier og nå har jeg på nytt kontroll over oven.
Takker for hurtig respons.
Arne Gunnar

19. helmikuuta 2026

Mill anbefales. Super APP.

Jeg har kjøpt en panelovn, en løs varmeovn, en oljeovn og 5 smartkontakter fra MILL. Alt koblet opp i deres genial og fine APP. Alt kobles lett opp, og kan styres lett og smidig fra APPen. Hadde et par tekniske spm., og MILL kundeservice svarte raskt og presist. Mange funksjoner i APP, og produkter som også ser fine ut. Eneste jeg nå venter på er en luftfukter fra MILL med APP tilkobling så er MILL oppsettet komplett hjemme. Anbefales!

2. helmikuuta 2026

Det har været en af de bedste kundeservice jeg har oplevet.

Det har været en af de bedste kundeservice jeg har oplevet til dato.

Jeg har haft nogle defekte El radiator, som blev købt ved Komplett.dk. Komplett.dk kunne ikke hjælpe mig videre og derfor blev jeg kontaktet af Mill.

De kunne hjælpe mig med det samme samt løse mit problem med mine defekte El radiator.

Jeg kan klart anbefale Mill for deres produkter (selvom de var defekte, men det er elektronik og alt kan gå i stykker med tiden, men selve produktet lever op til det, det skal samt ekstra funktioner) samt deres kundeservice som er i top.

6. helmikuuta 2026

Du blir lurt.

Fin og bra ovn, men mill har nedgradert produktene, funksjoner som var der ved kjøp og grunne til at jeg kjøpte, eksisterer ikke lengre. Vedr fjernstyring av termostat/varme. Så måtte man kjøpe egen mill sokkel, da fungerte alt igjen, men etter litt endret de funksjonen også her, så nå kan man bare skru av og på via app på gen2 ovner. De kan heller ikke styres manuelt lengre så lenge de er tilkoblet appen og WiFi.
Veldig merkelig å gjøre egne produkter dårligere for mersalg av tilleggsutstyr, som også gjøres dårligere. Gidder ikke 2-5 tilleggsutstyr for en funksjon som opprinnelig var i produktet og kostnadene med det. Nå skifter jeg alle og kjøper Adax,

Også mye knot å få koblet til WiFi i første omgang.

Eneste pluss er design.

19. joulukuuta 2025

Lynrask og god service!

Super service, raskt og enkelt.
Hadde behov for en nytt varmerør til en Mill infrarød terrassevarmer. Tok kontakt og de sendte nytt rør dagen etter. Levering var på to dager. Prisen var mye lavere enn de prisene jeg fant på nett.

Anbefales sterkt

1. heinäkuuta 2025

Super service, raskt og eneklt

Hadde en glass ovn der glasset var knust. Kom i kontakt med mill om reserveglass, som ble sendt på dagen etter jeg fikk kontakt fra forespørsel. Levering var på to dager.

Å anbefale ved behov av reservedeler for mill over😁

15. heinäkuuta 2025

Hyggelig support – problemet løst

Har flere eldre Mill Gen 2 panelovner som ikke lenger kunne kobles til nettet. Kontaktet kundeservice – de var veldig hyggelige og hjelpsomme. Jeg endte opp med å få tilsendt nye adaptere, så nå får jeg koblet opp ovnene igjen. God oppfølging!

18. kesäkuuta 2025

Heater seems to be really good quality…

Heater seems to be really good quality but it’s sold and advertised with matter support… and there’s no support in the iOS app for matter. Such a shame. I feel like they missold this to me. Their support has been useless so far too, telling me to uninstall and reinstall the app. When i did… but it made no difference. Maybe it’ll work on android… who knows.

8. huhtikuuta 2025

Mill ovner som ikke virker

Mill er helt fraværende når det gjelder info at appen ikke virker. Hører ingenting. Hvor lenge skal jeg være uten forbindelse til wifi ovnene jeg har? Dette har nå pågått i lang tid og ingenting skjer... dette Mill produktet er vel ikke noe jeg vil anbefale for de som er på utkikk etter et fjernstyrt anlegg til oppvarming

6. lokakuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili