Saanut 5/5 tähteä

Een kleine week geleden hier als totale nieuwelijk mijn starterset gekocht inclusief Gyne. Top geholpen via de klantenservice en alle vragen die na de koop nog kwamen, zijn ook netjes beantwoord. Ik... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Snellere levering lijkt me absoluut mogelijk (5 dagen als.max betekend niet wachten tot dag 6 om te verzenden). Ondanks aangeven van situatie met aankomend weer (zeer hoge temperaturen), be... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier een aantal mierenkolonies en individuele gynes besteld, en tevens nog wat extra dingetjes zoals formicariums en boeken. De beestjes komen in goede ongedeerd en gezond aan (Dit voo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service. Ik bestel al een lange tijd zo nu en dan iets bij MierenNederland. Fijn contact met Jens en Robin en bij iedere bestelling mag ik een gratis mieren uitkiezen. Je kunt merken dat h... Näytä lisää

1. Askarteluliike
  2. Kurssi
  3. Opetusvälineet
  4. Lemmikkieläinkauppa
  5. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Ontdek de fascinerende wereld van mieren met MierenNederland - Waar kwaliteit, kennis en jaren ervaring samenkomen voor de ultieme hobby-ervaring! MierenNederland is de mierenspecialist van Europa. We bieden een grote variatie aan mieren en toebehoren van hoge kwaliteit en een goede prijs. Vanuit onze passie voor de mierenhobby en klantgerichtheid denken we graag mee en bieden we altijd de best mogelijke service.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Prima

Dag later mijn pakket op de mat, prima kwaliteit

16. heinäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Beleefd en snelle reactietijd

Beleefd en snelle reactietijd, bezorging heeft wel ontzettend lang geduurd, van 4 maart tot 2 april (22 werkdagen) erg lang omdat het streeftermijn een stuk korter is. Voor de rest prima kwaliteit, maar bestel hier alleen als je de tijd hebt.

2. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Fijne klantenservice, maar lange wachttijd.

De wachttijd duurde wel lang, maar ik had het pakketje ook besteld toen het te koud was om levende mieren te verzenden. Ook al was de wachttijd erg lang vond ik wel dat er een heel fijne klantenservice is. Het pakketje is in een goede staat aangekomen. Wat ik ook fijn vind, is dat er een klein bakje met mierenvoeding bij zit in het pakketje.

14. helmikuuta 2024

Top service

Top service.

Je kunt merken dat het echte hobbyisten zijn.

2. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling vorig jaar geplaatst

Bestelling vorig jaar geplaatst
Nu 31-01-24
Nog steeds niks gekregen
Ik zou ergens anders kijken

31. tammikuuta 2024
MierenNederland-logo

Vastaus yritykseltä MierenNederland

Hoi Danny,

Wat jammer om je review te zien, zeker omdat je voor het bestellen al wist dat dit mogelijk is en het voor ons ook onmacht is.

We hebben dit heel duidelijk en uitgebreid op de website gezet, je bent hierover geïnformeerd in mails. Vragen via de helpdesk beantwoorden we altijd tijdig en duidelijk.

Voor wie mee leest de situatie geschetst: ivm het weer hebben we een ruime maand niet kunnen verzenden, immers met vorst is het niet verantwoord mieren en voeding etc. te verzenden. Daarnaast hebben we ook extra drukte rond de feestdagen, dit telt ook bij de verzendtijd op.

Wij kunnen als hobbyisten met fulltime banen naast de webshop natuurlijk geen achterstand van dik anderhalve maand in een week wegwerken.

Dus nogmaals, we begrijpen goed dat het lang duurt, maar we hebben dit heel duidelijk voorgaand en tijdens je bestelling gecommuniceerd.

Saanut 2/5 tähteä

Service kan absoluut veel.beter

Ondanks aangeven van situatie met aankomend weer (zeer hoge temperaturen), bestelling verzonden met gevolg Gyne dood aangekomen. Inmiddels 48 uur later nog altijd geen reply van de klantenservice....

Eens en nooit meer bij dit bedrijf

N.a.v reactie:

Nee, email.gekregen van jullie na deze review. En mooi hoe het wordt neergezet, heb 3 emails met uitleg moeten sturen om een antwoord te krijgen wanneer te verwachten, met als duidelijke melding dat de temperatuur te warm werd.
En niemand zegt 24/7 bereikbaarheid nodig te hebben. 48 uur is wel lang als ik al 2 weken op mijn bestelling wacht.
Daarnaast zit ik niet te wachten op.een waardebon, heb al ergens anders besteld.

8. heinäkuuta 2023
MierenNederland-logo

Vastaus yritykseltä MierenNederland

Beste Ralf,

Wat verbaasd en teleurgesteld lees ik jouw review.

Zoals duidelijk (voorgaand je bestelling) op de site en later in de bevestigingsmail te lezen was, zou de gebruikelijke streef verzendtijd van 5 werkdagen waarschijnlijk langer duren ivm piekdrukte en het feit dat wij niet verzenden boven de 26 graden Celsius.

Daarnaast heb ik je ook meermaals uitgebreid te woord gestaan via de mail om dit verder toe te lichten. Immers, wij zijn hobbyisten welke naast fulltimebanen een webshop onderhouden en kunnen een grote vertraging niet zomaar in een dag wegwerken. We werken erg hard maar kunnen geen wonderen verrichten.

We hebben je bestelling vervolgens vlug na dit contact (en op jouw indringende verzoek) op de post gedaan. Helaas is er bij PostNL een vertraging geweest van meerdere dagen en is je pakketje zo in het warme weekend pas aangekomen. Dit ligt natuurlijk buiten ons kunnen, het is dan ook zeer onredelijk om ons hierop aan te kijken.

Tevens zijn we ook niet in staat 24/7 op mails etc. te reageren. Je hebt eerder vandaag (nog voor je deze beoordeling hebt geplaatst) al een mail met coupon gekregen ter waarde van je volledige aankoopbedrag en het aanbod dat we bij uitzondering jouw nieuwe gyne’s voorrang willen geven omdat je al langer hebt gewacht en aangeeft haast te hebben.

Kortom, wij hebben exact gehandeld zoals vooraf duidelijk aangegeven en naar onze mening uitstekende service verleend.

Desalniettemin horen we graag hoe we naast bovenstaand genoemde feiten nog duidelijker kunnen communiceren en onze service (binnen wat mogelijk is als mede hobbyist) nog verder kunnen verbeteren.

- Jens
MierenNederland

Saanut 5/5 tähteä

Een goede webwinkel is het halve werk

Ik kom hier zeker terug voor vervolgaankopen, nu eerst eens proeven van deze mooie hobby!

4. kesäkuuta 2023

top webwinkel

goede prijzen ze zaten goed verpakt in het doosje en snelle levering ik vind het de beste webwinkel tot nu toe

4. joulukuuta 2022

Top bedrijf

Top bedrijf
Was eerst wat fout gegaan bij post nl maar door de goeden hulp heb ik toch snel me mieren binnen gekregen

23. marraskuuta 2022

Top bedrijf!

De beestjes komen in goede ongedeerd en gezond aan (Dit vooral te danken aan goede voorzorgsmaatregelen).

Verder is de klantenservice erg vriendelijke en eerlijk.
Indien er vragen/klachten zijn worden deze dan ook beantwoordt.

In twee woorden te omschrijven: Top bedrijf!

21. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin