Saanut 1/5 tähteä

Dure zonnepanelen laten installeren 5 jaar geleden na er min of meer ingeluisd te zijn tot verplichte koop. Al langer problemen maar de technische Milieubeheer Nederland is never nummer nooit bereikb... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en gewoon doet wat het belooft. Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Milieubeheer Nederland doet WEL wat het belooft. Er werd tijdig contact o... Näytä lisää

1. Kansalaisneuvontapiste
  2. Kuluttajaneuvonta
  3. Ympäristöneuvoja

Yrityksen kirjoittama

Uw partner in verduurzaming, besparen en CO-2 reductie.

2,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vreselijk bedrijf!!

Vreselijk bedrijf!!! Ik heb een monteur nodig voor de zonnepanelen, omvormers werken niet meer... Ik probeer contact te krijgen sinds oktober vorig jaar, reageren nergens op, bellen niet terug, laten mij eindeloos in de wacht hangen, mailen niet terug. Nu een zzp'er ingehuurd. Weg garantie? Ik ga wel proberen de kosten te verhalen...advie: ga niet in zee met dit bedrijf!! Communicatie is vanaf dag 1 waardeloos!!

14. maaliskuuta 2026

Onbetrouwbaar en duur

Al langer problemen maar de technische Milieubeheer Nederland is never nummer nooit bereikbaar.

2. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ga niet met deze partij in zee!

Maak niet dezelfde fout die ik en vele anderen hebben gemaakt door met deze partij in zee te gaan!

Ik heb in november 2024 een offerte getekend voor het plaatsen van een thuisbatterij. Nu zitten we in december 2025 maar nog steeds geen accu, terwijl ze aangeven: na schouw binnen 14 dagen geplaatst. Staat ook zo op hun website.
Ik moest de helft aanbetalen (ca. € 8.000,-). Dit gedaan en sinds dien niets meer gehoord. Ik moest bellen om te vragen of de betaling in goede orde was ontvangen. Kort daarna nog een omvormer opgehangen en toen werd het echt stil. Ik maanden geprobeerd te bellen, maar kreeg niemand te pakken. Pas na een maand of twee werd te telefoon beantwoord en iedere keer kreeg ik als antwoord: we hebben de batterijen niet op voorraad maar de komen er aan. Heb ik moeten aanhoren tot de afgelopen zomer. Van de zomer kreeg ik een telefoontje dat de batterijen er zijn, dus een afspraak gemaakt voor plaatsing. De dag van plaatsing niet verschenen. Ik heb ze toen gebeld, nieuwe afspraak gemaakt en weer niemand verschenen. Toen weer een paar keer gebeld om te horen te krijgen dat ik teruggebeld wordt voor een nieuwe afspraak. Tot op heden ben ik niet terug gebeld. Ik voel me belazerd door dit bedrijf, dus heb mijn rechtsbijstand ingeschakeld. Ook op hun berichten en telefoontjes wordt er niet gereageerd. Ik heb inmiddels aangifte gedaan wegens oplichting. Ik ben ook van plan de media inschakelen, want als er iets is war in een hekel aan heb, zijn het oplichters.

18. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top boys.Na lang wachten en verschijnende…

Na lang wachten en verschijnende pogingen om contact te krijgen is uiteindelijk toch de OTGU thuisbatterij geplaatst door Yaninck en Harry.Dit hebben zij zeer kundig en netjes gedaan en ook de uitleg was top.Het was het wachten waard.

Reneb

14. marraskuuta 2025

Supertevreden

In 2023 heb ik al zonnepanelen laten installeren door MBNL
Afgelopen maand kwamen daar ook een thuisbatterij en warmtepomp bij – allemaal zonder eigen investering, dankzij het Warmtefonds.

Tot nu toe ben ik supertevreden over de service, het advies en de installaties. Ik ben altijd netjes geholpen en al mijn vragen, zowel vooraf als achteraf, werden meteen beantwoord.

Mansur, Natasja, Jose, Mustapha, Samid, Yannick, Harry en Tim: ontzettend bedankt voor het hele traject! 🙌

18. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niet bereikbaar en komen afspraken niet na

Nee, ik verwar jullie niet met een ander bedrijf!
Jullie service is ronduit slecht. Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar (na zeer veel keren in de wacht te hebben gestaan met dat £*^> deuntje kan ik dat wel stellen). Er wordt niet gereageerd op mail of app. En jullie komen jullie betalingsafspraken en andere afspraken niet na. Uiteindelijk alles zelf via ander bedrijf moeten regelen. Met de nodige kosten die jullie zoals toegezegd zouden betalen. Maar nogmaals; contact maken met jullie is niet mogelijk.

29. syyskuuta 2025

Grootste oplichters !!!

Grootste oplichters !!!

Ze verkopen je zogenaamd een batterij terwijl het gewoon een lening is , gebrekkig Nederlands waarschijnlijk een callcenter uit marokko of turkije

Pas op mensen dit is echt een oplichting,
milieubeheer Nederland, MBNL service BV , en nog vele andere namen die ze gebruiken om je een batterij van 20.000 euro te verkopen .

15. syyskuuta 2025

Beste reviewer,

Wat jammer om te lezen dat u ons zo omschrijft 😔. Wij begrijpen dat frustratie soms hoog kan oplopen, zeker als u mogelijk behoort tot de groep klanten die tijdens de leverproblemen te maken heeft gehad met vertraging — of wellicht zelfs één van onze oud-medewerkers bent die zijn of haar baan verloren heeft tijdens onze reorganisatie. Dat vinden wij ontzettend pijnlijk en betreuren wij ten zeerste 💔.

Tegelijk willen we helder zijn:
📢 Milieubeheer Nederland is géén oplichterspraktijk.

📌 Feiten op een rij:

🔧 Herstructurering & reorganisatie
Tussen eind 2024 en zomer 2025 is onze organisatie fors geraakt door een internationale zending batterijen die acht maanden lang vaststond. Hierdoor liepen honderden klanten vertraging op, en moesten wij helaas afscheid nemen van meer dan 100 medewerkers. We werken nu met een klein, toegewijd team van 25 mensen, met focus op kwaliteit, nazorg en transparantie 💚.

🆕 Nieuw bestuur sinds 1 september 2025
Er is sindsdien een nieuw bestuur aangesteld en wij hebben ons beleid volledig omgegooid:
– Nederlandse magazijnen met voorraad
– Levertijd binnen 14 dagen
– Installaties altijd op afspraak
– Achteraf betalen, pas ná oplevering (uit eigen middelen of via een officiële financiering) ✅

💶 Onze actuele prijzen (volledig transparant):

Product Inhoud Garantie Prijs (vanaf)
C1 Premium 10,2kWh 20 jaar €8900
C2 Basis 10kWh 10 jaar €5900
C1 DIY pakket 10,2kWh 20 jaar €6400
C2 DIY pakket 10kWh 10 jaar €4500

Alle prijzen zijn zichtbaar en actueel via:
🌐 https://milieubeheernederland.nl/thuisbatterij

💰 Achteraf betalen – 100% transparant
Wij laten klanten tegenwoordig 100% achteraf betalen ná oplevering. Heeft een klant het bedrag niet direct beschikbaar? Dan kan men gebruikmaken van het Nationale Warmtefonds – een officiële, door de overheid gesteunde regeling – waar in veel gevallen tegen 0% rente tot €28.000 kan worden geleend. Ook dat wordt vooraf en schriftelijk uitgelegd – geen verrassingen, geen addertjes onder het gras.

📞 Geen buitenlandse callcenters
We maken geen gebruik van callcenters in Marokko, Turkije of andere landen. Al onze medewerkers werken volledig vanuit Nederland 🇳🇱, en ons kantoor is digitaal ingericht met directe contactmogelijkheden.

❗ Tot slot:

We snappen dat u misschien een vervelende ervaring heeft gehad in het verleden, maar bewuste leugens en valse beschuldigingen helpen niemand – zeker niet in een sector waarin we al 8+ jaar duizenden klanten naar tevredenheid hebben geholpen met hun energieopslag 🔋🌱.

Als u uw ervaring wél op een constructieve manier met ons wilt bespreken, staan wij daar altijd voor open 🙏.

📧 info@milieubeheernederland.nl

📞 085 004 9617 (ma-vr, 09:00 – 12:00) – Vraag naar Yannick of Cees.

Team Milieubeheer Nederland 🌍💚

- Keurig advies
- Snelle levering
- Nette installatie

2024/2025 Thuisbatterij
- Advisering niet volledig en deels niet correct
- Communicatie/bereikbaarheid tijdens dit traject van zo'n 9 maanden ondermaats met enkele positieve uitzonderingen (dank José en Natasja)
- Afspraken nakomen is lang/vaak problematisch geweest
- Levering zwaar vertraagd
- Installatie in twee delen goed verlopen dankzij Samid en Mustafa (eerste keer, half augustus) en Yannick en Harry (tweede keer, vandaag)
- Uiteindelijk werkt alles en er is een handreiking geweest naar aanleiding van de hierboven genoemde negatieve punten

Gemiddelde over beide trajecten: 3 sterren

28. elokuuta 2025

Beste Peter en Sandra,

Allereerst willen we u en uw vrouw hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen en geduld – zowel tijdens het zonnepanelenproject in 2022, als recentelijk tijdens het traject met de thuisbatterij 💚🙏.

We zijn blij te lezen dat uw ervaring met de zonnepanelen positief en soepel is verlopen ☀️, en dat u ons ook in 2024/2025 opnieuw het vertrouwen heeft gegeven om u te helpen met energieopslag via een thuisbatterij 🔋.

Tegelijkertijd erkennen we volledig dat het batterijt traject niet vlekkeloos is verlopen, en dat u daar, net als vele anderen, onbedoeld de dupe van bent geworden. Hiervoor bieden wij nogmaals onze oprechte excuses aan 🙏.

🛠️ Wat er is gebeurd (en wat er nu anders is):

📦 Tussen november 2024 en juli 2025 heeft een groot deel van onze batterijvoorraad vastgestaan in internationale opslag, wat leidde tot enorme vertragingen in levering en planning. Dit heeft ons genoodzaakt om onze organisatie grondig te herstructureren.

👥 Van ruim 130 medewerkers zijn we afgeschaald naar een team van 25, om weer volledig grip te krijgen op communicatie, logistiek en klanttevredenheid.

🧭 Per 1 september 2025 is er een nieuw bestuur en directieteam aangesteld met als doel: helderheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid in elke stap van het proces.

📦 Batterijen worden nu geleverd binnen 14 dagen uit ons magazijn in Nederland, en klanten betalen pas achteraf ná oplevering – transparant, zonder verrassingen.

🙌 Extra dank

We willen in het bijzonder ook José, Natasja, Samid, Mustafa, Yannick en Harry bedanken voor hun inzet in uw traject – we zullen deze positieve mentions zeker met hen delen 💪💚.

Dat u uiteindelijk, ondanks de obstakels, alles werkend heeft gekregen én dat er een gebaar van onze kant is geweest, betekent veel voor ons. Uw eerlijke feedback helpt ons verder groeien en verbeteren 🌱.

Nogmaals dank voor uw openheid én voor het feit dat u ons zowel met zonnepanelen als met de thuisbatterij de kans heeft gegeven om uw woning toekomstbestendig te maken.

📧 info@milieubeheernederland.nl

📞 085 004 9617 (ma-vr, 09:00 – 12:00)

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn Yannick en Harry van…

Vandaag zijn Yannick en Harry van Milieubeheer Nederland langs geweest voor de levering en installatie van de OTGU thuisbatterij! Wij zijn tevreden met het eindresultaat, de batterij laad zich op met onze zonnepanelen en extra in de daluren. Keurig aangesloten, de mannen waren binnen 2 uur klaar.

Einde van de dag is er een inspectie verricht , alles is nu helemaal in orde en goed gekeurd! Dit alles is via het warmtefonds geregeld, aanrader. (Zie foto’s op Google)

Groetjes,

Familie Reemnet uit Woerden

12. elokuuta 2025

Beste familie Reemnet,

Wat een mooie review om te lezen — dank jullie wel voor het vertrouwen en de vriendelijke woorden 🙏🌿!

Fantastisch om te horen dat de installatie van de OTGU thuisbatterij soepel is verlopen en dat alles direct goed functioneert 🔋⚡. We geven het compliment zeker door aan Yannick en Harry, zij doen dit werk met hart voor de zaak — en dat is te merken!

🛠️ Binnen 2 uur aangesloten, netjes gekeurd én direct slim laden via zonnepanelen en daluren? Precies zoals het hoort ✅.

Ook fijn dat jullie gebruik hebben gemaakt van het Warmtefonds — een slimme en betrouwbare manier om duurzaam te investeren zonder financiële drempels 💚.

📸 We gaan zeker even naar de foto’s kijken op Google — dank dat jullie dit ook visueel met anderen delen!

Nogmaals dank voor de samenwerking en het vertrouwen. Geniet van jullie duurzame energietoekomst in Woerden!

Saanut 5/5 tähteä

Lang gewacht maar uiteindelijk…

Lang gewacht maar uiteindelijk uitstekend geïnstalleerd door Yannick en harry

7. elokuuta 2025

Beste Hans Versteeg,

Dank voor uw bericht én voor het geduld dat u heeft getoond tijdens het traject 🙏. We begrijpen dat de wachttijd lang was, en zijn dan ook des te blijer dat Yannick en Harry uiteindelijk alles naar volle tevredenheid hebben kunnen installeren 🔋✅.

Mooi om te horen dat het eindresultaat uitstekend is — we geven uw compliment uiteraard aan het team door! 👷‍♂️💚

Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Top werk hebben ze geleverd wel iets…

Top werk hebben ze geleverd wel iets langer opgewacht maar het resultaat mag er zeker zijn

4. elokuuta 2025

Beste Cor Duin,

Hartelijk dank voor uw review en vooral voor uw geduld in dit traject 🙏. We begrijpen dat het wachten vervelend is geweest, en waarderen het enorm dat u ons de ruimte heeft gegeven om de installatie alsnog netjes en professioneel af te ronden 💚.

Heel fijn om te horen dat Yannick en Harry het werk uitstekend hebben uitgevoerd — zij zetten zich dagelijks in om klanten tevreden achter te laten, en dit soort terugkoppeling motiveert enorm 👷‍♂️🔋✅.

We wensen u veel duurzaam comfort toe met uw thuisbatterij en staan uiteraard voor u klaar bij eventuele vragen.

OTGU super tevreden

Het duurde wel heel lang met de verzwaring van de meterkast en de DSMR5 maar ik ben uit eindelijk super tevreden een echte aanrader foto's spreken voor zich ziet google👍

31. heinäkuuta 2025

Beste Piet,

Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk super tevreden bent met de installatie! 🎉🔋
We begrijpen dat de wachttijd rondom de netverzwaring en DSMR5-aansluiting frustrerend kan zijn – helaas zijn we daarbij deels afhankelijk van de netbeheerder. Maar geweldig dat alles nu naar wens is opgeleverd.

Dank voor uw aanbeveling én het delen van foto's op Google – we waarderen dat enorm 🙏💚

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of uitbreidingen overwegen (zoals extra batterijen of zonnepanelen): u weet ons te vinden!

Team Milieubeheer Nederland (MBNL)
🌱 www.milieubeheernederland.nl

Laten je stikken

Het heeft even geduurd maar wij hebben onze OTGU batterij geleverd gekregen! Netjes gedaan en tot laat doorgewerkt! Klasse. Dat alles zonder investering via het warmtefonds.
Batterij is stuk ze zijn netjes komen kijken Maar dat was het nu laten ze niets meer van zich horen
Ik roep mensen op om mij hun ervaring door te geven want ik geef ze nog even de tijd
Anders ga ik een recht zaak beginnen

28. heinäkuuta 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw geduld en deze mooie terugkoppeling! 🙏 We zijn blij om te horen dat de levering van uw OTGU batterij uiteindelijk soepel is verlopen en dat ons team zich heeft ingezet om alles netjes en zelfs tot laat af te ronden 🔋💪.

Fantastisch ook dat u gebruik heeft kunnen maken van het Warmtefonds om zonder investering direct te profiteren van duurzame energie 🌱.

We wensen u veel plezier en besparing met uw nieuwe batterij! Voor vragen of ondersteuning staan we uiteraard altijd voor u klaar.

PAS OP OPLICHTERS

PAS OP OPLICHTERS!

ECHT NIET MEE IN ZEE GAAN!

Maken klus niet af en hierna meerdere keren gebeld geen contact mee te krijgen!

7. heinäkuuta 2025

Beste Zoë van der Weide,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te lezen dat u zich zo negatief uitlaat over onze dienstverlening, en willen hier graag professioneel op reageren.

📌 Uw naam en referentienummer zijn bij ons niet bekend
Na grondige controle in ons systeem kunnen wij geen klantgegevens vinden op de naam “Zoë van der Weide”. Ook het door u genoemde referentie- of factuurnummer komt niet voor in onze administratie. Dat roept bij ons vragen op.

🤔 Mogelijk betreft dit een vergissing
Het is goed mogelijk dat u per ongeluk de verkeerde organisatie noemt, bijvoorbeeld een partij met een vergelijkbare naam. In dat geval willen we u vriendelijk vragen uw review te herzien, zodat er geen onjuiste informatie over ons wordt verspreid.

🛠️ Gaat het wél om een installatie van MBNL? Dan ronden wij dit graag af.
Mocht het toch om een installatie van ons gaan — en is deze nog niet volledig opgeleverd? Dan nemen wij onze verantwoordelijkheid graag. Wij staan altijd open voor herstelwerkzaamheden of het netjes afronden van projecten. Geen enkele klant mag blijven zitten met een onafgewerkt systeem.

📞 Neem alstublieft direct contact met ons op:
📧 info@milieubeheernederland.nl

📞 085 004 9617 (ma–vr, 09:00–12:00) – Vraag naar Yannick of nathasha.

We helpen u graag verder, maar kunnen dat pas doen als we weten om wie het gaat. Tot die tijd hopen we dat u begrijpt dat we ons ook mogen verdedigen tegen ongefundeerde aantijgingen.

Team Milieubeheer Nederland (MBNL)
🌍 www.milieubeheernederland.nl

📦 Duurzaam. Transparant. Betrouwbaar.

Slecht onderbuik gevoel bij Milieubeheer Nederland

Januari ( 2025 ) is bij ons de ontvormer geplaatst voor de thuisbatterij. Na het plaatsen is het radio stilte. Wij hebben geprobeerd contact te krijgen met Milieubeheer Nederland maar ze zijn totaal niet bereikbaar, zowel telefonisch als email. We zijn nu een half jaar verder en nog steeds geen contact gehad en vanuit hun ook totaal geen leven. Ik ben alle reviews door gaan lezen en ik zie wel 4 verschillende adressen die worden vermeld door Milieubeheer. Op hun website staat ook weer een ander adres ( Simon Stevinweg 15, 6827 BT Arnhem ). Op dit zitten ze niet meer, en er is geen ander adres bekend. Ik krijg sterk het gevoel dat ik ben belazerd en opgelicht.

26. kesäkuuta 2025

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat u zo lang zonder contact en zonder batterij heeft gezeten. Wij begrijpen uw zorgen en frustratie heel goed en bieden u onze oprechte excuses aan voor deze situatie 🙏.

De problemen met levering en communicatie zijn het directe gevolg van keuzes van het vorige bestuur, dat besloot om geen voorraad batterijen in Nederland aan te houden en rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Helaas heeft deze aanpak geleid tot enorme vertragingen en leveringsproblemen die ons bijna de kop hebben gekost.

Sinds september 2025 is er een nieuw bestuur aangesteld en hebben we onze werkwijze volledig veranderd. We werken nu met voldoende voorraad in Nederland en streven naar een levertijd van maximaal 14 dagen, met duidelijke communicatie naar onze klanten.

Heeft u inmiddels al een afspraak staan voor levering? Zo niet, dan nodigen we u met klem uit om contact met ons op te nemen, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen en uw vertrouwen kunnen herstellen.

U kunt ons bereiken via:
📞 085 004 9617 (ma-vr 09:00-12:00)
📧 info@milieubeheernederland.nl

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen spoedig van u te horen.

www.milieubeheernederland.nl

Saanut 1/5 tähteä

Niet te bereiken en ook niet terug reageren .En niet houden aan afspraken

In 2023 een airco laten plaatsen. Er moet nog steeds een werkschakelaar geplaatst worden.
Paar maanden geleden problemen gehad met hun over een openstaande rekening die we moesten betalen. Achteraf bleek dit een fout te zijn en is dit opgelost.
Toen is ons beloofd dat we die week daarop gebeld zouden worden om een afspraak te maken voor het plaatsen van een werkschakelaar.
Inmiddels zijn we 7 weken verder en zijn we nog steeds niet gebeld.
Ondertussen 2 x een mail gestuurd ( geen reactie op). En verschillende keren hún geprobeerd te bellen.
Kreeg steeds te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn of dat de eerst volgende vrije lijn voor mij was en dan vervolgens na 30 a 45 nog steeds de eerstvolgende lijn beschikbaar of dat ze dicht waren ivm meivakantie tot 27 mei . Vorige week weer gebeld. Kreeg toen te horen dat ze nog steeds dicht waren ivm meivakantie.
Vanmorgen weer gebeld kreeg weer te horen dat de eerstvolgende lijn voor mij was.
Vervolgens na 45 minuten nog niemand aan te telefoon.
Snap dat het druk is ,maar dit is niet klantvriendelijk zo .
Zijn nu ondertussen helemaal klaar met dit bedrijf

Fam de Kleine ( Drachten)

17. kesäkuuta 2025

Oplichterij

Oplichterij, zachter kan ik het niet uitdrukken!

Onlangs heb ik op deze pagina een recensie geplaatst waarin ik aangaf dat Milieubeheer Nederland een niet-werkende thuisbatterij geplaatst heeft voor een fiks bedrag van €13.000. Op die recensie reageerde Milieubeheer Nederland heel vriendelijk dat ze het probleem graag wilden verhelpen en dat ik alleen maar hoefde te bellen. Ik heb gebeld, maar uiteraard is er tot op heden niets gebeurd. Het voorstel om de batterij te vervangen lijkt dus slechts voor de bühne hier op trustpilot. Dus nogmaals als waarschuwing aan potentiële nieuwe klanten: ga er niet mee in zee, want Milieubeheer Nederland komt haar afspraken niet na en het enige waar je mee achterblijft is een torenhoge rekening.

Willen ze me alsnog helpen, dan rectificeer ik deze recensie graag, maar vooralsnog heb ik daar geen vertrouwen in.

14. toukokuuta 2025

Ik ben erg ontevreden

Ik ben erg ontevreden. Bakken worden vaak niet geleegd! Er wordt gezegd dat ze niet aan de weg staan. Maar staan ze wel.
Vertrouwelijk papier bakken worden ook slecht geleegd. 6x in een week naar gebeld. Wordt niet terug gebeld.erg slecht!

8. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit zijn oplichters die mensen onder…

Dit zijn oplichters die mensen onder valse voorwendselen in dienst nemen. In januari een maand voor gewerkt en binnen een korte tijd veel klanten gemaakt waar ik nooit geen stuiver voor heb ontvangen. Ps ze werken met onrechtmatig verkregen klanten bestanden.

6. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin